Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jogin30

czy zgodziłabyś się ?

Polecane posty

Gość kobicinnna
tez lubie patrzec :-) a daj se na luz dziewczyno:-) pa moi kochani pojebicze :-)

Gość kobicinnna
Pani psycholog,bo mnei sie nudzi a nie moge nigdzie sie ruszyc,bo gołabeczki dochodza i skacze sobie po topikach na forum ::-) Bywajcei zdrow,moze ,kiedys sie znowu pokaze :-)

Gość tez lubię patrzec
nie, ona po prostu zabija nudę gospodyni domowej, czyli daje upust swojej frustracji normalni ludzie rozmawiają a nienormalni wsadzają kij w mrowisko od tylko z czystej złośliwości

Gość kobicinnna
:-) skad penosc,z ejestem gospodsyni domowa :-) A poza tym jaka frustracja ma dopadac gosposie domowe:-) Bywajecie juz naprawde moje mądre,doswidczone aniołki :-)

Gość tez lubię patrzec
No tak, kobitka sobie zajmuje czas pomiędzy obracaniem gołąbków a w ogóle nie brała odpowiedzialności za to że wmówiła mi incydenty molestowania w młodości oraz to że mam niewłaściwe zachowania seksualne.Z nudów sprawiała że mogłam nabawic się frustracji i kompleksów na tle mojej seksualności....

Gość Pani psycholog
Cóż, gospodynie domowe najczęściej cierpią z powodu niezbyt satysfakcjonujacego życia seksualnego, ale boją się wyjśc poza "normy" w które wbiły je uwarunkowania kulturowe i wychowawcze. Dla 90% ludzi w tym kraju seks jest tematem tabu.

Gość dobra rada wujka tomka
to dowodzi uposledzenia funkcji empatycznych charakteryzujace sie tym, ze zaburzone jest postrzeganie drugiego czlowieka jak myslacego i czujacego podmiotu! jest to przewaznie naturalne stadium dziecinnstwa, ale prawidlowo rozwijajace sie dziecko zdobywa umiejetnosc wspolodczuwania... moze w przypadku tej Pani doszlo do jakis nieprawidlowosci?

Gość Pani psycholog
Ciężko diagnozować po paru wypoeiwdziach na forum :) ale to swoiste podglądactwo topikowe i chęć wyśmiania innych zachowań seksualnych niż te z jakimi sama ma do czynienia wskazują na zahamowania i kompleksy wynikające z marzeń seksualnych. A trudno mówić o dewiacji, gdy w grę wchodzą zachowania akceptowane dobrowolnie przez 2 dorosłe, świadome osoby :)