Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_katarzyna

DO NIESZCZĘŚLIWYCH I SAMOTNYCH !!!!!

Polecane posty

? Jestem ja... tutaj jeste moja historia: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3868345 WYGLĄDA TA HISTORIA MNIEJWIĘCEJ TAK: "Mniej więcej tak to wygląda Nikt nigdy mnie nie kochał Nigdy, przez 25 lat mojego życia. Dziś to już mam ochotę się wziąść i pociąć. Jestem zrozpaczona. Co jest ze mną do cholery nie tak? Nie wiem co jest ostatnio. Naprawde zawsze się jakoś trzymałam, nigdy nie doszuszczałam w ogóle do siebie żadnych smutnych myśli. Ale od pewnego czasu to jakaś kompletna tragedia, od wieków chyba nie jadłam, wczoraj rano ważyłam 46 kg. A dziś poległam całkowicie, poprostu wyję z rozpaczy. No przecież ja jestem zwyczajna! I nie rozumiem co jest ze mną nie tak. Wszyscy w okół się żenią, wychodzą za mąż, mają chłopaków, dziewczyny, dzieci. Wszyscy !" I dodam jeszcze rzecz która mnie najbardziej przygnębiła ostatnio... poznałam na czacie chłopaka... pisał do mnie i ja do niego coś zaczynało świitać, byłam byłam caaała w nadzieji! Umówiliśmy się 3 tyg temu, ale w ostatniej chwilil coś wypadło, później napisał pare maili, pogadaliśmy troche na gadu (ostatni raz w poniedziałek w poprzednim tygodniu) od tamtego czasu zapadł się pod ziemie... Widzę że jest dostępny na gg ale się nie odzywa. i to mnie przygnęłiło już totalnie. Przepłakałam cały dzień bo dziś do mnie dotarło że on się już więcej nie odezwie. I dalej jestem sama jedyna! OTÓŻ SZUKAM KOGOŚ KTO JEST W TAKIEJ SAMEJ DEPRESJI DZISIAJ! MAM PLAN!

Gość Onaa z Krakowa
może odezwij się do niego :)

Gość Wojefócki
RAZ TEŻ MNIE 1 LASKA OLAŁA CHOCIAŻ MAM PORSCHE :(

Gość a cóż to
Zdradź ten plan.

Gość Robert Azja
Twoj plan jest do niczego. Daj fotę na robertazja@o2.pl napisz coś o sobie i nie załamuj się. Mogę z Tobą pogadać, mam już w tym doświadczenie. Odpiszę Ci dopiero w sobotę, ale mogę trochę zmienić twoje samopoczucie na lepsze i dać Ci nadzieję.

eh... plan to troche za dużo Bo człowiek zazwyczaj tłumi w sobie nieszczęścia i żale, a jakby tak dać im się wyszaleć? Dopuścić do sibie ze wzmożona siłą i wypisywać tutaj ale tylko do godziny 00.00 .... Gdyż z nastaniem tej godziny i zarazem nowego dnia, wszystko to ma zniknąć (taka umowa ! ) Później pójść spać i wstać z nową czytą pustą głową. I zacząć nowe życie, tym razem szcześliwe.

Gość Wojefócki
ej katarzyna skad jestes?

Gość Wojefócki
moge podjechać porszakiem i wypijamy jakieś cappucino

Gość Wojefócki
jak nei to nei , zamnij w takim razie topik i przestan sie uzalać nad soba

Gość kasieniaab
oj, ja tak mam stale😭 Wiem, co czujesz :o Przez internet mozna sie wiele razy zawiezc:/

Gość Robert Azja
Ja się właśnie wynoszę z Polibudy. Ale jesteśmy z tego samego miasta, więc mozemy pogadać. Na jakim kierunku jesteś?

Gość kasieniaab
poza tym ludziom sie nie chce kogos pocieszac, klepac w klawisze:/ Ja to mam czasami takie doly :o...

Gość kasieniaab
wiesz, dochodzi polnoc, godziny przed polnoca sa najcenniejsze na sen polozmy sie moze spac a rano powiemy sobie "dzien dobry" :), ok? ps.ja musze rano wstac, bo mam rano klopoty ze wstawaniem :/ nastroj mi sie poprawia dopiero pod wiczor

Gość Robert Azja
z Warszawy, studiuję informatykę.

Gość glen b...
A moze tak mu gadalas jak ci zle i to go zrazilo do ciebie???????????????????

Gość glen b...
Wiesz takie smuty zamiast milej rozmowy. Zalilas mu sie????????????????