Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne normalne

facet zmusza mnie do lewatywy, czy to normalne?

Polecane posty

Gość czy to normalne normalne

od roku moj facet namawial mnie na anala, jak juz sie zgodzilam to powiedzial "ok, ale wiesz, przed tem musisz sobie zrobic lewatywe", dla mnie to chore nie dosc ze na ten anal ochoty jakos super nie mam, to on jeszcze jakies lewatywy kaze mi robic, to juz chyba lekka przesada!!! jak jest u was? to normalne?

Gość filip z konopi
Tak to jest jak najbardziej na miejscu dobra lewatywa Ci nie zaszkodzi

Gość ty prawiczek
jesteś obrzydliwie nudny i monotematyczny :O jesteś aż tak brzydki i niepociągający, że nie możesz znaleźć chętnej na swoje mocno przeterminowane dziewictwo?

Gość vllvlvlvllvlv
Twój facet to skończony dupek.

Gość mala miiiiiiiiii
najpierw zrobilabym jemu lewatywe taka ze przy koniaku w dupsko nie mialby czym sie posrac

Gość granda11
Moze Twój facet gdzies uszłyszał ze lawatywa jest niezbędna przed analzem. Faceci czesto słysza takie głupoty i pozniej powtarzają zamiast spokojnie zagłębi się w temat. Na dodatek są swiecie przekonani ze maja racje. Owszam, przed analem mozesz zrobiec lewatywe ale wcale nie musisz. Uwierz, nie pobrudzi sie. Zapytaj gdzie usłyszał cos takiego, zobaczymy co Ci powie.

Gość eeeeeeee lewatywka
nie jest konieczna, ale uwazam ze gadka kolesia jest troche nie na miejscu, powinien sie zorientowac, ze skoro kobieta niezbyt zachwycona, to tym bardziej nie powinien probowac namawiac ja do lewatywy-to mocno krepujace i bez wyczucia.

Gość hahaahahaa
czy to normalne normalne-czy ty musisz wszedzie zakladac ten watek ?

Gość te prawiczek
może ty i masz powodzenie ale nie u kobiet ???

Gość te prawiczek
tak kręcą się chyba jak czekasz w kolejce do dermatologa - pielęgniarki się kręcą

Gość granda11
jak nie jest potrzebna ??? Przeciez wkladajac penisa do d**y kobieta moze sie spuscic ;/ poza tym penis moze sie ubrudzic i dostac jakiegos syfu ;/ Po 1. Nie zdasz anatomii? Kobieta sie nie spuszcza!!! po 2. Nawet jak włozysz jej do dupy to i tak sie nie wyprózni!!! NIby jak? Nawet jak wyjmiesz to sie nie wyprozni! po 3. Sex analny ZAWSZE uprawia sie w prezerwatywnie, ale na Ciebie chłpopczyku pewnie nie ma takiego małego rozmiaru. Sadzac po Twopjej wypowiedzi masz moze 13 lat. po 4. Kał nie zalega w dbytnicy tylko troszcze wyzej, tak wiec sie nie ubrudzisz.

brawo laski ,dalej dawajcie soba pomiatac-ON chce! PAN I WLADCA.Glupie jestescie,palant sie nasluchal od kolegow o analu i tez musi zaliczyc ,zeby sie dowartosciowac a ze Twoim kosztem...no coz ,moze po pewnym czasie i lewatywa stanie sie przyjemnoscia.