Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamaaa

Jakie są dzieci z lipca, małe raczątka?

Polecane posty

Gość przyszła mamaaa

Planuję w tym cyklu zajść w ciążę i mam pytanie do mam, tatusiów, cioć i innych, którzy znają dzieci z pod znaku raka. Jakie są małe raczki?

Gość krem do twarzy
ja jestem raczek uczuciowy obazalski ale ma dobre serducho naprade

Gość przyszła mamaaa
no, właśnie boję się trochę, że to takie zamknięte w sobie dzieci.. i trudno do nich dotrzeć..

Gość krem do twarzy
wcale nie rak jest bardzo czuly i nie jest zamkniety lecz dusza towarzystwa tylko jest bardzo czuły na krzywde ludzka oraz krzywde zwierzat. Mam corke bliźnieta chlopaka barana i dla mnie najlepsze znaki to ryby i waga .baran tragedia

ja jestem z lipca- raczek :) oczywiscie jestem urocza :D:D ŻART! Jakby ktoś nie zrozumiał :D Uważam, ze znak zodiaku ma troszke wplyw na charakter... raki sa raczej spokojne, optymistycznie nastawione do swiata, zamyślone, troche rozmarzone... i nie zawsze stoją na ziemi obydwiema nogami... ale oczywiście nieskromnie uważam ze to swietny znak :D

Gość malowana lal
ja tez jestem raczek powiem ci ze jestem baaardzo bardzo wrazliwa i wszystko przezywam o wiele mocniej niz inni to nie jest dobre bo jest mi przez to ciezko

Gość przyszła mamaaa
krem do twarzy - to bardzo dobra cecha, że ma dobre serce i jest wrażliwy. Dorosłe raki, które znam są zazwyczaj nieufne i nie lubią wyzwań.. Córka bliźnięta - to pewnie wspaniała. mekintosz - a co widzisz złego w planowaniu poczęcia pod kątem znaku zodiaku? Różne są powody planowania, no nie?!

ja mam córcie barana... i czy tu trzeba cokolwiek dodawac? :D:D:D:D synek jest panna i brak mu już tych "kurwików w oczach" :D

Gość przyszła mamaaa
mamani - optymistyczne, rozmarzone - to takie romantyki? to wielka zaleta. malowana lal - właśnie.. ta Wasza wrażliwość.. trochę mnie to martwi..

Gość przyszła mamaaa
synek panna - chyba dobry dzieciak :D

przyszla mamo kiedys czytalam że zrobili jakies badania i wyszlo im ze wśród osob cierpiacych na depresje najwiecej jest wlasnie zodiakalnych raków... nie wiem ile w tym prawdy.

Gość przyszła mamaaa
A jak raki radzą sobie w szkole? Ja mam synka koziorożca i.. różnie z tym bywa...

ja tam sobie radzilam dobrze aczkolwiek zdecydowanie wolalam j. polski niż matematyke czy chemie. przedmioty scisle nie byly dla mnie :) za to wueibialam czytać ksiazki i pisalam wiersze i wogole wszystko przezywalam jak mrowka okres czy tam stonka wykopki... i chyba nadal tak jest. ludzie czyms sie przejmują, poxniej zapominają a ja kurcze jakos nie moge. siedzi to we mnie i tyle...

Gość przyszła mamaaa
mamani - jesteś z początku lipca, może?

Gość przyszła mamaaa
Kurcze, raki pamiętliwe są. Co chcesz od swojej ortografii?

Gość balladynka32
moj raczek roczniaczek wlasnie mnie ugryzł w palec z calej sily.

Gość przyszła mamaaa
Wydajesz się fajna i inteligentna. Jak uda mi się teraz, to będę mieć córkę na początku lipca :D

wykończona megaruchliwą i upartą córką spod znaku Barana :O drugie dzieciątko zaplanowałam pod znakiem Raka albowiem chciałam spokoju i żadnych walk na stare lata :D sprawdziło się w 100 % !!!!! mały był superspokojnym niemowlakiem, pierwszy raz zapłakał, jak miał 2,5 miesiąca :D:D:D jak był głodny nawet w nocy, to ssał paluszki, nie płakał... nic mu nie przeszkadzało to bardzo uczuciowe dziecko, przytulanka, rodzinny facet, rozsądny, cierpliwy, umie się długo sam sobą zajmować, a teksty ma takie, że mnie rozwala :D:D:D fakt, że żyje trochę w swoim świecie ale fajnie mieć w końcu dziecko, które siedzi spokojnie w wózku na spacerze i kontempluje krajobraz, a nie jeździ na stojąco i wydziera się jak opętane.... polecam ;) ale on nie jest z lipca tylko z końca czerwca

generalnie znam sporo facetów spod znaku raka i wszyscy są tacy spokojni i rodzinni jakie babeczki są to nie wiem

zycze powodzenia. Jesli Ci się nie uda teraz to będziesz miala w domku malego lwa :) podobno to ludzie o bardzo silnym charakterze, zdecydowani, lubiący dominowac, przewodzić :) Jeszcze raz powodzenia 🌼

Gość przyszła mamaaa
Rafinka - naprawdę zachęciłaś mnie do raczka :D Mój mały koziorożec był jako maluch - jak Twój baranek :D MaMani - lew odpada :D zdecydowanie :D

Gość może ktoś jeszcze się wypowie
:D

Gość raczki raczki ......
moj maz jest rakiem-wieczny optymista z poczuciem humoru i to wielkim na wszystko ma rade pomysl,radzi sobie w kazdej sytuacji-troche obrazalski lubi pozadek i zecie w dostatku i tak sie stalo ze nasza 1,5 roczna corcia tez raczek ale jaka bedzie czas pokaze :)

Gość raczki raczki ......
aha a co o corci moge napisac jak na dzien dzis-spokojne dziecko od drugiego miesiaca zycia przesypia cale noce,zadnych nerwow fochow bardzo inteligentna i pojetna,zywiolowa ciekawa swiata ale stabilna i grzeczna.nie placzliwa nie fochliwa i [to pewnie nie zasluga znaku] wogole nie choruje.......... NA NIC :) i oby tak dalej,,,,,,

Gość balladynka32
moj lipcowy raczek identyczny jak wyżej hehe, nie musze sie rozpisywać