Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on-line

kafeteryjny kumpel pilnie poszukiwany.....

Polecane posty

:-D no tak ,ale jak przyszedł Ci do głowy -gdzieś przeczytałeś , ktoś tak powiedział .....

mój wzięłam z nk ---- jak jesteś zalogowany to pod zdjęciem jest -on-line-- pomyślałam,że to fajny nick będzie , bo jednocześnie mówi ,że jestem -on-line ... :-0 ups -trochę się "zamotałam" .... :-D

A tak właściwie to chyba wszystko naraz się jakoś tak nałożyło i nie wytrzymałam ..... życie czasami jest nie do zniesienia ......moje choć przecież jeszcze nie aż tak długie to jednak bardzo bogate......

fajne te piosenki PIN-u -tylko troszkę przygnębiające , wywołują tęsknotę.... przynajmniej u mnie ....

lumpie -jesteś żonaty ,czy singiel ? A może -sądząc po tym ,czego teraz słuchasz -jesteś zakochany :-)???

Lubię Lamperta ma głos, z Hanią Stach też wyśpiewali dobry kawałek. Dzięki fajnym programom jak Idol czy Szansa wyczarowali parę talentów. Teraz ulubionym psedo muzycznym programem jest Mam Talent, Klaudia Kulawik to nieoszlifowany diament

Gość jakaśkarolla
nie wiem jak to możliwe, ale słyszę te piosenkę po raz pierwszy i podoba mi się

nie odpowiedziałeś na pytanie....... Ale powiem Tobie ,że akurat -mam talent -to jeden z fajniejszych programów :-D ta różnorodność "talentów" ....;-)

aaaa... odpowiedziałeś ...:-D To fajnie , być zakochanym to najprzyjemniejszy stan w życiu .... Te "motyle" w brzuchu...... ;-)

:-D Mam szczęście --to facet w miom typie -starszy o 10 lat , z kilkudniowym zarostem, zawsze mi się tacy podobali ..... Wyobraż sobie ,że poznaliśmy się w marcu a w listopadzie byliśmy juz małżeństwem...... i nie "wpadliśmy" ;-) :-D

... dobrze ,że go mam ..... życzę każdej babce żeby spotkała takiego faceta .... szkoda tylko ,że nie lubimy się z jego mamą :-(

To nie zależy od wieku, znam parę która po 3 miesiącach się pobrała i są szczęśliwym małżeństwem myślę że to zależy od człowieka, od jego poznania, od zaufania...