Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linn

Sprawdzcie mi.

Polecane posty

Pocztówka po angielsku: Hi Anna! Greetings from Warsaw. The weather is greate-lots of sunshine and no rain. I live in a luxury hotel. Yesterday I visited palace of culture. It\'s really beautiful. Today I am going to the cinema. I am delighted to Warsaw. I\'m back on Monday. Chciałam napisać mniej więcej tak: Hey Anna, pozdrowienia z WArszawy. Pogoda jest świetna- dużo słońca i mało deszczu. Mieszkam w luksusowym hotelu. Wczoraj zwiedziłam Pałac Kultury. Jest naprawdę piękny. Dziś idę do kina. Jestem zachwycona Warszawą. Wracam w poniedziałek. POprawcie błędy, moze jakies spostrzezenia?

Gość mało błędów
;)

Gość poprawki
... weather is great I stay at a luxury hotel I am delighted with Warsaw

Gość a nie luxurious
?

Gość _luxury_
luxury /\"lVk.S@r.i/ US /-S@`-/ noun 1 great comfort, especially as provided by expensive and beautiful things: to live in luxury a luxury cruise a luxury hotel 2 something expensive which is pleasant to have but is not necessary: luxuries, such as champagne and chocolate I like to buy myself little luxuries from time to time. 3 [S or U] something which gives you a lot of pleasure but which you cannot often do: A day off work is such a luxury. luxurious /lVg\"ZU@.ri.@s/ US /-\"ZUr.i-/ adjective 1 very comfortable and expensive: They have a very luxurious house. We spent a luxurious weekend at a country hotel. 2 giving great pleasure: The cat gave a long, luxurious stretch. luxuriously /lVg\"ZU@.ri.@.sli/ US /-\"ZUr.i-/ adverb

Gość I have bought
lots of souvenirs