Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gradja

ZIELONA GÓRA - poszukiwania dobrego dentysty z NFZ...

Polecane posty

Gość gradja

Jestem po pięćdziesiątce. Moje zęby od czternastego roku życia są leczone, więc duuuużo w nich plomb. Ostatnio chciałam dokonać przeglądu i leczenia uzębienia- uzupełnić ubytki i połatać to co się wykruszyło. Trafiłam do gabinetu młodego, bardzo pewnego siebie, żeby nie powiedzieć - zarozumiałego, dentysty. Po kilku wizytach mogłam ocenić jego pracę. Najchętniej nakładał na moje zęby jakąś "masę" (nie wiem jak to się nazywa) , zakrywającą zewnętrzne uszkodzenia (parę minut pracy), ale nie przykładał się do leczenia zębów od boku. W efekcie, kiedy się uśmiecham, wygląda to tak, jakbym między zębami miała ubytki ... Inne uwagi na temat tego stomatologa przemilczę. Na leczenie kilku zębów wydałam już 490zł. Jestem rencistką i dla mnie to jest ogromna kwota. Bardzo proszę, może ktoś poleci mi solidnego stomatologa (na NFZ) w ZIELONEJ GÓRZE.

Gość gradja
Załamka.... Tego się właśnie obawiałam - cisza w eterze... Niestety, Zielona Góra to takie miasto, że nikt, nic i o niczym ....

Gość dudakj
o kurcze to współczuje pani z tymi zębami,ale z tymi dentystami to tak jest znalezc tego dobrego to mistrzostwo,większa część dentystów to totalni partacze nabijaja sobie tylko klientów oby więcej aby miec premie od klienta na miesiąc a co do pracy ich to szkoda słow wszystko na odwal

Gość dudakj
a dodam jeszcze,że mi jedna kiedys tam zdrowe zęby chciała leczyć na siłe,poprostu tragedia,naciągaczka

Gość gradja
To prawda - problem ogromny, aż wstyd, że takim stomatologom nie zależy na dobrej marce, szacunku, poważaniu... Kasa, kasa i jeszcze raz kasa przesłania im wszystko... Nie wiem jak jest w innych dużych miastach, ale rozpytuję wszystkich swoich znajomych o dobrego stomatologa (z NFZ) w Zielonej Górze, ale polecają tylko takich, którzy przyjmują prywatnie.

Gość gość
niestety na NFZ będzie ciężko... sama to przerabiałam i nie tylko w Zielonej Górze - przewędrowałam wiele miast, mieszkałam w wielu miejscach i niestety nigdzie nie było dobrze na NFZ, tak jak z innymi lekarzami. Teraz osiadłam na dłużej w ZG i chodzę na Źródlaną - http://zrodlana.com.pl/ zaciekawiła mnie strona internetowa i poszłam, bo nie miałam nic do stracenia. Luksusowo jest, jeżeli chodzi o leczenie, może wydaję swoje pieniądze, ale przynajmniej widzę na co one idą :) pozdrawiam

Gość gość
Ja chodzę do http://mw-dent.pl/ i efekt jest fajny. Naprawdę wolę nie chodzić na nfz bo po prostu taką manioanę robią, że hej.

Gość morelowapanna
Gorąco polecam gabinet Den Med www.stomatologiadenmed.pl. Chodzę tam już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Najpierw leczyłam tam ząbki, a teraz mam aparat i chodzę na kontrole itp. Dentyści tam są bardzo sympatyczni i przede wszystkim profesjonalni i znają się na rzeczy. Cenowo też znośnie, ceny takie jak wszędzie, a przy regularnych wizytach wychodzi nawet taniej. Polecam :)

Gość laurraPe
Też polecam Den Med. Chodzę tam już od dawna i bardzo sobie chwalę profesjonalizm dentystów i ich podejście do pacjentów. Duży plus dla mnie, to że można tam płacić kartą, bardzo mi to ułatwia życie.

Gość marceLimka
Od dwóch lat chodzę do Den Medu na Łużyckiej i jestem bardzo zadowolona. Pozbyłam się starych, paskudnych czarnych plomb i wyleczyłam wszystkie ubytki w zębach. Teraz chodzę tylko na wizyty kontrolne. Bardzo sympatyczni dentyści, z profesjonalnym i takim ludzkim podejściem do pacjenta. Ceny normalne jak na Zieloną Górę. Polecam :)

Gość bazyliana
Tylko Den Med na Łużyckiej. Świetnie wyposażony gabinet, fachowi i mili dentyści, ceny jak na Zieloną normalne. Polecam.

Gość gość
Polecam Den Med. Bardzo dobrze przygotowane miejsce.

Gość gość
Ja na szczęście nie miałam niemiłych doświadczeń z dentystami w Zielonej Górze. Od lat chodzę do www.centrumstomatologii.pl i mogę wam ich polecić. Jeżeli poszukujecie profesjonalnych dentystów to warto się do nich zgłosić.

Gość gość
Tylko nie JB Clinic. Bielska -Gawron placebiara województwa. Kase przywłaszcza i urzadza fikcyjny skup. Chodzi po gabinetach tylko by niszczyć zęby glesjonomerem do zebów mlecznych. Moze niech skonczy na botoksie.

Gość gość
Dzwonią non stop z numeru JB Clinic nawet jak byłam na wakcjach pomimo że nie byłam klientem kliniki. Olać totalnie. Zamknąć to dno. Wywalić całą klinikę. Recepty Bielska Gawron - prognozowane cykle rozrodcze. Wszędzie podtsawka z placeb. Po prostu chora baba z obsesją. Działania marketingowe kliniki wyglądaja na streczenie.

Gość gość
Obecnie zaczynamy umawiać wizyty i nie przychodzić do kliniki oraz placebowac cala klinikę JB Clinic. Dosc mamy zebow, placeb oraz szminek Monte Carlo Bielskiej Gawron.

Gość gość
Kolejne klientki gabinetów ginekologicznych po wejściach Bielskiej Gawron i jej statutach beda mialy dowalane placeba. Tez mialam te statuty w zasadzie przeplaca sie lekarzy oraz farmaceutow na przepisywanie nieskutecznej antykoncepcji.

Gość gość
Gdy zobaczycie osoby z kliniki JB Clinic to z dala. Potrafią ściągnąć z kart płatniczyh za pozostawianie pasty coco glam. Produkt można nabyć w internecie. Moim zdaniem show jedynie odstawiają i podwójną sprzedaż. Proszę o unikanie pseudo kliniki. Gdy pojawiają się na imprezach celem promocji, jak najdalej. Jedyne co oglądamy to pokazowe zęby Bielska Gawron. Życzymy owocnego zachodzenia w ciążę na placebach.

Gość natalia anna

moja matka probowała leczyć zęby z jb clinic. Lekczenie trwało chyba z pół roku, szkliwo nieco przebielone. potem nachodziły ja osoby, które wprost chciały kasy na leczenie w klinice. Nie wiem... Wiem, że klinika wpięta była loterią lub przepłuk z lotto.

nie chodźcie na radiofrekwencję - zabieg pic, co do botoksu - sporo wysyłu placebowego. Odradza się totalnie wtapiać w  to dno.  Klinika dwóch dentystek , z czego gdzie jest linergista, potem do spłacania  makijaże permanentne aka Ochla aka Piewy.  Nie kupować zoom white. Pozdro. Potem z zasądzeń. Jakby co o zniesławienie.

Gość anka

JB Clinic - Dottore na karcie franczyz Stenders (nie brać storytellingów, ja skupiłam to przepłukiem punktu Lotto - każdy to wyśmieje, nabrzeża, szlafroki, potem Dottore przepina w kasę fakt - suszarka w wannie, nachodzenie, koniem z kopyta, pełnomonictwa lotu na skup kosmetyków itd. )

zamówienie zoom white lub beyond lampy na House (tu częściowo wysyłka słabebo żelu)

niszczenie zebów glamką źle przemieloną

nie okupujcie kliniki, bo domofonem będziecie mieli latami lobbystów AVON, do JB CLIIIInic

Potocka stomatologia 

sprowadzanie na głupie gadki fotelowe

o niespłaconym designie i za dużej recepcji ( tu zbycia ladowe Opalescence) - tylko piramida cleanerska po tym pozostaje, jak źle podłogi robili - a twierdze, że to chyba sprzetem lub na kolanach, odpalanie spraw sądowych o zły cleaning

stara Zentiva wam wjeżdża

do zęba połamanego Toffifee

sprowadzanie na Pantomogram

na stare licówkarstwo

Skupiłam sidretella za 4 mln ( tak mnie poinformowano, kocern zarobił, lekarze nie, każde pudło wysyłać na gabinety zentiva, kilka wróci może i tyle)

Gość natalia anna

Aleja 88

dla mnie higienizacja dziecięca, był to stały gabinet nachodzący gabinety

do rotawirusa już nie brać, polecam wchodzić do nfz, nie ma czego paragonizować, sprzęt bardzo przeciętny