Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Separatka-

Gdzie są samotni ojcowie???

Polecane posty

ja jestem samotna matka .wychowuje synka chorego na autyzm ,nie moge pracowac bo musze stale sie nim zajmowac ...mysle ,ze nie mam juz szansy na milosc :(

Gość 42 przystojny :)
kazdy ma szanse na milosc

Gość po co facetowi
kompletnie niezaradna kobieta z obcym dzieckiem. 30 lat i nigdy nie pracowała księżniczka. skoro alimenty spore to ojciec dziecka sporo zarabia więc pewni gdy byli razem była gosposia i niania dla dziecka. Dajcie spokój. Nie dość, że facet ma brać obcego dzieciaka na utrzymanie i wychowanie to jeszcze ma kobietę, która nic nie potrafi i w żaden sposób mu w niczym nie pomorze. Same ciężary.

Gość jaro2576
Panowie jesteście facetami czy .....?nie ogarniacie tematu jak wychować jedno czy dwoje dzieci jestem tu nowy i wychowuję sam troje dzieci i jakoś sobie daje radę .Wszedłem na tą stronę ze względu na panie bo to jest główny problem czy ojciec z np.trojgiem dzieci ma szansę jeszcze na miłość ?

Gość autorko a czemu nie masz rozwo
du? separacja to takie nie wiadomo co. No i jestes niesamodzielna, pasozytujesz na mezu i na pewno chcialabys pasozytowac na kolejnym partnerze. Czujesz sie z tym w porzadku??

Gość jaro2576
Zgadzam się separacjia to okazja żeby do wydojenia męża i nowego partnera i nie czuć się za to winna

Gość jaro2576
Do AMELII 26 Jeśli czujesz się samotna to to chętnie nawiążę znajomość gdyż mam podobne myśli a powiem to że raczej tylko osoba w podobnej sytuacji do twojej jest wstanie cię zrozumieć Więc jeżeli masz ochotę to napisz mój adres jarekolechno@gmail.com pozdrawiam serdecznie

Gość a ja uważam że niestety
jak się ma dzieci to nie ma szans na udany kolejny związek. Ani moje dzieci nie dogadają się z obcym dla nich facetem, który będzie chciał je wychowywać ani ja nie mam ochoty docierać sie i mieszkać z cudzymi dziećmi, które będą mi miały wszystko za złe. Takie układy się po prostu nie udają. Dom to azyl dla mnie i dzieci a spotkać się z kimś mogę czasem i w neutralnym świecie.

Gość coś w tym jest i
jest to dobijające ...

Gość gość
Ja jestem samotnym ojcem tez mam 30l daj namiar na siebie a moze cos wyjdzie

Gość gość
co to jest kuu?rwa? jaki koncert ycze t

Gość gość
nie dość, że z dzieckiem to jeszcze zbyt leniwa by podjąć pracę najgorszy sort kobiety!

Gość gość
30 lat z dzieckiem i bez pracy i ty się dziwisz, że nikt cie nie chce?!