Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 31latka

czy mozna sfiksowac z braku faceta?

Polecane posty

Złośliwa ---> mam tak samo! Z tą iskrą...no identycznie! ;) I też chyba sobei pójdę na papierosa... :P

I jeszcze jedno zła kobieta facetom kojarzy sie z seksem,,,,,ja Cie krece jestem zła,bo jak cos poczuje to UCIEKAM,ranie facetów nudzą mi sie,a Oni zasmarkani za mną łażą TO JEST ZŁA KOBIETA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2 papieros

Gość hehehe bleee
do Złośliwa w garsonce 30 ---> facei myślą tylko o seksie?, każdy myśli i facet i kobieta , albo masz strasznego pecha że trafiasz na takich tępaków co myślą że jak cos świńskiego powiedzą to laska na nich zaraz skoczy albo sam nie wiem gdzie ty łazisz :(

Gość hehehe bleee
złośliwa ale mnie rozwalasz normlanie :D trafiasz na placków i tyle, LUB takich przyciągasz ;) normlanie przesada, ile masz lat?

"jestem zła,bo jak cos poczuje to UCIEKAM,ranie facetów nudzą mi sie,a Oni zasmarkani za mną łażą" Oj sami, prawdziwa diablica z Ciebie :P. Chyba muszę zacząć bronić facetów ;).

Gość seksu czy faceta
rozkrecacie sie:)

Gość seksu czy faceta
sadze,ze jak dziewica to nie miala faceta,wiec jak mozna wariowac z braku czegos czego sie nie zna??

o mnie kiedys kolega powiedział "Tak naprawdę to jesteś idealnym przykładem cichej wody :) Jest w Tobie masa pozytywnej energii i kiedy już poczujesz się przy kims bezpiecznie i komfortowo to ta energia eksploduje jak wulkan... I wtedy przestajesz byc wstydliwa a zamiast tego jesteś dzika i szalona ;)) Widać to na pierwszy rzut oka :)" no własnie taka właśnie jestem i dlatego nowo poznani wzbudzaja we mnie strach a starzy znajomi koledzy którzy mnie poznaja, to przerażam ich swoja energia:)

jak nie mozna rzecież jest coś takiego jak pociąg \fizyczny, przeciez to normalne ze naewet bedac dziewcia odczuwamy podniecenie i mamy ochote zeby ktos nas...:P i zupełnie zrozumiałe u dziewic którym brakuje kontaktu jakiego kolwiek dlatego często nawet silniej to odczuwają...a do tego dochodzi jeszcze sama świadomość tego , ze sie nia jest

Gość seksu czy faceta
dziewice odczuwaja bo chca seksu aby juz miec to za soba.dzis dziewictwo to wstyd. i nie pieprzyc durnot,ze ciagnie je i tesknia za niznanamym

"o mnie kiedys kolega powiedział "Tak naprawdę to jesteś idealnym przykładem cichej wody Jest w Tobie masa pozytywnej energii i kiedy już poczujesz się przy kims bezpiecznie i komfortowo to ta energia eksploduje jak wulkan... I wtedy przestajesz byc wstydliwa a zamiast tego jesteś dzika i szalona" Ale to w każdym siedzi, że musimy najpierw trochę poznać człowieka, aby poczuć się przy nim swobodnie. Oczywiście jednym przychodzi to łatwiej, innym trudniej. Ale nie ma tak, że od razu z kimś łapiemy kontakt i moglibyśmy z nim konie kraść. Oczywiście jestt coś takiego, jak to iskrzenie między ludźmi, że od razu nadaje się na podobnych falach itd. Ale nawet wtedy trzeba troszkę czasu, aby w pełni się otworzyć na człowieka i poczuć naprawdę dobrze w jedo towarzystwie, dobrze, bo na luzie bez skrępowania. Tak mi się wydaje.

ja tu widze normlanie dojrzałą kobietę po tych wypowiedziach :) a ty seksu czy faceta to spadaj stąd twój wiek szacuje na max 16 wiosen ;)

brzydal29 nie zgodzę sie z toba, czasem właśnie tak jest ze spotkasz kogos i już wiesz po pierwszych 5 minutach że wlaśnie z tym kimś można konie kraś i nie mówie tu o związkach ale nawet o przyjaxniach, wszystkie moje przyjaźnie męskie to własnie takie było coś że od razu po pierwszej gadce sie wie że sie bedziemy dogadywać, w sumie mam jeszcze przyjaciółkę gadlaiśmy na gg ale to było byle co potem jak sie spotkalismy to też od razu było wiadomo że bedzie sie klawo gadało :D

i myślę że miłość to może byc własnie to od razu takie pstryk! potem to juz kwestia dogadania sie zrozumienia na wzajem i dażeniem szacunkiem drugiego człowieka bo on może wyznawac inną wiare, wartości itp :)

Gość seksu czy faceta
moja 16 przy wypowiedzich 22 letnich zalosnych dziewic ktory fiksuja bo zaden im jeszcze nie wsadzil to NIC.

"brzydal29 nie zgodzę sie z toba, czasem właśnie tak jest ze spotkasz kogos i już wiesz po pierwszych 5 minutach że wlaśnie z tym kimś można konie kraś i nie mówie tu o związkach ale nawet o przyjaxniach ..." Ja wiem, ze takie coś jest, tylko kwestia, że kiedy nawet to czujemy, to rozum podpowiada nam ostrożność. I jakby nam od razu ktoś zaproponował, aby iść te konie kraść, to wahalibyśmy się. Oczywiście część zgodziła by się, ale to typowi ryzykanci. Ryzyko jest potrzebne, bez tego nic się nie zdziała, ale czasami trzeba troszkę wyczekać.

Gość całkowicie czarny kot
ja na dziś wiem jedno: strachem można zarżnąć najpiękniejsze uczucie i ktos mówił o szacunku - tak, zgadzam się - jest to podstawa

Gość samotna 31latka
ooo proszę...jak sie temat rozwinal :D🖐️ a wkupne dali? jakies piwo i ciacha czy sie wszyscy zadomowili tak za friko??? :D🖐️

no masz racje, ze zapala sie żółta lampka i od razu na szaber sie nie idzie ;) no ale od czego są randki ? :P aby sie lepiej poznać :D tylko że jest jeszcze druga strona medalu, warto ryzykowac bo lepiej zaryzykowac i cos przeżyć nawet jak sie potem gorzko żałuje niż nic nie robić bo może byc tak że dane coś może sie zdarzyć raz a potem może nie być okazji przeżyć czy doświadczyć czegoś ;)

"no masz racje, ze zapala sie żółta lampka i od razu na szaber sie nie idzie no ale od czego są randki ? aby sie lepiej poznać " O widzisz, w tym rzecz, żeby się choć troszkę poznać. I albo się potwierdzi, albo nie. A co do ryzyka, tak czasami warto, ale nigdy nie wiadomo kiedy jest to czasami :(.

Gość samotna 31latka
dobra, juz sie nie czepiam... mi to jakas terapia chyba jest potrzebna :o najgorsze, ze faceci z reguly chca seksu :o...