Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valentyna111

CO SĄDZICIE O POZNANIU?

Polecane posty

Gość valentyna111
człowieku wschodu,chyba zes jest naprawde ze Wschodu,bo dosc specyficznie piszesz:P

Gość gorset czy nie gorset
manki to klub ekwador manieczki ,sunrise fesiwal,amsterdam dance mission ,jak lubiswz klimaty skora fura buma na szerokich lakach :D i techno to poznanska elyta jest w sam raz ,wiekszosc wiekszych imprez odbywa sie wlasnie pod takim haslem(nie wszsytkie al e wiekszosc) bardzo duza czesc ludzi zyje wlasnie w takim klimacie ,przyznam ze byl taki czas ze teskilam za poznaniem ,ostatnio bylam tam aby cos zalatwic i szczerze potym co zobaczylam i poczulam ,nie tesknie wogole ,ludzie nie potrafia pomoc ,gdy spytasz od droge ,kioskarka faktycznie nie mila ,mily byl jedynie powrot:) wroclaw ma ten klimat a poznan naprawde nie jest wart poznania z blizszej strony a wyjscie z pracy 20 min przed czasem jest za zgoda szefa ,wiec wybacz ale wole miec szefa czlowieka niz licznika godzin

Gość eureka eureka
Do Manieczek jeżdżą dzieciaki z wiosek, nie obrażając nikogo.....

Gość troche jest w tym prawdy
ten wpis powyzej to ja

Gość CZŁOWIEK WSCHODU
CHODZI O MENTALNY LANS, NASZ NARÓD NIBY WYWÓDZI SIE Z WIELKOPOLSKI :)

no wiec wlasnie ludzie 20 30 paroletni a mentalnosc ludzi z wiosek nie obrazajac ludzi z wiosek

Gość eureka eureka
Bez przesady....Manieczki....a co u nas nie ma studenckich klubów, dyskotek ? Zabawy studenckie to nie tylko Juwenalia, cały rok coś się dzieje np nad jeziorem maltańskim

Gość eureka eureka
hehe nie obrażając ludzi z wiosek ;-)

Gość eureka eureka
Co do trzydziestolatków to zamiast bywac w Manieczkach raczej mają już "podstawową komórkę społeczną" i raczej nią się zajmują niż lansem na podmiejsckich dyskotekach

napisalam ze nie uogolniam ,rowniez sa ciekawe imprezy w poznaniu,z reszta jak wsedzie we wrocku mas ich tyle samo jak nie wiecej ale chodzi o ta mentalnosc lu7dzi z klubu ekwador ,to sie da nawet wyczuc jadac trmwajem ,we wroclawiu tego nie masz

Gość valentyna111
jezuuu,zagłebie techno:O

idealnie to ujelas ,zaglebie techno :D aq co do uspolecznionych 30 latkow to sie nie zgodze bo widzialam takowych albo nawet starszych w zeszlym roku w kolobrzegu na sunrise czy czyms podobnym ,mialam nieszczescie uczestniczyc w tej paradzie cpunow przez to ze przyjechalam na dwa dni odwiedzic rodzine pozatym poznaniacy maja to do siebie ze jak ktos jest przyjezdny pokazuja swoja wyzszysc ,pod tym wzgledem sa gorsi od warszawiakow ktorzy dorosli pod tym wzgledem do przyjezdnych bo generalnie z nich skalada sie warszawka tak samo ma wroclaw ,nigdy nikt mi nie dal odczuc ze nie jestem wroclawianka ,teoretycznie nie jestem ,ale jezeli ktos ci daje na kazdym kroku do odczucia ze ciagle jestes przyjezdna to nie jest to mile :( bydgoszcz pod tym wzgledem juz jest lepsza ale jej tak jak juz pisalam nie polecam

Gość eureka eureka
o Manieczkach to słyszałam 7 lat temu i bywał tam nasz znajomy z Jarocina.....

Gość valentyna111
parada cpunów:D---sikam ze smiechu:D

Gość dudek odludek
a słyszał ktoś coś może o Travelplanet z Wrocławia?

Gość krakowianka 2347
przyjezdzajac do wroclawia odczujesz moja droga co to znaczy poludniowa goscinnosc mam rodzine we wroclawiu i w poznaniu jadac do wrocka zawsze wiemy ze bedziemy dobrzez ugoszczenie,czujemy sie jak w domu i wogole gospodarze sa nami bardzo przejeci natomiat rodzinka z poznania ma to do siebie ze zazwyczaj gosci na dwa dni i podaja pyry ze schabowym i finito ja sama jestem z krakowa ale polecalalbym wroclaw ,wlasnie przez to ich poludniowa mentalnosc

Gość Rowena

Poszukujemy Pracowników Produkcji Musli do pracy w Poznaniu

Zakres obowiązków:

• Naważenie, przegląd surowców stosowanych do produkcji – rokujący pracownik jest wysyłany na kurs obsługi wózka widłowego.

• Obsługa naważarek wielogłowicowych - najczęściej stosowanych urządzeń ważących w przemyśle spożywczym

• Przestrzeganie zasad GMP, HACCAP, BRC

• Przestrzeganie zasad BHP i utrzymania czystości na stanowisku pracy.

Oferujemy:

- umowę o pracę w stabilnej i rozwijającej się firmie,

- atrakcyjne wynagrodzenie,

- pracę w młodym zespole,

- możliwość rozwoju zawodowego już po 6 miesiącach pracy.

Proszę o kontakt pod nr 734148496 oraz wysyłanie CV na zarzad@rowena.pl

Gość Rowena

Poszukujemy 2 kasjerów- sprzedawców na stację paliw w Dąbrówce k. Poznania

Zakres obowiązków:

- obsługa kasy fiskalnej,

- przygotowanie drobnej gastronomii (typu hot-dog, zapiekanka)

- sprzedaż towaru ze sklepu oraz paliwa,

- dbanie o porządek na terenie pracy.

Oferujemy:

- atrakcyjne wynagrodzenie,

- umowę o pracę.

Wymagania:

- posiadanie książeczki sanepidowskiej

Osoby zainteresowane proszone są o kontakt pod nr 734148496 oraz wysyłanie CV na zarzad@rowena.pl