Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawa dla kota

O której wasze dzieciaki się budzą?

Polecane posty

Moja dzisiaj od 5.30 na nogach :-o Właściwie i tak wcześniej mieliśmy wstawać, bo siostra się w końcu od nas wyprowadziła, trzeba było jej się pomóc ogarnąć. Ale i tak standardowo moja młoda budzi się tak o 6 - 6.30

Gość fiolka_1981
standardowo 5.30 lub 6 ale spi od 19.30 :)

Gość Krystyna-48
Mój syn budzi się około 8:30. Najpierw tak rozkosznie się przeciąga, potem jeszcze na chwilę zwija się w kłębek i zakopuje w kołdrę a potem już siada na łóżku. Czasem wtedy hmmm... drapie się zaspany po jajkach, ale wtedy zabieram mu rękę i mówię "fuj!". Pozdrawiam - Krystyna Ps. Syn ma 21 lat

z zasypianiem to jest różnie, wczoraj np. spała od 18, ale była wymęczona spacerem i bieganinom, a tak standardowo to też tak 19.30/20. Oby tylko nie rozbawić przed snem, ale mojego męża ostatnio wzięła na zabawy nocne i niestety potrafi się położyć nawet o 22.

moja chodzi spać ok. 20 a wstaje o 6.30-7... tylko najcześciej około 3-4 nad ranem budzi sie i potrafi nie spać ponad godzinę...

Gość gcjydmhjlmjkl
To chyba zależy też od wieku. Jak moja córka była malutka to wstawała tak około 6. Teraz ma ponad dwa lata i wstaje około 8-9. Zależy też od tego, o której pójdzie spać.

moja córka ma 9 tygodni, kładzie się spać tak po ostatnim posiłku (19.30) i przesypia do 2, później karmię ją i dalej jak zabita śpi do 7, więc nie jest źle.