Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamaaa

Jakie są dzieci z lipca, małe raczątka?

Polecane posty

no mój tez porządek lubi, wiecznie sprząta, układa wszystko pod linijkę, jak starsza rzuci gdzieś swoje gacie czy skarpetki jak zdejmie z prania, to on jej po szufladach układa i mówi: -Patrycja, ale ty jesteś brudas... :D:D:D a jak przyjdzie na działkę i leżą liście, to pierwsze bierze się za szczotkę i szufelkę i sprząta i mruczy przy tym pod nosem: - jak ja nie lubię takiego bałaganu... :D no ubaw po pachy jakaś kobita będzie miała z niego pożytek :D nie przyjdzie synowa z reklamacją, że matka porządku nie nauczyła ;)

witaj przyszła mamo :-) Ja mam córeczkę z 1 lipca i już skończyła 10 lat. Jest po prostu fajna w każdym względzie. jednak w przeciwieństwie do tego co napisała Rafinka moja ma w pokoju zawsze artystyczny bałagan. nie lubi czytać i woli matmę chociaż uczy się bardzo dobrze. i ja kiedyś od starszej babki usłyszałam że raki mają zawsze pieniądze i to się sprawdza!!! a to znajdzie 5 złotych a to wygra w zdrapce 4 zł a to w kieszeni dawno nieużywanej bluzy znajdzie złotówkę... po prostu kasa (chociaż nieduża) się do niej sama klei. poza tym bardzo wrażliwy człowiek i ogólnie życzę zdrowego dzidziolka... uf ale się rozpisałam pozdrawiam pa

Gość przyszła mamaaa
Dziękuję za opisanie raczków. No cóz, mimo pewnych wad widzę, że zalety przeważają :D cieszę się :D raczki raczki ...... - właśnie taką córcię chciałabym mieć :D Poczytałam trochę o nastoletnich raczkach i.. ten okres buntu przechodzą dość niebezpiecznie.. Mam nadzieję, że dobre wychowanie pomoże to trochę złagodzić.. balladynka32 - mam męża raczka, ale wiem, że kobiety, a szczególnie dziewczynki-raki różnią się od dorosłych raków - facetów :) Rafinka - Twój synuś jest niesamowity :D Tete - już jestem pewna, że chcę córeczkę z pod znaku raka! Dziękuję za ten piękny opis 🌻 Pozdrawiam i działammmmm!

z tego co widzę po mojej to jest bardzo zadziorna i charakterna, za wszelka cenę chce postawić na swoim... ale jest przy tym słodka, taki mały przytulasek... co chwilę przybiega się przytulić i wystawia dzioba do całowania... i jest nieufna do obcych... :)

Gość przyszła mamaaa
baderka - charakterna i nieufna do obcych, to bardzo dobrze! No i czuła dla rodziców, super! 🌻