Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten sam powod

Ciche dni przed slubem z powodu

Polecane posty

Gość ten sam powod

Klamstwa. Ja i moj przyszly maz mamy za soba grzechy przeszlosci, oboje oszukiwalismy w kontaktach z osobami na ktorych nam kiedys zalezalo. Ja kontakltowalam sie z miloscia platoniczna, On z byla dziewczyna . Mimo wszytsko udalo nam sie jakos odbudowac zaufanie, doszlo do zareczyn a za tydzien slub. W ostatni piatek spedzilismy mily wieczor przy winie i ja powiedzialam, ze powinnismy ostatecznie pozamykac zle rozdzialy naszego zycia i omowic temty, ktore jeszcze nam leza na sercu przed slubem. On powiedzial, ze nie ma nic do ukryacia juz i ufa takze mi. Dodal takze, ze zamknie swoje konto na naszej kalsie, zeby nie bylo podejrzen. A wczoraj okazalo sie , ze napisala do niego pare dni wczesniej pierwsza powazna ( byla ) dziewczyna i to wlasnie na naszej klasie. Nie przyznal mi sie , bo jak stwierdzil nie ma to dla Niego juz znaczenia. I na nowo mu nie ufam , zmysla jak kiedys, uzywa tych samych argumentow.

Gość skolowekil
no i po co ci ten slub? ja nie rozumiem większości kobiet naprawde!!! Wychodzisz za mąż z miłości czy dla koleżanek? od razu widać, ze facet nijak narazie nie nadaje się do małżeństwa i za tydzień to dopiero będziesz ryczeć, że już nie ma odwrotu

Gość ten sam powod
a rozumiesz, ze tydzien przed slubem wyszlo na jaw , ze znowu cos ukrywa? wczeniej to wszytsko udalo nam sie zwalczyc

I co zamierzasz zrobić ? -znów zaufać ???? A co będzie potem?! Ludzie tak szybko sie nie zmieniają!

Ile wy macie lat? Skoro bierzecie slub to sądzę, że jesteście dorosłymi ludźmi. Skąd więc ta dziecinada? Nasza klasa, konto, ukrywane kontakty z byłymi? O co chodzi? Cisza, ukrywanie, bo co?. bo się wstydził, bał. Ciche dni? A co będzie potem. To co, że tydzień przed ślubem. Lepiej skończyć teraz, niż potem płakać i zastanawiać się co dalej.

Gość ererrwer3
dziecko ile ty masz lat????

Gość złośliwa pemereńcza
a co łączyło twojego chłopaka z tą dziewczyną?jeśli skończone to co się martwisz

wiem, ze to trudne, ale zopstaw tego chlopa w cholere. on sie nie zmini, jest klamczuchem i kretaczem. bylma z takim jednym, ciagle przysiegal ze juz nie bedzie klamal- ale to tez bylo klamstwem. wiem ze naprawde chcial zaczac normalnie zyc bez tych tajemnic i glupich bajek, ale faceci sa nieuleczalni, jak cie kiedys oklamywal a teraz cos przed toba ukrywal -ze niby dla twojego dobra zebys sie pewnie nie denerwoiwala- to poprostu zostaw go. poplaczesz ale w koncu sie wyleczysz z tego a jak z nim wezmiesz slub to recze ze bedziesz przez niego plakala juz do konca zycia

jeśli powiedział że nie ma to dla niego znaczenia to nie ma i już nie rozumiem - jakbym miała za każdym razem mówić mojemu N jak rozmawiam ze swoim byłym a On mi jak pisze do neigo na n-k koleżanka to przecież byłby jakiś absurd... ufamy sobie, kochamy się, chcemy być tylko ze sobą, ale inni ludzie też istnieją, tyle by nie robić z tego zaraz jakiejś afery.... a jeśli mu nie ufasz to przemyśl czy to odpowiedni partner na całe życie

Gość ale bzzzduurrry
co za bzdety, znowu na tydzień przed ślubem jakas nudząca się małolata ma problem :) kolejna prowokacja, sprawdź czy nie ma konta na stronie przedszkolaków :)