Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozesz ty mój

Po ile jest makulatura?

Polecane posty

Gość bozesz ty mój

Mam na strychu mnóstwo starych gazet,książek szkolnych i zeszytów.Myślałam,żeby to oddać na makulaturę,ale nie wiem po ile liczą

Gość rgqebtn
po oplacie twarzowego musisz im zaniesc i postawic na progu wtedy jak wyjdzie pracownik fizyczny musisz zadłubać w nosie i stanąć na 1 nodze i wtedy może dadzą ci te 20 groszy za kilogram :D

Gość gość
ja nie wiem po ile makulatura, to tak naprawde wszytko zalezy od miejsca, w ktore ją oddajesz... polecam http://www.pphuorion.pl/skup.php - tam mają cąłkiem dobre ceny, duzo osób juz mi wspominalo o tym mieijscu.

Gość gość
A jakie to gazety i z jakich lat?

Gość gość
a to zależy od firmy, ja zawsze sprzedaję im www.phhuorion.pl - ale stawki mają indywidualne, także lepiej się dowiedzieć bezpośrednio :)

Gość gość
To już zależy od punktu Ja jakiś czas temu sprzedałem makulaturę w punkcie firmy http://sinoma.pl/ i byłem zadowony z kwoty, którą za nią uzyskałem, tym bardziej że te papiery nie były mi do niczego potrzebne

Gość gość
to prawda, www.pphuorion.pl naprawde ma dobre stawki i mozna niezle zarobić oddając im makulaturę.

Gość gość
W mojej firmie nadmiarem makulatury zajęło się przedsiębiorstwo http://eco-service.com.pl/ Przyjechali w terminie i szybko zajęli się tym problemem

Gość gość
Trzeba byc glupim i nie umiec liczyc zeby kogos najmowac do makulatury. Zbierajcie i sami sprzedawajcie, co miesiac zasil budzet domowy sprzedaza. U mnie placa 30 gr za kilo.

Gość gość
teraz się jeszcze to opłaca?! :D

Gość gość
Up. Zawsze się opłaca sprzedawać makulaturę. Zawsze lepiej coś zarobić niż nic na tym nie zyskać. Ja polecam wam skup makulatury www.pphuorion.pl Mają dobre ceny i podchodzą profesjonalnie do każdego klienta.

Gość gość
Sprzedaż makulatury i innych surowców wtórnych jest dobrą opcją dorobienia i dbania o środowisko jednocześnie. Polecam wam zgłosić się do firmy www.scinka.pl Zajmują się skupowaniem i sprzedawaniem surowców wtórnych.

Gość gość
W Opolu makulaturę zostawiam w firmie www.orbieco.pl gdzie jeszcze wezmą kilka innych surowców gotowych do przetworzenia. Zawsze to kilka złotych do przodu i więcej miejsca w śmietnikach

Gość gość

Makulaturę opłaca sprzedawać się tylko w dużych ilościach. Jeżeli macie większą ilość makulatury to polecam wam zgłosić się do www.pphuorion.pl Od nich dostaniecie całkiem niezłe pieniądze. Firma ta ma swoją siedzibę w województwie śląskim.