Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

DLUGIE - KROTKIE

Polecane posty

Witam ;) od dawna chodzi za mna fryzura na krotko, w sumie nie zupelenie na chlopaka tylko tak lekko wycieniowane krotkie wlosy , jak uwazacie czy wlosy dlugie sa bardziej sexy od krotkich? slyszalam opinie ze wlosy krotkie nadaja kobiecie pazura! obecnie mam wlosy do ramion, geste grube, marzy mi sie krotka fryzurka. Moze ktoras z was wlasnie sciela wlosy na krotko? moze zalujecie a moze czujecie sie znacznie lepiej. BARDZO CHCIALABYM POZNAC OPINIE MaDRYCH LUDZI:)

Gość Borubar
Skoro mądrzy mają się wypowiedzieć.... Sprawa jest jasna, kobieta gdy zetnie włosy natychmiast postanawia je zapuszczać i zaczyna wtedy płakać najbliższym, że marzy o długich i tak to trwa do momentu aż jej urosną - wtedy zaczyna mówić, że chce ściąć, bo włosy odpoczną a i ona zmieni swoje oblicze... To takie koło...

Skoro mądrzy mają się wypowiedzieć.... Sprawa jest jasna, kobieta gdy zetnie włosy natychmiast postanawia je zapuszczać i zaczyna wtedy płakać najbliższym, że marzy o długich i tak to trwa do momentu aż jej urosną - wtedy zaczyna mówić, że chce ściąć, bo włosy odpoczną a i ona zmieni swoje oblicze... To takie koło... a wiesz ze masz racje;)

Gość ja ostatnie 8 lat miałam
krótkie włoski. super się z nimi czułam. teraz postanowiłam zapuscic bo za rok wychodzę za maz. nie załowała nigdy ze scięłam:D

jak krótkie to pewnie pół kobieta dlaczego? mam kolezanke w pracy ktora ma krociutkie wlosy i jest bardzo sexy, piekna figura, piekna buzia, jak miala dlugie wlosy nie byla taka ladna

Gość Borubar
Brunetka_30, logiczne, c'nie:).

To fakt MCRiposty, podbnież feministka na konferencji genderowej nie istnieje bez apaszki;)

też znam jedną co ma krótkie i wygląda bosko ale jej to na prawdę pasuje a większości nie bo eksperymentują i koszmarnie to wypada bee. krotkie moim zdaniem wyostrzaja rysy twarzy kobiety

witaj brunetka ;) ja zawsze nosilam dlugie za lopatki i ciemne a teraz oc\\bicelam tak ze widac kark i na blond fajnie sie czuje :) ps. za Twoja namowa kupilam wczoraj dwie kolorowe bluzki :) :) :)

wkurzona bardzo zona hej laseczka. i jak te bluzeczki jak sie w nich czujesz? poprawilas sobie humor? ciesze sie bardzo. Ja wlasnie planuje sciac wlosy choc powiem ci ze mam troszke obaw;)

mam wlasnie czarne wlosy marzy mi sie je sciac na krotko i zrobic sobie na blond, choc nie wiem jak bym wygladala, mam ciemna cere i blekitne oczy

brunetka czuje sie super sexy ;) ja sie nei zastanawialam nad moimi wlsoami zapuszczalam je 5 lat i mialam piekne grube dlugie wlosy ktoregos dnia przed praca po prostu wstapilam do fryzjera i mowie \"scinamy na krotko i robimy blond\" nie znam osoby ktora powiedzialaby mi ze zrobilam blad ;) nie ma sie co zastanawiac trzeba isc na zywiol, najwyzej wlosy odrosna ;)

to moda na której zarabia się kasę a tak na prawdę to lepiej potrenować na peruce zanim coś się zmieni bo każdy ci będzie wciskał kit że ładnie wyglądasz . trzeba miec peruke;)P

robimy blond" nie znam osoby ktora powiedzialaby mi ze zrobilam blad nie ma sie co zastanawiac trzeba isc na zywiol, najwyzej wlosy odrosna pelnoetatowy ciuntacz kafe mowisz? wiec za twoja namowa ja dzis po pracy ide mowie na krotko, tylko czy z czarnych zrobia mi na rudy lub blond ciesze sie ze czujesz sie sexy! kupienie czegos przez kobiete zawsze poprawia jej humor, a jak rajstopki:)P nie kupilas;)... ja dzis mam na sobie brazowa bluzke z zoltym kolnierzem, jeansy dzwony bardzo szerokie i zolte buty;P) hi ale dobrze sie w tym czuje

Witam 🌼 Brunetka_30 -- hehe masz dlugie ciemne wlosy i chcesz miec blond? Oj to zly pomysl, od razu nie staniesz sie blondi, taki proces przechodzenia z ciemnego na jasny kolor trwa.Piszesz,ze masz grube wlosu wiec tym bardziej bedzie ciezko, poza tym zniszczysz sobie wlosy, znam to z autopsji:/ Ja mialam dlugie wlosy i scielam na krotko.Jak zobaczylam jak mi sicela fryzjerka to chcialo mi sie plakac.Juz w zuciu takiego bledu nie popelnie.Poza tym z ciemnego tez schodzioalm na blond i wiem,ze to trwalo;/ Zycze powodzenia :) Poza tym \"raz kozie smierc\".Jak chcesz sciac to scinaj, nie patrz na ludzi:)

brunetka chcialam kupic ale nie mieli kolorowych ;) wiesz z czarnych na blond to raczej Ci nie zrobia ja chodzilam 3 razy co meisiac zanim moglam powiedziec ze ejstem calkiem blondynka :) ale warto bylo ;) a propos rudego.... wczoraj strzelilam sobie rudy :D

wiesz z czarnych na blond to raczej Ci nie zrobia ja chodzilam 3 razy co meisiac zanim moglam powiedziec ze ejstem calkiem blondynka ale warto bylo a propos rudego.... wczoraj strzelilam sobie rudy masz teraz rude wlosy? a te bluzeczki to jakie kolorki? wiesz ja poprostu pojde do fryzjera i niech mi scina te wlosy jak chce! choc moze macie jakies ciekawe strony z fajnymi fryzurami?

hehe ja tez zastanawiam sie nad scieciem a raczej podcieciem.Mam dluugie i nie wygodnie mi juz w takich.Poza tym trzeba cos zmienic :) Jesien juz mamy wiec i w sobie trzeba jakies zmiany zrobic:) wkurzona bardzo zona - o prosze, rudy, ja mysle o jakiejs sliwce czy czyms takim,sama nie wiem.Teraz mam kolor "mokka brąz" ale juz mi sie znudzil:/ Brunetka_30 -- tylko idz do jakiegos dobrego, najlepiej sprawdzonego fryzjera.Aby Cie nie obcial "na lyso" ;)

ja zgadzam się z powiedzeniem, że kobieta z długimi włosami zastanawia się nad ich ścięciem a ta z krótkimi je zapuszcza- choć znam przypadki gdzie kobiety noszą to samą fryzurę przez całe dorosłe życie- non stop taka sama- bosz ja też zastanawiam się nad ścięciem włosów- chociaż jak je ścięłam 2 lata temu to myślałam że umrę z rozpaczy:D

brunetka ja mam 26 lat a dopiero pol roku temu spotkalam fryzjerke ktora scina mnie dokladnie tak jak sobei zawsze wymarzylam :) ciezko spotkac dobrego fryzjera do rudego... no teraz to mam ciemnofioletowa bluzke ;) ale wygalda fajnie brazowe buty a ubieram wsyztsko, nawet czerwone ;)

ja zawsze marzyłam o śliwce niestety przy chudej bladej twarzy wglądałabym koszmarnie

wkurzona bardzo zona uwielbiam rudy kolor wlosow, sa takie sexy!!!!!!!!!! kobiety wygladaja bosko. Np ta aktorka z "TWARZA W tWARZ" PIEKNE MA WLOSY!