Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Kącik Brzydala

Polecane posty

Co do zaśmiecania topiku - nie przejmujcie się, zgłoszę Waszą pisaninę do kasacji kiedyś :P. Co do orto, byłem wczoraj. Porobili mi wszystkie zdjęcia, wyciski - czułem się jak w filmie S-F, jak mnie tak skanowali :). Na razie nie dowiedziałem się wiele, to co przypuszczałem. Na pewno 2 zdrowe ząbki do rwania, bo wada duża. Więcej szczegółów za 2 tygodnie, bo teraz muszę technicy na podstawie otrzymanego materiału zrobić plan leczenia. No i wtedy się pewnie dowiem, czy aby nie jest konieczna jakaś operacja, na razie nic o tym orto nie wspominał, widać na pierwszy rzut oka nie wygląda na to. Ogólnie nic przyjemnego jak Ci ciągle zaglądają do buzi, a nie ma się czym chwalić, wręcz przeciwnie. Ale w sumie szybko przestało to jakoś peszyć, w końcu Ci ludzie się na co dzień napatrzą na różne, niezbyt ładne ząbki. Najlepsze z całej wizyty było to, że spotkałem tam swoja znajomą ze studium, nie widzieliśmy się coś 8 lat. Pracuje tam w recepcji, zawsze będzie milej wpadać na wizyty :). Z innej beczki. Wczoraj wypiłem sobie, po prawie półtorarocznej przerwie. No i oczywiście wydurniłem się przy okazji, normalka. W sumie było fajnie, pogadaliśmy troszkę z kumplami, pośmiali się, ale ... Ale dzień dzisiejszy przypomniał mi dlaczego nie przepadam za alkoholem - dopiero teraz w miarę dochodzę do siebie, choć jeść jeszcze nie za bardzo jestem w stanie (próbowałem, ale po paru kęsach zrezygnowałem). Myślę, że za 2-3 godziny dojdę już do siebie :). I znów podjąłem decyzję - nigdy więcej :D. Czyli znając siebie, to pewnie napiję się znów czegoś tak za 2-3 lata, jak będę miał zdjęty aparat. A tak pozostaną mi soczki co najwyżej, bo zrezygnować z życia towarzyskiego nie zamierzam (przypomniałem sobie, że fajnie jest posiedzieć ze znajomymi, więc trzeba to czasami robić).

brzydalu!! nie musisz nam dziekowac za podtrzymywanie topiku na topie :P fajnie ze wszystko w toku :) kiedy nastepna wizyta? (moglam nie doczytac) . Jak dluzej bede o tym czytac to pewnie ktorego pieknego dnia sama wyladuje na fotelu ;)

Co do orto jeszcze - dzisiaj dostałem silne "wsparcie" od mojej rodzicielki. Brzmiało to mniej więcej tak "Ja bym na Twoim miejscu tego nie robiła, po co Ci to, prezcież Ci to nie przeszkadza". No, ja pier.... Nie dziwie się sobie, że żadko rozmawiam z matką, kocham ją, ale ... Nie ma jak wsparcie od najbliższych. Wydaje Ci się, że kto jak kto, ale matka powinna mnie znać, szczególnie, po tym jak się otworzyłem przed nia trzy miesiące temu, a tu takie coś. I wychodzi na to, że rozumieją mnie tylko osoby, których nigdy na oczy nie widziałem. Zmotywowała mnie również osoba, którą nie znam z realu. Kurde, ja już chyba wolę ten wirtual w takim razie ;).

Widzę, że w stopce pojawiły się nowe zdjęcia :) Na tej pierwszej wyglądasz jakbyś miał 190cm wzrostu a nie 179cm ;) 🖐️

"Na tej pierwszej wyglądasz jakbyś miał 190cm wzrostu a nie 179cm" Nie chciałbym mieć tyle , dobrze mi z moimi 179 cm :).

"Wrzuć jeszcze jakąś fotkę bez bródki." Nie mam obecnie nic, choć bródkę musiałem zgolić, ze względów praktycznych (przeszkadzała by mi teraz, jak będę chodził do tego orto). Poza ty, jak dodam jeszcze jakieś zdjęcie do stopki, to będę mega wieśniak, tak jestem tylko wieśniak (ktoś mi tak napisał, żebym zostawił tylko jedną fotkę, bo to nieco obciachowe jest). Pozdrawiam tą osobę :P.

Sami 🌼 dla Ciebie :). Po prostu teraz by przeszkadzała, a wczoraj to juz bym zajebiście wyglądał, jak mi wyciski robili. Już bez bródki miałem problem z umyciem się :).