Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_katarzyna

DO NIESZCZĘŚLIWYCH I SAMOTNYCH !!!!!

Polecane posty

To co piszesz o tej dziewczynie faktycznie jest przykre, ale każdy z nas ma swoją samotność, która go przytłacza...

ja nie mam jakich wielkich wymagań, ale gdyby znalazł się koleś który będzie dla mnie dobry czuły i będzie mnie kochał to ja mogę poświęcić całą moją kariere zawodową i zająć się domem, nim i dbać o niego jak nalepsza żona świata

Gość glen b...
Odradzam poswiecenie sie dla domu --bo jakby cie zostawil to zostanie przerwa zawodowa i bedzie ci trudnow ponownie wkroczyc na rynek pracy Mozesz sobie zmarnowac kariere

ale ja bym chciała takiego który by mnie już nie zostawił :( Gdyby byl mi wierny i gdyby mnie kochał nad życie to ja dałabym mu absolutnie wszstko

Gość ddds
Nie pisalem o tym zeby kogos pocieszac ze inni maja gorzej , ja np. o tamtej dziewczynie sporo od wczoraj myslalem chociaz jej nie znam i juz nie poznam , ona tez nie pozna juz nigdy nikogo , panne katarzyne moglbym poznac , ona moze poznac mnie tak samo jak miliony innych facetow , kazdy z nas ma prawo byc smutnym , wyzalic sie i cierpiec bo kazdy z nas ma wlasny swiat w ktorym on jest centralna postacia

Gość glen b...
Ale nigdy nie masz pewnosci ze ta milosc sie nie skonczy :(

Gość ddds
"ale ja bym chciała takiego który by mnie już nie zostawił Gdyby byl mi wierny i gdyby mnie kochał nad życie to ja dałabym mu absolutnie wszstko" - nigdy nie bedziesz miala takiej gwarancji , nikt jej nie ma i mial nie bedzie , zycie jest nieprzewidywalne ale to czyni go pieknym , nie wiesz co sie wydarzy , moze Cie zdradzic , odejsc do innej , moze zginac w wypadku ale rownie dobrze mozecie do konca zycia zyc szczesliwie w milosci , nie dowiesz sie poki tego nie przezyjesz , zycie to nie film do ktorego znasz scenariusz

Gość glen b...
A uwazasz sie za osobe ciekawa, z bogata osobowoscia czy nudna --czy wierzysz ze zaslugujesz na milosc

Gość ddds
wiec co znaczy ten Twoj post "ja nie mam jakich wielkich wymagań, ale gdyby znalazł się koleś który będzie dla mnie dobry czuły i będzie mnie kochał to ja mogę poświęcić całą moją kariere zawodową i zająć się domem, nim i dbać o niego jak nalepsza żona świata" nic nie piszesz ze go bedziesz kochala ,nie wiem moze masz niskie poczucie wlasnej wartosci tak jakbys nie wierzyla ze ktos moze Cie pokochac i chcesz wyjsc za pierwszego lepszego ktory tak zrobi , mam nadzieje ze sie myle ?

Gość ddds
widze ze chyba z glen b... podobnie rozumujemy

Tak glen i tutaj chodzi o coś takiego wielokrotnie moi koledzy mówili o mnie że jestem dziwna :/ ci z lekkim wyczuciem mówili że jestem "orginalna".... a powodem tego jest że interesuję się fotografią, mapami nieba, drzewami geneaologicznymi carów i dlatego właśnie jestem dziwna

Gość glen b...
On cie powinien kochac tak po prostu a nie za to ze ty sie poswiecisz dla niego Powinien miec przyjemnosc z tego ze moze z toba przebywac, porozmawiac itd

Gość ddds
panna_katarzyna >> to nie Ty jestes dziwna tylko masz dziwnych kolegow :D

Gość glen b...
No bo przecietne dziewczyny sa rozrywkowe --taka prosta rozrywka potanczyc itd posmiac sie czesto z glupot

Gość ddds
moze panno katarzyno to tez dotyczy Ciebie ? Bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi za waszą czułość w nieczułości świata, za niepewność - wśród jego pewności za to, że odczuwacie innych tak jak siebie samych zarażając się każdym bólem za lęk przed światem, jego ślepą pewnością, która nie ma dna za potrzebę oczyszczania rąk z niewidzialnego nawet brudu ziemi bądźcie pozdrowieni. Bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi za wasz lęk przed absurdem istnienia i delikatność niemówienia innym tego co w nich widzicie za niezaradność w rzeczach zwykłych i umiejętność obcowania z niezwykłością za realizm transcendentalny i brak realizmu życiowego, za nieprzystosowanie do tego co jest a przystosowanie do tego co być powinno za to co nieskończone - nieznane - niewypowiedziane ukryte w was. Bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi za waszą twórczość i ekstazę za wasze zachłanne przyjaźnie, miłość i lęk że miłość mogłaby umrzeć jeszcze przed wami. Bądźcie pozdrowieni za wasze uzdolnienia - nigdy nie wykorzystane - (niedocenianie waszej wielkości nie pozwoli poznać wielkości tych, co przyjdą po was) za to, że chcą was zmieniać zamiast naśladować że jesteście leczeni zamiast leczyć świat za waszą boską moc niszczoną przez zwierzęcą siłę za niezwykłość i samotność waszych dróg bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi.

Gość ioioioio
Przeciętne dziewczyny lubią się pośmiać i potańczyć, hehe. Ciekawe podsumowanie, tylko te wyjątkowe, "originalne", często przez zamotanie nie panujące nad ortografią i marzące o byciu kurą domowa dla kogokolwiek kto je zauważy są godne podziwu!!!

Gość glen b...
Ze nie mamy racji -o to chodzi nie znamy cie i mowimy MOZE to i tamto a ty musisz zdecydowac czy sie z tym zgadzasz czy nie

Pójdę już spać, 47 minut temu zaczęłam nowe życie (znów), Bardzo Wam dziękuję za rozmowę, czuję się naprawde znacznie lepiej. Wzięłam tabletkę nasenną i zaraz zacznę jakieś kompletne głupoty bredzić więc lepiej lece... Dziękuję jeszcze raz.

Gość ddds
zaczalem czytac kilka utworow ktore mi sie kiedys podobaly lub zrobily na mnie wrazenie i sie zaczytalem :) Dobranoc 🖐️

Gość no i co z tym planem
sprawdza sie ?