Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Oto CALA PRAWDA O KAFETERII- i ludziach tu uszęszczających...SZKOK !!!

Polecane posty

Gość piwo karmi
jeeeeeeeeeeeeeezu jak mnie irytuja takie osoby jak sweet dreams- pseudodobre. kobito, jak bys ty chciala na prawde pomagac to bys teraz zamiast przed kompem siedziala w domu dziecka albo zajela sie wolontariatem. ten kto jest na prawde dobry nie musi tego obwieszczac na forum kafeterii!

Gość sweet a juz do niej napisalas
czy wyslalas cos? Odpisala? Wiesz jeszcze cos blizszego?

Gość ja 25
marcinosss to co napisałeś bardzo mi się spodobało

Sweet --- wyluzuj, to jest forum internetowe kafeteria a nie fundacja. W fundacji są ludzie, którzy mają wielkie serca a tu jest każdy kto ma wolę niesienia pomocy lub jej nie ma!!! Myślę, ze pomocy dla siostry autorki trzeba szukać gdzie indziej niż na kafe.

sweet a juz do niej napisalas> za jakies dwa, trzy tygodnie najprawdopododobniej czeka mnie przeprowadzka, napisalam autorce ze postaram sie wtedy wyslac jej jakies ciuchy w ktorych juz nie chodze, moze ksiązki dla dzieci itp. ale wiem ze dziewczyny pisaly juz do niej na meila ;)

Gość mala bardzo duza
a ja chce -dom na hawajach -drugi w hiszpani - a taki do mieszkania w krakwie w samym Rynku poza tym chce miec miesiecznie zagwarantowane wplywy w wysokosci najmniej 60 tys zlotych bo potrzebuje na spa shooping w New YORK City, Rzymie Paryzu Mediolanie i londynie poza tym zaplaccie za mnie rachunki dajcie mi na exclusive kosmetyki ok?? bede wam bardzo wdzieczna :) AAA no i drobne na waciki to jakies 100,000 tys euro a bede happy

Gość sweet odpowiedz prosze
czy juz zrobilas cos konkretnego dla tej kobiety? Wyslalas cos zamiast tracic czas na ten topik? Czy do tego, zeby cos wyslac potrzebne ci jest czyjes towarzystwo? Bo jesli nic nie poslalas to ew. czym jestes lepsza od tych, ktorych obrazasz? Poza tym bylo lkilka chetnych, pytalo o adres - owa Magda go nie podala.

Gość dgfsdfdsf
hahahahahahahahahahaha

Gość a ja kumam 3
sweet dreams fakt słownictwo na kafie jest rodem z rynsztoka i zupelnie nie potrzebne nawet dla bardzo sfrustrowanego czytelnika postu ale nie dziw się imm naprawdę tak jak potrafię zrozumieś tą ciężką sytuacje tej matki 5 dzieci tak też rozumiem tych którzy na nią naskakuję w polsce jest tak zle że gdzie nie spojrzysz ktoś do ciebie wyciąga rękę o pomoc jesteśmy my polacy juz tym zmęczeni wiekszości z nas samemu się nie przelewa i większośc może tylko pomażyc o zasłużonym wypoczynku za swoją ciężką pracę cięgle tylko musimy pracować konbinować jak tu zaoszczędzić trochę grosza i gonić za pieniądzem dlatego takie posty o pomoc coraz bardziej czlowieka denerwuja mnie także :( sami mamy w swoim otoczeniu bliskich któży wyciągaja do nas ręce o pomoc i musimy się nawzajem w małych gronach wspierać nie piszemy o tym na forum bo już brak sił i czasu a tu gdzie nie spojrzysz na kafie pomóż i pomóż bo jak nie tioś świnia nieeee poprostu przeciętny polak już tak ma dość swoich problemów że nie stać już nas na siły by pomagać innym a kogo stać to chwała mu za to i niechaj będzie takich jak najwięcej (chociaż bardzo w to wątpoie żeby z biegiem lat tak było)