Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał25

Dziewczyna z która sie spotykam zdradza ze mna narzeczonego

Polecane posty

to po chuj autor topik zakładal i na kilku stronach się zali jakie to ma dylematy ? co do ciebie nie lódź się ta sielanka nie potrwa dlugo będziesz stara i pomarszczona nikt cie kijem nie tknie :) _Kwiatek "sissy, komi wam chce przetlumaczyc ze naprawde nie musicie byc z facetem do ktorego nic nie czujecie" dokładnie tak

gdybym miała kręcić na dwa fronty będac w stałym związku to tylko i wyłącznie z kimś w podobnej sytuacji, w innym wypadku zalecam wstrzymanie:D

Gość ooIga
doprawdy: jednym słowem to co cię powstrzymuje przed takim zachowaniem to tylko świadomość, że masz więcej do stracenia niż kochanek?

Gość Onn27
Ja mam taki przypadek :) Poznałem dziewczynę ponad miesiąc temu:) i spotykamy się co Jakiś czas :) Studentka 3 roku. I tu jest mały problem bo poł roku temu niby zdradziła nie świadomie(alkohol) swego chłopaka i tak było jej głupio tej sytuacji ze zostawiła go.. I jest sama do dzisiaj do czasu jak mnie nie poznała:) niby tylko znajomość itp:) Ale ja jej powiedziałem co czuje lecz ona jakoś nie mówi niee ale nie mówi tak:) mieszane uczucia ma :) więc albo ma kogoś jeszcze na celowniku albo po prostu jest zagubiona.. jak myślicie czy coś z tego będzie czy lepiej tylko kolegować się :) ja mieszkam 100km od jej miasta gdzie studiuje i mieszka Czy z tego może być normalny związek??

Gość jak dla mnie to za duzo masz
ale z was choooje, ze sie spotykacie z zajetymi dziewczynami nie potraficie sobie znalezc takiej wolnej??