Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka12345

czy brać udział w wyborach miss

Polecane posty

Gość musztarda
Chyba nie ma sensu, Twoja uroda jest raczej przeciętna. No chyba, że masz super figurę, nogi po same migdałki, to może... ale sama piszesz, że nie masz idealnych wymiarów.

Nie mam konta na nk, to oglądać nie mogę :( Ale czytając opinie koleżanek i kolegów, nie nadajesz się chyba na miss :)

"przeczytałam kilka Twoich porannych wpisów i odnoszę wrażenie, że Jesteś niezaspokojony" których? :P akurat dzisiaj to jestem wyjątkowo zaspokojony :) a moze to Tobie włochate mysli chodzą po głowie?

Gość ja propnuje zebys startowała
wazna jest pewnosc siebie , gdy się ją ma to juz połowa sukcesu. Brzydka nie jestes, myślę ze delikatnu retusz twarzy odpowiednim kosmetykiem , fryzurka , strój i mozesz się podobac :D. Jesli nie spróbujeszx, nie dowiesz sie . Idź , staeczoła wyzwaniu i baw się dobrze ;)

ja tez nie widziałem tego zdjęcia - kiedys tam zakładalem konto, wle w ogole z niego nie korzystam i nie pamietam ani loginu ani hasła

idź, na pierwszej próbie zobaczysz konkurencję to sama zdecydujesz- zawsze mozesz się wycofać:) zresztą nie wiadomo czy się zakwalifikujesz do finału itp. potem będziesz żałowac,ze nic nie zrobilas. idź, najwyżej wnukom będziesz opowiadać jak to babcia się na wybory miss wybrała:)

Gość musztarda
Widać u Ciebie zaspokojenie jest tożsame z wyjątkową zjadliwością. A normalnie jest inaczej, człowiek łagodnieje. :) Jeśli nie widziałeś zdjęcia, nie rozumiem Twojego wpisu, a jeśli wstydzisz się tego, że jednak wszedłeś na nk i zobaczyłeś, to Jesteś hipokrytą. :P

"Jeśli nie widziałeś zdjęcia, nie rozumiem Twojego wpisu" mogę być złośliwy nawet bez oglądania zdjęcia... a na NK nie wszedłem naprawdę, bo nie korzystam z tego portalu...

Gość musztarda
A teraz, to się wypchaj, trocinami. Już wyraziłeś swoją opinię.

Weź udział w tych wyborach, co Ci szkodzi. jak odpadniesz dziury w niebie nie będzie, a przynajmniej czegoś się nauczysz, chociażby ładnego chodzenia :).

"A teraz, to się wypchaj, trocinami. Już wyraziłeś swoją opinię" ale mogę ją zmienic - zobacz jaki jestem elastyczny i nie trwam usilnie przy swoim :) Ps na wszelki wypadek, gdyby jednak nie, to czy moge do wypchania użyć gąbki? trocin nie mam :(

Własnie, wklej jakiegoś innego linka, żebyśmy też się mogli pośmiać :)

nie robisz szlu z uroda, twierdzisz ze inne dziewczyny stratujace sa zrobione i przesadnie wymalowane, a ja mysle ze takie sie wlasnie podobaja, wiec przykro mi ale masz bardzo male szanse na zdobycie jakiegokolwiek tytulu :( masz zwylka przecietna urode, nie jestes ani ladna ani brzydka, mnostwo jest takich dziewczyn jak ty na ulicach, jesli jednak cie to meczy, to idz na te wybory

Gość musztarda
Ps na wszelki wypadek, gdyby jednak nie, to czy moge do wypchania użyć gąbki? Proponuję jednak trociny. Gąbka nasączona Twoją złośliwością, może powiększyć się do takich rozmiarów, że pękniesz.

Wyglądasz jak ładna, ale taka raczej zwyczajna dziewczynka z sąsiedztwa. No i nie dałabym Ci więcej niż 16 lat. Plus kilka kg za dużo. Oczywiście możliwe, ze zdjęcie nie należy do tych najbardziej udanych oraz być moze jeszcze rozkwitniesz. W każdym razie w tej chwili jakoś specjalnie się nie wyróżniasz, a konkursy są dla takich \"standing out in the crowd\" :)

ale to jest troche wiecej pracy, niz tylko makijaz, czy jestes w stanie zrzucic pare kilo, isc na solar, doczepic wlosy, zronic tipsy itp? bo jak narazie do duzo pracy przed toba..

Gość ojojojojoojoo
jesteś trochę jak kluska, musisz schudnąć. Chyba też jesteś niska. Masz przciętną twarz, raczej taką dziecinną i bez wyrazu, a na dodatek jakieś wory pod oczami. Nie masz też ładnie zarysowanych kości policzkowych.

mozna byc ladnym naturalnym czlowiekiem, ale na wyborach tacy ludzie maja raczej male szanse, wiec jesli chcesz zdobyc wysokie miejsce, to proponuje wziazc sie za siebie juz teraz, a efekt moze byc ciekawy

Gość Masz chyba zbyt duże mniemanie
nikt cię nie zauwazy i ja tu piękności nie widzę. Kto powiedział, że jesteś ładna? rodzice? a który rodzic mówi inaczej? kolezanki? ano od tego one są:-(