Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczjej

gdzie taką znaleźć?

Polecane posty

w klubie studenckim na pewno nie znajdzie takiej jakiej szuka... teraz kroluja tam 15-latki z rozowymi wlosami

Gość poszukiwaczjej
@tora tora tora klub studencki to ostatnie miejsce, w którym odważyłbym się szukać... nie wiem jak jest w innych miejscowościach, ale u mnie klub studencki = melina :) można tam iść najwyżej na piwo. A co do tego, że taka kandydatka sama się znajdzie... możliwe, ale na to potrzeba cierpliwości, a mi zaczyna jej brakować :) Oczywiście poznać kogoś wyjątkowego można wszędzie... dlatego staram się bywać w różnych miejscach... Jednak muszą być jakieś miejsca, gdzie zagęszczenie potencjalnych kandydatek jest większe :) wlaśnie teraz staram się wkręcić w pewne towarzystwo i zrobić rozpoznanie na ich domówkach :) myślę, że to nie jest zły pomysł :P

Gość poszukiwaczjej
@lilly dzięki za wsparcie :) to może Ty mi powiesz gdzie takie się podziewają? ;P

Nie rozumiem tylko dlaczego jestes az tak zdesperowany..:):) A gdzie bywaja.......hmmm na pewno nie w klubach, dyskotekach.. ja majac swoje nascie lat, bedac, mysle, porzadna kobietą.. choc w polowie pewnie dziewczyną jeszcze.. bardzo lubie spedzac czas spacerujac... jezdzac na rowerze.. tenisie czy tez plywajac..

Gość poszukiwaczjej
czemu uważasz, że jestem zdesperowany? ;P mi tak się nie wydaje :D a w klubach i dyskotekach bywają... często tylko są tam w szerszym gronie znajomych i bez zamiaru poznawania kogokolwiek :P kurde no a ja na basenie chyba nie spotkam :s same stare babki tam widuję :D na treningu też zapewne nie... muszę zacząć na spacery wychodzić :)

Bo chcesz na sile znalezc.... Owszem nie mowie, ze nie masz poznawac nowych ludzi.. ale im bardziej sie nakręcasz tym trudniej bedzie spotkac kogos wyjątkowego..:) A teraz jest piekna pogoda na spacery.. :) Słonko swieci, cieplutko i te swieze powietrze..:)

Gość poszukiwaczjej
nic na siłę :D po prostu... jakby to powiedzieć... mam taki "okres", że potrzebuję kogoś bardziej... męczy mnie bycie teraz singlem :P ale do desperacji chyba jeszcze daleko :) przynajmniej mam taką nadzieję. Samemu na te spacery mam chodzić? :o

Gość roztanczonalala
mam 17lat :D śmieszy mnie ten temat... takich dziewczyn jest pełno tylko albo z Tobą jest cos nietak,albo po prostu szukasz ideału :] tak mi czesto powtarzaja " nie szukaj ideału bo go nie znajdziesz" to nie jest amerykański film przykre,ale prawdziwe..

Gość poszukiwaczjej
no trochę mam daleko :o ale spoko, już pakuję walizki i się przeprowadzam :P (to tak apropo desperacji)

Gość roztanczonalala
Ps. mówia mi,ze mam miłą buzie,nie maluje sie no tylko rzęsy,cera brzoskwiniowa,szczupła baardzo troche figura modelki (a ty nie chcesz zadnej miss) włosy dłuzsze za ramiona ,ciemny blond,oczy zielono błękitne... inteligentna? da sie ze mna o wszystkim pogadac i nie wyskakuje z jakimis glupimi tekstami..czy sie szanuje? owszem i chyba czasami przesadzam.."nałóg" dla mnie nie istnieje..styl ubierania sie elegancki czasami na ludzie,rurki jakies tuniki ,sweterki na guziki i takie tam:) zainteresowania ojj duzo uwielbiam muzyke orientalna :) i coo? jestem sama ,a z czyjej winy ? z mojej:]

Gość poszukiwaczjej
roztańczonalala ideału nie szukam... wypisałem 4 podstawowe cechy, reszta do negocjacji :) napisałem, że nie chcę miss... znaczy to, że figura nie ma tak dużego znaczenia, ale nie mówię, że nie ma znaczenia wcale. a ja z czyjej winy jestem sam?... można winić wszystko i wszystkich, ale przede wszystkim siebie. To fakt :P

Gość poszukiwaczjej
i kurde, żeby ktoś nie myślał, że zacząłem ten temat w celu znalezienia kogoś!!!! NIE :P to już by była desperacja jak na razie mam zamiar poznać kogoś tradycyjnymi metodami :D może za jakiś czas biura matrymonialne bedą moim wybawieniem... nigdy nie mów nigdy :D

Gość roztanczonalala
ja wcale nie mysle,ze chcesz kogos przez internet sobie znalezc:D lubie kafeterie ..mozna fajnie włączyc sie do dyskusji :) hmm wiesz ja mam 17lat jeszcze moge byc sama prawda?:D:D aa z Tobą to ja nie wiem jak bedzie.. moi koledzy co maja po 21 lat to juz naprawde są ustawieni jesli chodzi o dziewczyne:P lepiej poznawac ją dłuzej niz potem żałowac,ze sie jej nie poznalo do konca;] uwierz dziewczyny są straszne..nie powinnam tego pisac,ale niestety obserwuje to i z pokolenia na pokolenie są bardziej głupie,puste,krzykliwe i zdzirowate ..

Czekam :D hehe swoja droga.. owszem idealow nie powinno sie szukac.. ale nie mozna byc z kims tylko po to zeby byc.. trzeba spelniac swoje marzenia i cele.. jezeli jego marzeniem jest poznac ideal (ktory niekoniecznie musi byc idealem dla innych osob) to zostawcie go w spokoju, niech szuka.. bo byc moze znajdzie i bedzie szczesliwy :)

Gość poszukiwaczjej
@roztańczonalala wiesz nie każdemu wychodzi... ja nie jestem z tych co to nigdy nikogo nie mieli ale... jeżeli chodzi o wiek to ja nie mam na co narzekać. Są o wiele starsi, wartościowi ludzie, którzy mają pecha i są sami. Chociaż to wcale pocieszające nie jest. Co do poznawania też masz rację... kiedyś poznawałem rok... zaczęło się od tego, że jej nie lubiłem, skończyło na tym, że pokochałem. Ale coś nie wyszło i to z mojej winy. No ale dawno to bylo i nieprawda :P W każdym bądź razie masz rację... dziewczyny są straszne :D @lilly już pędzę :D

Gość poszukiwaczjej
tylko czasem nie mam ochoty tracić czasu na poznawanie kogoś. może to błąd... ale niektóre osoby sprawiają negatywne "pierwsze wrażenie". A co jeśli są to te z rodzaju "zyskuję przy bliższym poznaniu" ? :o

Gość roztanczonalala
takie to od razu mozesz wyslac do domu;/ bo są żałosne.. hmm:D ale nie wszystki są takie jak opisalam od razu to podkreślam..ale niestety obracam sie w takim towarzystwie gdzie dziewczyny sie puszczaja,pija,palą itd. ... mam tez pare normalnych kolezanek ,ale naprawde mało ich jest ..teraz kazda chce byc " zauważona" ostatnio kolezanka mi mowi,ze prawie by wpadła ..ja jestem szczerą dziewczyną i powiedzialam co o niej myśle byla zdruzgotana i zawstydzona.. jesli mnie szanuje to zrozumie dlaczego tak zareagowalam ,a nie inaczej...szukaj dziewczyn,ale raczej nie na dyskotekach :] bo bedziesz nieszczesliwy za pare lat..mam siostre (24) zupelne przeciwienstwo mnie takich wlasnie dziewczyn Tobie nie polecam;) mimo,ze ja bardzo kocham :)

Gość poszukiwaczjej
@awera szukasz mi żony? :D

Gość roztanczonalala
awera bardzo ładna dziewczyna:) mimo,ze sie od niej roznie i zupelnie inny mam styl z tego co zauwazylam :P ale widac,ze naturalna,zrównoważona,subtelna i kobieca :) taa jest ładna :P http://img261.imageshack.us/img261/4088/macawomansw8.jpg oczywiscie chodzi mi o twarz i spojrzenie :)

Gość dziewczy-na
poszukiwaczjej a skad Ty jestes?

Gość poszukiwaczjej
@roztańczona na dyskotekach nawet nie mam zamiaru jak ide na disco to wolę się napić i poruszać trochę na parkiecie :P ja właśnie też obracam się w towarzystwie nieciekawych ludzi niestety. Na studiach sami faceci, na osiedlu same szmaty i menele. No może przesadzam że same, ale te porządne siedzą w domu, lub znajdują sobie jakieś inne zajęcia. A ja czasem, chcąc przebywać wśrod przyjaciół, których znam od urodzenia, stoję w parku z piwem w tym samym gronie od X lat. Chociaż nie jest to moje jedyne zajęcie :)

Gość poszukiwaczjej
dziewczy-na z centrum :P

Gość poszukiwaczjej
jakaś akcja? wyszukujemy swoje sobowtóry? :D

Gość dziewczy-na
a z jakiego miasta? bo moze pisales ale calej Twojej rozmowy nie przeczytalam. wiec jak bys mogl napisac to fajnie bylo by

głupio ludzie gadaja to wcale nie jest tak ze na dysce;) nie mozna poznać fajnej dziewczyny, bo moze was zaskocze ale na dyskoteki chodzatakze wartosciowe fajne miłe dziewczyny .po prostu dziewczyny lubią tańczyć więc czasem na dyske wyskoczą zdecydowanie lepszym miejscem do poznania jest pub...np zkaraoke .ja czesto chodze i zawsze ktoś sie przysiadzie i zazwyczaj sa to normalni fajni studenci a nie jacyś pożal sie boże podywacze;)