Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_katarzyna

DO NIESZCZĘŚLIWYCH I SAMOTNYCH !!!!!

Polecane posty

Gość kasieniaab
panna - uwaza, bo glen to nasz forumowy frusrat i przysrywacz:o

Gość glen b...
Fajny kierunek studiujesz-lubisz to?

Gość glen b...
Nie ja nie jestem tym glenem mam trzy kropki przyjrzyjcie sie

Gość kasieniaab
nie wchodz z nim moze na wszelki wypadek w dialogi dla dobra swojego zdrowia psych. :o dobra, ja lece w pielesze😴

Gość kasieniaab
aaa no chyba ze...te 3 kropki robia roznice

Gość ddds
panno katarzyno , czytajac Ciebie odnosze dziwne wrazenie....

Gość glen b...
A tak z ciekawosci bo konczysz juz te studia---czujesz cie po nich fachowcem specjalista?

no tak czuję się, umiem bardzo dużo, pracowałam w wakacje w elektrowni oczywiście na stanowiskach mniej ważnych ale miałam tam jednak dużo do powiedzienia bo dużo wiedziałam

Gość glen b...
A masz przyjaciol i znajomych prowadzisz zycie towarzyskie zeby przez nich poznac faceta

Gość glen b...
No to przynajmniej jest duze prawdopodobienstwo ze bedziesz miala udane zycie zawodowe---i ze dobrze bedziesz zarabiac

Gość ddds
Niewazne , nie bede pisal bo na pewno sie obrazisz . Piszesz o samotnosci ???? - wczoraj rozmawialsimy o samotnosci , bo jeden z nich przedstawil jeden przyklad samotnosci ktory dal nam do myslenia , cos co trudno mi bylo sobie nawet wyobrazic .

Ja już dziś nie mam, aż takiego doła, ale bywały dni, że czułam dokładnie to samo co Ty.... dlatego w pełni Cię rozumiem...

Gość glen b...
No to czemu z tym zerwalas w takich sytuacjach to chyba najlatwiej kogos poznac. A co do poznawania przez internet to byl tu taki topick i dziewczyny w tak ok 80% przypadkuw byly rozczarowane

jaki przykład samotności jest sobie trudno wyobrazić? Samotność jest zawsze ta sama. Glenie B. no chyba będe miała to życie zawodowe. A zawsze chciałam się poprostu zajmować domem.

23:45 ddds Niewazne , nie bede pisal bo na pewno sie obrazisz . < - taką zagrywkę znam niestety :) Czasem robie tak mojej mamie :) tylko wygląda ona "wiesz kogo widziała, a nieważne, bo będziesz się denerwować"

Gość glen b...
DO ddds----powiedz wprost o co ci chodzi---skoro cos tam sobie myslisz a nie masz zamiaru jej urazic to mow. Nie powinienes tego mowic tylko wtedy gdyby mialo sluzyc to tylko obrazeniu.

Glen bo poprostu moi znajomi się już postarzeli, każdy sobie kogoś znalazł i już poprostu skończyły się imprezy. Nie ja je skończyłam, skończyły się same. Teraz w knajpach 1 roczniaki przesiadują.

Gość ddds
Nie jest zawsze taka sama , wyobraz sobie dziewczyne ktora jest sparalizowana , do tego nie widzi , nie slyszy ani nie mowi , to musi byc dopiero samotnosc , totalna samotnosc , tylko ty i twoje mysli . Ja w takiej sytuacji chcialbym pewnie popelnic samobojstwo ale skoro jestes sparalizowany to nie jestes w stanie tego zrobic , mozesz tylko zwariowac ale co z tego jak dalej lezysz . To musi byc straszne , zal mi sie zrobilo tej dziewczyny , nikt nie wie o czym mysli , jej swiat musi byc straszny , nieporownywalnie gorszy z normalna samotnoscia . My mamy muzyke , przyrode , ksiazki , ludzi itp. a ona nie ma chyba NIC , moze tylko wspomnienia .

Gość glen b...
Ale za to sporo osob chwalilo sobie przyjaznie przez internet---mozna probowac nic sie nie ryzykuje, ale to powinno byc TYLKO rozwiazanie tymczasowe dopoki nie znajdziesz partnera

Gość lalaaalaa
ddds piekne to co napisales tylko kiedy mysle ze ktos ma gorzej niz ja to plakac mi sie chce jeszcze bardziej

Gość glen b...
Moja siostra ma 28 lat i dopiero teraz poznala swojego chlopaka o ktorym mysli na tyle powaznie zeby brac slub --ale mozliwe ze to tez nie wyjdzie i wezmie slub jeszcze poznie