Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysawy facet

Kobiety czy ma dla Was duże znaczenie czy facet jest łysy czy nie?

Polecane posty

kiedys mnie odrzucało jak widzialam lysego faceta,mialam wrazenie ze wszyscy łysi to skini :p facet mial byc wysoki,czarne krotkie wlosy itp ale zmienilam zdanie jak poznalam mojego obecnego meza,i wole go lysego :) wiec mam wysokiego i lysego :D

Gość Kobieta łysego
Ludzie są puści i bardzo powierzchowni, a potem dziwia sie ze maja co maja. Jestem atrakcyjna mloda kobieta i zawsze mialam przystojnych facetow, ale niestesty nie bylam w stanie sie z nimi dogadac. Po prostu albo mieli przerost ambicji, albo przeceniali siebie wiedzac ze "kazda na nich leci", albo wiele wiele innych. Nie jest to oczywsicie regula, ze przystojny znaczy zły, ale mowie co mnie spotkalo. Do dzisiaj z wszystkimi sie przyjaznie ale nic poza tym. Natomiast nie rozumiem zupelnie gdy wielu ludzi mowi mi "ty zupelnie nie pasujesz do tego goscia, przeciez moglabys miec kazdego". Wiem, ze to nieskroomne ale cytowalam to co slysze. I tutaj nasuwa sie pytanie : Skad ludzie wiedza jak mi z nim jest? Na jakiej podstawie oceniaja mojego faceta? Bo jest ŁYSY??? A mnie jest z nim wierzcie mi naprawde dobrze. Ma wady jak kazdy facet ale jestesmy 5lat razem a on zachowuje sie tak jak na poczatku a nawet lepiej. A co sie dowiedzialam podczas bycia z nim to np to ze czul sie bardzo "maluczki" ze wzgledu na brak wlosow..., ze go dowartosciowalam. Ale chce byc dla mnie dobry dlatego ze nie patrzylam na to, co dla innych stanowi decyzje "byc albo nie byc z kims" i nie rzadko nie dostawal nawet szansy by pokazac jaki jest , bo przeciez nie ma wlosow:/. Wg mnie to durne myslenie i dlatego jestem tak szczesliwa a ludzie czesto mi sie pytaja skad we mnie tyle radosci i szczescia na twarzy. Co do atrakcyjnosci to jesli sie kogos pozna i pokocha jego wnetrze to zewnetrzne walory tez są piekne. Ja po prostu kocham go calego:)

Gość Łysawy facet
Kobieta łysego - i to jest piękne świadectwo, że słusznie nie mam kompleksów! Dzięki!!! Pozdrawiam

Gość Kobieta łysego
Łysiejacy facecie i nie miej ich wiecej:). Nie zwracaj na to uwagi. Wiesz, najgorsze jest to ze czlowiek gdy widzi u sieibie "mankament " jakis to o niego pyta by uzyskac aprobate innych. A po co? Wiedz, ze jesli masz fajny charakter to sadze ze kobieta to doceni:) Poza tym sa ludzie którzy np zostali poparzeni i maja zeszpecona twarz (znam taka) albo naprawde nieurodziwi, ale kazdy z nich predzej czy pozniej trafia na swojego. Bo tak naprawde to dzisiaj jestesmy piekni i mlodzi a jutro mozemy zachorowac na ciezka chorobe i stracic np wszystkie wlosy, ale co wtedy to ma za znaczenie gdy jest choroba? Ja bynajmniej odbieram to w takiej kategorii i dla mnie najwazniejsza jest jakosc zycia a nie to co inni widza i co sadza. Ja również Cie pozdrawiam:)

Gość Kobieta łysego
* Łysawy facecie (poprawiam sie:) )

a mój ma bardz gęste wlosy, świetne, bardzo mu ich zazdroszcze, ale za to nie ma buszu na klacie, prawie w ogóle włosów nie ma. dziwne. ale i dobre, bo nie lubie włosów na torsie.

Doprawdy akurat na brak testosteronu u niego nie narzekam, czasem aż mnie meczy. i chyba wiem dlaczego na głowie gęsto a na klacie w ogóle nie ma: jest blondynem:)

Gość nie sypiam z komiczne
a ja mam pytanie do kobiet majacych lysych czy oni maja swje oddzielne gabeczki do wycierania potu z lysiny czy robia to Waszymi....? zasda kojarzenia powinna byc prosta lysy facet z lysa kobieta owlosiony na klacie facet i owlosiona kobieta wasacze tez winni sie kojarzyc razem wtedy by nie bylo takich tematow, watpliwosci, kompleksow

nie sypiam- nie każdy łysy jest obleśnym, upoconym po pachy niskim grubasem nie dziwię się, że nie sypiasz z komicznym- a raczej on z tobą......do sexu też trzeba chociaż odrobiny inteligencji

Gość Kobieta taka jak każda________
Zgadzam sie z Ike:)

Gość Kobieta łysego
Ja również zgadzam sie z IKE.

Gość ale wy mowicie o lysym
czy troche juz lysiejacym??? nigdy z lysym sie nie zwiaze. bo to by znaczylo ze ma 80 lat :P;) moze to rodzaj fetyszu ale dla mnie wlosy sa bardzo wazne. oczywiscie nie szukam faceta co ma super geste bujne wlosy ale zeby chociaz je mial na calej powierzchwni glowy. teraz co ktorys facet ma juz zakola jak 40 mezczyzna :o:o sama mam geste bujne wlosy i ta ceche chce przekazac swoim dzieciom. bardzo o nie dbam. wiem jakie to musi byc stresujace byc lysym.

Gość Kobieta łysego
ale wy mowicie o lysym , uwazasz ze nawet jesli ja mam dluuuuuuuuuuuugie (za pas) geste wlosy a moj ukochany jest lysy to bedziemy miec lyse/szbyko łysiejace dzieci? Dobre:D

Gość Kobieta łysego
ale wy mowicie o lysym , Ciekawe jakby Tobie wypadly wlosy i nie moglabys na to nic poradzic, czy nadal myslalabym w ten sam sposob... Oj ludzie musicie przezywac nowotwory, potworne okaleczenia, wypadki samoch . i inne bardzo przykre w zyciu przypadki by ZMĄDRZEĆ ! Co za pusty naród...

Gość goosiaa1
mi to KOMPELTNIE nie przeszkadz . KOMPLETNIE!! Malo tego! jest to dla mnie cos tak naturalnego ze ja poprostu nawet tego nie zauwazam! '' fryzura'' jak kazda inna. To faceci SAMI SOBIE wkrecajá te fazy!!!!

Gość ale wy mowicie o lysym
kobieta lysego Ciekawe jakby Tobie wypadly wlosy i nie moglabys na to nic poradzic, czy nadal myslalabym w ten sam sposob... ------poki co mam wlosy i to sie dla mnie liczy, czy to takie dziwne ze ludzie maja rozne gusty a jak sa inne od twoich to juz pustaki ? co by bylo gdyby babcia miala wąsy .... no kurwza analizujac w ten sposob musialbym robic z siebie matke teresa ktora nie chce nikogo urazic bo jak nie mozna nie lubic lysych, albo jak nie mozna lubic czekolady ... :o Oj ludzie musicie przezywac nowotwory, potworne okaleczenia, wypadki samoch . i inne bardzo przykre w zyciu przypadki by ZMĄDRZEĆ ! -------- jestes idiostka piszac w ten sposob chyba sama musisz cos przezyc zeby nie pisac w ten spsob o smierci. Co za pusty naród... ------sama go tworzysz o najmadrzejsza etyczna prawa madra kobieto

Gość // //
Ogolnie wole gdy facet ma wlosy na glowie.Ale to nie wlosy swiadczą o wartosci faceta wiec sie nie przejmuj ;)

sorry jest różnica między babcią z wąsami a łysym przystojnym facetem- niejedna by np takiego Zidane przeleciała ;)

Gość Kobieta łesego
ale wy mowicie o lysym, 1. nigdy z lysym sie nie zwiaze. bo to by znaczylo ze ma 80 lat ---- PUSTE SLOWA ktore moze napisac tylko pusta osoba, ktora tak durnie i nielogicznie pisze 2. teraz co ktorys facet ma juz zakola jak 40 mezczyzna ---- to nie ich wina, ze mamy jedzenie jakie mamy a i UWARUNKOWANIA GENETYCZNE tutaj robia swoje, ale taka pusta osoba jak ty tego nie pojmie 3. sama mam geste bujne wlosy i ta ceche chce przekazac swoim dzieciom. bardzo o nie dbam ---- tak na pewno jesli facet jest lysy a kobieta ma bujne wlosy to na bank urodzi im sie ŁYSE DZIECKO , puste słowa, nie wiem skad bierzesz takie WNIOSKI, z ksiezyca??? O Gosh! Co do chorób i wypadkow to po prostu po tym co ludzie pisza i jak oceniaja z góry innych przez pryzmat ich wygladu to po prostu nasuwa mi sie na mysl ze dopiero jak sie doswiadcza ww. okropnosci to docenia ze najwazniejsze jest ZDROWIE. Gusty sa rozne i nie mam nic do tego ale napisalam to czysto pod twoja idiotyczna wypowiedz (patrz pkt 1 i 2) ! LOGIKA KOBIETO

Gość balbinchen
a ja tez jestem z lysiejacym, ale dla mnie wazniejszy jest charakter niz wyglad pozatym za kilkanascie lat oboje bedziemy starzy i nieatrakcyjni, wiec co mi z tego ze lysy?

Gość kovalB
bez bujnych włosów nie było by życia na tej ziemi. w prehistorii wszyscy by pozamarazali. nie lansujcie czegos czego natura nie toleruje - oto rady jak miec i dbać o bujne włosy http://www.handsomemen.pl/Tag,Bujne%20w%C5%82osy.html

Gość dojrzała19 cos tam
może byc łysy na głowie, byle miał klate i brzuch owłosiony :P

Gość lysyyyyyyyy

Gość Mylisz pojęcia
Tak, jak napisała Kobieta Łysego: to nie ma większego znaczenia. Liczy się człowiek, jaki jest i co ma w sercu, a nie czy ma burzę włosów, czy ani jednego, czy jest brunetem, blondynem czy rudym. Tam, gdzie jest piękne wnętrze i dobro, miłośc i szacunek, takie drobiazgi nie mają żadnego znaczenia. U każdego znajdzie się jakaś wada w wyglądzie, nawet u seksbomby.