Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaka jedna

Dr Roman Wojnicz

Polecane posty

Gość Taaka jedna

Witajcie, szukam kogoś kto w ostatnim czasie miał styczność z dr Romanem Wojniczem, wiem że swego czasu przyjmował w Olsztynie. Bardzo zależy mi na tym, żeby się z nim umówić na wizyte. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o informacje, bardzo mi na tym zależy.

Gość no jasne
a co Ty chcesz od tego człowieka???bo chyba to najwazniejsze???Pytam bo moze pakujesz sie na mine

Gość Taaka jedna
Chce się z nim spotkać, słyszalam, że jest dobrym kręgarzem a poza tym mam problemy z hormonami a on podobno jest dobry w leczeniu różnych historii.

Gość no jasne
Przeciez dobrych fachowców jest duzo którzy lecza manualnie i swietnie stymuluja ciało pod wzgledem wszelkich chorób

Gość Taaka jedna
No jasne a miałes/miałaś styczność z dr Wojniczem?

Gość no jasne
Nie bo po co????sama sobie daje rade:)

Gość Taaka jedna
Widzisz... a ja musze poprosić kogoś o pomoc.... :)

Gość no jasne
i oczywiście uparłas sie na wójtowicza:)

Gość Taaka jedna
Wojnicza..... nie Wójtowicza.... owszem uparłam się ponieważ nachodziłam się już po "normalnych" lekarzach i mi nie pomogli. O nim słyszałam że jest skuteczny i pomaga nawet tam gdzie już tradycyjna medycyna nie dawała rady! Chcę spróbować! Słyszałam, że teraz można się z nim w Wawrszawie umówić. Może jest ktoś kto ma jakieś namiary na niego?

Gość no jasne
No bo nie chodzi sie do normalnych lekarzy,oni przeciez nie lecza tylko ewentualnie łagodza skutki jak mozna chemia sie wyleczyc wprowadzajac tyle trucizny do organizmu,takich wojtowiczów jest naprawde bardzo wielu w polsce tylko trzeba sie rozejrzec:)

Gość Taaka jedna
No jasne, widze że się nie rozumiemy. :) Mnie chodzi o kontakt do tego konkretnego Wojnicza... Romana. :)

Gość no jasne
rozumiemy sie rozumiemy,tylko warto tez uswiadomic sobie że nie on jeden taki wojtowicz jest w polsce,sa znacznie lepsi i skuteczniejsi wiec jak masz tyle szukac to mysle że nie warto

Gość Taaka jedna
No jasne ale skoro nie miałaś jaka sama napisałaś z nim przyjemności się spotkać to dlaczego tak się upierasz że nie mam go szukać tak uparcie? :) mnie naprawde bardzo zależy na wizycie u niego i o tym miał być ten temat a nie przekomarzanie się czy Roman Wojnicz jest dobry czy inni są lepsi. :) ale dziękuje bardzo, że się odezwałaś. :)

Gość Taaka jedna
up up up

Gość Taaka jedna
Może jednak jest ktoś kto chciałby mi pomóc? :)

Gość marthe
jak zajade do domu to podam Ci jego numer telefonu ktory stawia na piaczatce:)

Gość Taaka jedna
Maarthe..... czy masz ten numer do niego? miałaś może w ostatnim czasie wizyte u niego?

Gość lingua1
Witam, jestem o0sobą, która zapisuje pacjentów na badania do dr. Wojnicza. Proszę o kontakt. Dorota Grabowska

Witajcie! Moja przygoda z dr Wojniczem trwała ok. 8 miesięcy. Jestem chora na stawy i w tym preparaty które mi przepisywał nie pomogły ani troche. ALE. W moim przypadku dały mi dużo dobrego jeżeli chodzi o ogólną poprawę stanu zdrowia- sprawiły że bardziej mi się „chciało”, miałam więcej siły przez co na pewno wpłynęły na moje lepsze samopoczucie. Wojnicz otworzył mi oczy na temat zdrowego żywienia, a, i namówił mnie na 10-dniową głodówkę . Właśnie przymierzam się aby ją powtórzyć. Na razie nastawiam się do niej psychicznie . Pozdrawiam.

Gość BARA35
CZESTO JEST MI SLABO, CZY TO PO SUPLEMENTACH VISION MOZE?BIORE JE JUZ 2.5 MCA?

Gość yoyo67
JA również leczyłam sie u tego lekarza. Mało tego razem z synem. I owszem przeszłam kurację - GŁODÓWKI 10-DNIOWEJ. Ale to preparaty zadziałały. Czuję sie lepiej! Straciłam na wadze! Nie ma efektu yoyo! Biorę cały czas profilaktycznie kilka preparatów! Mało tego w tym roku nie miałam ani jednej infekcji, ani kataru! Polecam! Inni twierdzą co twierdzą ale mi osobiście pomogło. Fakt faktem iż kuracja i leczenie jest drogie. Przez pół roku wydałam dużo złotówek. Ale nie kupiłam żadnej tabletki od bólu głowy!!!! Ogólnie jest super! NAjważniejsze, aby sie niezniechęcać!

Gość kmk
Ja i moja rodzina rownież leczymy sie u lekarza Wojnicza, jest rewelacyjny i jako lekarz i jako człowiek. Moje dziecko (6 lat) od czerwca nie chorowało, a w tamtym roku systematycznie co 2-3 tygodnie. My jestesmy bardzo zadowoleni. POLECAM.

Gość Krystyneczka
Ja go uważam za świetnego specjaliste, kuracje, owszem są kosztowne, ale ogólny stan zdrowia uległ znacznemu polepszeniu. pozdrawiam.

Gość jolaaaaa
MAM 6-LETNIEGO SYNA KTORY OD CZASU GDY POSZEDL DO SZKOŁY CIĄGLE JEST CHORY TERAZ JESZCZE DOSZŁA ASTMA, CHCE UDAC SIE NA WIZYTE DO DR WOJNICZA, CZY KTOŚ MIAŁ MOZE PODOBNY PRZYPADEK I JAKIE BYŁY EFEKTY LECZENIA?

Gość aDDoN
To jest lekarz ? Na recepcie nie ma ani nipu ani regonu adresu i firmy tez nie ma ;/.

Witam. Jestem osobą, która od trzech lat współpracuje z dr. Wojniczem. Dr Wojnicz jest lekarzem, ale poszerzył swoją wiedzę o medycynę chińską. Ponieważ diagnozuje metodami niekonwencjonalnymi, używa pieczątki "specjalista medycyny chińskiej". Zdrowie, to własność każdego z nas, tylko my decydujemy, z czyjej pomocy skorzystamy... Lekarz, jak na jednym z wykładów powiedział dr Wojnicz, jest tylko doradcą w sprawie zdrowia, to pacjent dokonuje wyboru, jaką metodą chce być diagnozowany i leczony... Sceptyków, i nie tylko, zapraszam 10-go sierpnia do hotelu Kopernik w Olsztynie, godzina 18-ta, na wykład dr. Wojnicza. Pobieramy opłatę 10 PLN za salę. Życzę Wszystkim dużo zdrowia:):):)

Gość gagaaaa
mam chore rece prawdopodobnie jest to egzema czy jest ktoś kto wyleczył się na to u Wojnicza . Proszę o odpowiedź

Witam. Preparaty Vision są skuteczne przy wspomaganiu wszelkich chorób, od grypy po choroby nowotworowe. Proponuję Panu wizytę u dr. Wojnicza, ponieważ dociera On do przyczyny naszych schorzeń. Jeżeli chcemy poradzić sobie z chorobą, należy znaleźć jej źródło, ponieważ tak naprawdę choroba jest objawem, efektem zaburzeń w naszym organizmie. Aby ją wyleczyć, a nie leczyć, trzeba znaleźć przyczynę. Pozdrawiam.

Gość Deuter
Dr Wojnicz będzie w Olsztynie w najbliższy piątek w hotelu "Kopernik"