Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Oto CALA PRAWDA O KAFETERII- i ludziach tu uszęszczających...SZKOK !!!

Polecane posty

Wczoraj pewna dziewczyna założyła topik, jej siostra jest w bardzo ciężkiej sytuacji, ma męza, ktory przepija całą wyplate, 5- tke dzieci i jest bardzo ciężko. Wpadłam na pomysł by pomóc tej kobiecie, zebrac jakies koce, stare ubrania, buty... Znalazło się kilka osób, ale ...no własnie większośc wchodzila tam po o by krytykować, naśmiewać się, kpić, obrazać i wyzywać!!! Oto przykłady jak prości i bezlitośni ludzie odwiedzają kafeterię: \" wychodzi na to że ona potrafi rozkładać nogi pod facetem i rodzić dzieci I nic więce\" \" k**wa mać to ona nie ma mózgu? Nie chce patrzeć jak cierpią dzieci a puszcza się jak suka, ma dzieciaków jak kotka w miocie i jeszcze jej mieszkanie nie pasuje? Narazie z tego co napisałaś to chłop się przynajmniej o mieszkanie postarał. A ona co zrobiła? Podmyła się pomiędzy porodami????\" \"Jak dotąd to ja jeszcze na twojej siostrze nie siedziałam. Siada na niej mąż bądź inny facet, któremu udostępnia bezmyślnie szpary. chcesz jej pomóc? To pracuj na nią. Chcesz żeby forumowicze pracowali na starą rozklapiochę która tylko rodzić potrafi i jęczeć że nie ma co żreć?\" \"Weź się ostro do pracy i utrzymuj siostrę z przychówkiem. Możesz się też dać zapłodnić jej mężowi i ulżyć jej w cierpieniach wydając na świat ich kolejnego potomka z własnej macicy\" czy to jest normalne? żałośc mnie ogarnia jak trafiam na posty takich prostych, żenujących ludzi :O a to dla tych, którzy naprawdę chcą pomóc a nie tylko dobijać : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3867202

Gość ale prawda jest też po
drugiej stronie Sweet Taka pomoc jest tylko doraźna. Tak jak pomoc humanitarna dla Afryki. Przejedzą a problem trwa nadal Wg mnie nie tędy droga

Gość Miecz Emo klesa
Co tydzień jakiś czubek musi zakładać taki sam temat :O My to wszystko wiemy :O

no nie wiem, moze ty obojętnie na to wszystko patrzysz, ale ja nie... na ile moge sobie pozwolic, na tyle chce pomóc nigdy nie wiadomo jak sie w naszym zyciu ulozy

Gość nie będę płacić za bezmyślność
po co rozkłada nogi, skoro nie ma co do garnka włozyć. Pomożenie, to ona za rok będzie miał 6, a tak to może się zastanowi co robi

Gość nie będę płacić za bezmyślność
po co rozkłada nogi, skoro nie ma co do garnka włozyć. Pomogą, to ona za rok będzie miała 6, a tak to może się zastanowi co robi. Glupota ludzka nie ma granic. Powinni z urzedu takie kastrować i tyle, bo nie chodzi o to by patologia się mnożyła, a inteligencja. jak w tej Polsce ma być dobrze?

nie będę płacić za bezmyślność> jestes zalosna, ciekawe co zrobisz jak ci sie kiedys jakims cudem piecioraczki urodzą, malo prawdopodobne, ale realne, wtedy tez ci powiem, a co k...nie wiedzialas? bylo nie rozkladac nóg i sie nie szmacić!!!

Gość znudzony człek
"Wpadłam na pomysł by pomóc tej kobiecie, zebrac jakies koce, stare ubrania, buty..." Bez urazy ale uważasz że to realna pomoc? Czy może chcesz się poczuć "dobrą duszyczką" niewielkim kosztem? Jesli kobieta nie ma pieniedzy to może się zwrócić do opieki społecznej i dostanie zasiłek, na dzieci też, może się wreszcie rozwieść i zażądać od pijaka alimentów, może się skontaktowac ze specjalistycznymi poradniami i organizacjami, wsparcie jest cenne nawet takie na kafe ale stare byty i koce to chyba nie bardzo...

nie będę płacić za bezmyślność> po twoim kolejnym poscie stwierdzam, nie rozmnazaj sie!!! mówisz jak wyjęta z rynsztoku i jesli tylko inteligencja ma sie rozmnażać, to błagam ty tego nie rób !!! :(

Gość Miecz Emo klesa
Sweet Dreams - jesteś naiwana. Wypowiedzi były prawidłowe. Tak jest prawda, że to ta kobieta jest prymitywna. mamy w Polsce masę takich prostych, biednych dzieciorobów. Sama wybrała swój los i wcale mi jej nie żal. To patologia. Robi bachory nie będąc w stanie ich utrzymać. Biedacy traktują seks bez zabezpieczenia jako formę jedynej poza piciem rozrywki. Ty jesteś strasznie naiwna. Mamy im pomagać? Państwo ma ich utrzymywać? Mogła odejść od męża zanim narobił jej tyle dzieci, a nie dawać się wykorzystywać.

Gość taaaaaaaaaaaa
i cały kraj musi tyrać na tą kobitę :O a każdy ma swoje wydatki :O

nie, jednak nie ma tu z kim rozmawiac !!! nikomu nie pomagajmy !!! bron boze !!! dla zadnego dziecka, dla zadnej potrzebyjącej kobiety, bo zle zrobila, a tego sie przeciez nie wybacza !!! ukamieniujmy ją!!!

Gość do Sweet
piękna akcja i gratuluję pomysłu ;) i radze jeszcze zebys szybko zmieniła ' STARE" na "UZYWANE" bo takich typków jak znudzony człek znowu się tu nagromadzi cała masa :O I nie przejmuj się tym co pisza ludzie bez serca , widocznie nigdy w takiej potrzebie nie byli i nie wiedza czym jest pomoc w realnym słowa znaczeniu . Ja chetnie pomogę , bo mam troche ciuszkow na zbyciu, jesli byłabys uprzejma i napisała jak się skontaktowac z tą kobietka. Nie mam czasu za bardzo przeglądac wszystkich wpisów , jutro wejde na ten watek i spisze sobie namiary. 🖐️

Gość ej ale co się dziwisz
czy ona nie wie, co to antykoncepcja? seks jest fajny, ale trzeba też myślec o konsekwencjach... prawda jest brutalna, ale mogła trochę uważac ;/

Gość kwalifikacja
ja bym chętnie pomogła swoje markowe ciuchy oddałam kuzynce ale dziecięce mam, piękne, markowe, kurteczki, buty na to najmniejsze ale nie wiem jak

Gość ja 25
hej ja też wczoraj czytałam historie tej kobiety i zdenerwowałam się czytając te okropieństwa które wypisywali jacyś popaprańcy!

taaaaa dokładnie, co cała polska ma zbierac na jakąś kobitę, której się nic nie chce? ja też mam problemy swoje, ale się nie proszę o niczyją pomoc, staram się sama zadbac o siebie...

Gość znudzony człek
uznanie na forumn? hmm myslałem bardziej o uznaniu we własnych oczach - ale twoje życie twoja pomoc i twoje poglądy :) pomagasz tak że nic cie to nie kosztuje... a do tej osoby wyżej - sama jestes :typkiem" która chce wydawać stare ciuchy jak wystarczy aby kobieta poszła do pierwszego lepsze sklepu z uzywana odzieżą i dostanie pełno ciuchów w dobrym stanie, wiem bo moja koleżanka ma taki sklep, dużo rzeczy idzie za darmo bo ldzie się zrobili bardzo wybredni...:) wasza pomoc baaaaaaaaaaaaardzo cenna (jak to łatwo nic nie robiąc poczuć się "lepszym" od pospólstwa :) pare dobrych słów które nic nie kosztują, jakiś niepotrzebny ciuch, trochę narzekania na znieczulice wkoło ( wy jesteście inne i dyustansujecie się od tych podłych ludzi....). Żenua :)

no nie no, szlag mnie zaraz trafi. obcymi ludźmi to kafeterianie potrafią się zając, a w rodzinie czy sąsiedztwie mają na pewno dużo uboższych, ale jakoś tego nie dostrzegają :o

Gość Miecz Emo klesa
Sweet Dreams Miecz Emo klesa> z przykrością stwierdzam, ze nalezysz do tej "elity", którą opisałam - A ja z przykrością stwierdzam, że nalezysz do naiwnych i nie patrzących trzeźwo i realnie na świat. Ja i wiele innych osób mamy dość patologii. Oni tylko chlaja, robią dzieci, są nie wykształceni i niczego do społeczeństwa nie wnoszą. nawet nie potrafią się sami utrzymać - to my musimy ich potem utrzymywać. Jak ktoś im oferuje pracę, to nią gardzą, albo popracują w niej najdłuzej miesiąc. Ty chcesz ratować patologię. Znasz powiedzenie żeby nie dawać głodnemu człowiekowi ryby, tylko wędkę? Nie dawaj jej kocy, tylko pomóż uwolnić się od męża, pomóż jej zrobić kurs zawodowy i znaleźć pracę i zamieszkanie, niech się z tego wyrwie. Wtedy może zrobisz coś pożytecznego dla tej kobiety. a teraz nic dla niej nie robisz. Ty jej będziesz dawała ubrania, koce itp. a ona nie będzie się musiała o nic starać, bo wszystko będzie dostawać. Będzie się oddawała rozrywce pieprzenia. zanim zaczniesz wtyzywać ludzi od prostaków i chamów najpierw zastanów się nad sobą.

Gość Miecz Emo klesa
Sweet Dreams nie będę płacić za bezmyślność> jestes zalosna, ciekawe co zrobisz jak ci sie kiedys jakims cudem piecioraczki urodzą, malo prawdopodobne, ale realne, wtedy tez ci powiem, a co k...nie wiedzialas? bylo nie rozkladac nóg i sie nie szmacić!!! Brawo za inteligencję :O Mnie byłoby stać na utrzymanie pięcioraczków, ale ja ciężko się uczę i ciężko pracuję. Ona nie urodziła pięcioraczków, tylko rodziła co jakiś czas jedno dziecko. Twoje argumenty są na poziomie dziecka :O

Gość ja 25
jeśli ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech się lepiej nic nie pisze. Fajnie jest tak kogoś krytykować prawda. Nikt Wam nie każe pomagać, nie macie ochoty to ok więc po co robicie takie halo?

Gość ja 25
spoko nie macie ochoty pomagać to ok nikt Wam nie karze więc po co takie nerwy i robienie wielkiego halo

Gość Miecz Emo klesa
Halo to robi Sweet Dreams. Ja Ciężko pracuję nawet po 300 godzin w miesiącu, rzadko oglądam dom. Studiuję na Politechnice, stusiuję na studiach podyplomowych - bezpieczeństwo informatyczne i jeszcze chodzę do szkoły języka angielskiego. Ciężko tyram żeby mieć lepszy los, nawet nie mam czasu na życie prywatne i dziewczynę. Tymczasem jakaś taka Sweet pisze, że jak ktoś się nie lituje nad patologicznymi, leniwymi obibokami bez ambicji, to jest prymitywem :O