Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Kącik Brzydala

Polecane posty

"a co robisz dobrego???" Odgrzewany obiad, ryż z sosem pomidorowym i warzywami (plus pokrojona parówka w tym). Lubię ryż :).

Jestem tu nowa...czytając zauważyłam, ze pewna osoba wybiera się do ortodonty. Tak się zastanawiam, czy dałabym sobie wyrwać 2 zdrowe zęby...Szkoda tych ząbków trzecie nie wyrosną

Coś za coś, zawsze są jakieś wybory. Myślę, że cena niewygórowana za normalny, zdrowy zgryz. Bo to nie jest tak, że to tylko kwestia estetyki. Krzywy zgryz to także większe problemy jeśli chodzi o dbanie o ząbki.

Jak byłem mały, to tez nosiłem aparat (ruchomy). Na noc się go zakładało. Ale że byłem urwisem, to sobie często zapominałem o nim. A rodzice nie dopilnowali i wyszło, jak wyszło.

Gość pięknomienna
Pierwsze koty za płoty, czyli gratualcje pierwszej wizyty... ciekawe jak dlugo bedziesz musial czekac az załozą Ci aparat.. u mojej znajomej rozciagalo sie to tak w czasie iz miala juz ochote rezygnowac.. Nie wiem czy ja bym sie zdecydowala, no ale z Ciebie jestem dumna o ile mozna tak powiedziec o kims kogo sie nie zna :)

brzydal taka tylko mala rada zwroc szczegolna uwage na zdjecia jedynek gornych niech Ci zrobia mase zdjec pod roznymi kontami boj akolezanka miala aparat i jak zaczeli jej przesuwac jedynki to si eokazalo ze jedna z nich jest tak prztwierdzona do kosci ze nie da sie jej ruszyc i teraz ma przerwe meidzy zebami :O a na zdjeciach tez bylo niby wszystko ok nie zebym starszyla, pewnie to odosobniony przypadek ale dopytaj sie jakby co