Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jogin30

czy zgodziłabyś się ?

Polecane posty

Gość tez lubię patrzec
kobicinnna, nadal nie rozumiesz, problem byłby gdyby tamten koleś wywołał we mnei niechęc do seksu, wstręt lub obrzydzenie czy jakiekolwiek zahamowania, on jedynie wpłynął na moje preferencje, zaintrygował mnie co do spotkania to nie ukrywam że trochę bym miała obawy

nie ma problemu , tylko napisz czy się zgadzasz i skąd jesteś a resztę napisz na mojego @

Gość tez lubię patrzec
i ona mi mówi że ja jestem chora....a za kasę jest skłonna zrobic to nawet z obcym facetem... :-) chore to jest robienie za kasę czegoś czego się nie lubi, niż robienie za darmo to co sprawia przyjemnośc

dobra dziewczyny ja się tak już podjarałem że muszę podjechać do parku może coś się uda upolować , a jak nie to pozostanie mi kabinka w sexshopie

Gość kobicinnna
tez lubie patrzec,to Ty nic nie rozumiesz.Idz do seksuologa to on ci to wyjasni:-) Zaburzenia seksualne nie musza byc odzwierciedlane niechęcią do seksu. Masz niestety problem ze swoja seksualknoscia.

Gość kobicinnna
tez lubie patrzec :-)dla kasy mozna zrobic wiele rzeczy . A Ty neistety jestes chora i nei zdajesz sobie z tego sprawy. Tak samo chory jest jogin 30 ,ale On chyba cos niecos kuma,ze ma niezbyt poukładane w głowce:-) a do Ciebie kiedys to dojdzie,ze tamte zdarzenie sprzed lat wpłyneło na Ciebie,ale nie w pozytywnym znaczeniu.

Gość ekshibi z wawy
mówisz, że lubisz patrzeć, a co do spotkania masz obawy, dziwne trochę :(

Gość tez lubię patrzec
to chyba oczywiste....mam się umówic na seks z nieznajomą osobą...nie robiłam tego wcześniej gdybym miała się spotkac na kawę no problem, bo to robi się w miejscu publicznym....ale te zabawy to zupełnie co innego przecież nie pójdę w ustronne miejsce z kolesiem którego widzę pierwszy raz na oczy, nie mam zamiaru dowiedziec się że np jesteś gwałcicielem a nie ekshibicjonistą, albo tego że zamiast 30 lat masz 55 i w życiu nie miałabym ochoty na Ciebie patrzec

Gość kobicinnna
tez lubie patrzec.Jak najszybciej udaj sie do seksuologa.

Gość ekshibi z wawy
ok, umów się najpierw na kawę, jak Ci sie nie spodobam, rozejdziemy sie każdy w swoją stronę

Gość tez lubię patrzec
kobicinnna, mało wiesz o seksie wg Ciebie każdy fetyszysta ma problem i powinien się leczyc, więc do śmieci z seksowną bielizną, kozaczkami, mini, paskami do pończoch....bo to wszystko jest anormalne do kosza z gadżetami, nawilżaczami i smakowymi gumkami... toż to wszystko wynaturzenie...seks powinien przejawiac sie jedynie w naturalnej i fizjologicznej formie, klasycznie po Bożemu przy zgaszonym świetle :-) oj, mam duży problem, muszę się leczyc

Gość kobicinnna
jogin 30 :-) a nie ma tam blisko Twojego parku jakiegos seksuologa?moz ewpadniesz do niego ;-)

Gość tez lubię patrzec
ekshibi z wawy, daj namiary, moze kiedyś się odezwę na maila

Gość kobicinnna
tez lubie patrzec :-) ale ssie usmiała,ja mało wiem o seskie :-) koteczko,...nie bede o sobie pisac,bo bez sensu i net tez nie jest az tak bezpieczny:-)

Gość tez lubię patrzec
a ta nadal chce nas leczyc i nawracac, phi.....

Gość kobicinnna
:-)lubis zsmakowe gumki hihi,bo mnei one i tak jada guma ,nie zadym smakiem :-) A poza tym ,tak fetyszysci powinni sie leczyc

Gość kobicinnna
I seks nie powinien byc po bozemu :-) ja nie mowie,ze pozycje sa chore,tylko,ze tacy ludzie jak ty sa chorzy

Wiesz a co powiesz na to , chodzę często do gabinetów kosmetycznych na masaże "zdrowotne i relaksacyjne " otóż wyobraż sobie że w każdym takim gabinecie oprócz masażu za dopłatą 50 zł dziewczyna) masażystka wykonuje masaż członka ( na koniec ) aż do wytrysku

Gość kobicinnna
Ludzie cos ie obnazaja i ludzie ktorzy lubia ogladac obnazajacych sie bez spełnienia sa po prostu chorzy

Gość tez lubię patrzec
Uzasadnij swoją odpowiedz. Skoro jestem chora to wytłumacz mi jak moje preferencje mają miec niekorzystny wpływ na moje życie seksualne ?

Gość kobicinnna
jogin 30 wcael sie nie dziwie,z edziewczyna to robi :-) przeceiz bierze za to kase :-)

Gość dobra rada wujka tomka
kobicinna jest wyjatkowo antypatyczna materialistyczna baba... na dodatek bredziesz tak od czapy ze to wrecz zalosne! na jakiej podstawie stawiasz diagnozy seksuologiczne i wmawiasz ludziom ze sa "chorzy psychicznie"? moim zdaniem Ty jestes osoba opozniona umyslowo, poniewaz omawiasz tutaj warunki platnego spotkania z czlowiekiem ktorego uwazasz za zboczenca! nie masz pojecia kim on jest, nie masz pojecia czy jest obliczalny, godzisz sie na to za marne 500zl za 5h, czyli 100zl za godzine niczym rasowy kurwiszon! ja mam sporo wyrozumialosci do roznych skrzywien seksualnych, ale Ty jestes poprostu hipokrytka z niczym nieuzsadnionym poczuciem wyzszosci... prawda taka ze na tym topiku to TY jestes najwieksza szmata, bo sie poprostu usilujesz sprzedac za pieniadze "zboczencowi".

Gość kobicinnna
tez lubie patrzec,dokłądnie Ci nei wytłumacze,bo seskuologiem nie jestem. Po prostu jestes chora i tyle i jak pijdziesz do seksuologa to on Ci wyjasni ,ze4 to wpływ tamtego spotkania sprzed lat.

Gość kobicinnna
dobra rada :-) owszem,jestem materialistka z wyzszocia spogladajaca na takich palantow :-)

Gość kobicinnna
A co do umawiania sie :-) czy ja sie umawiam,ja po prostu tylko pisze :-)

Gość kobicinnna
dobra rada :-) ja nie musze sie sprzedawac i nei musze kupowac i nie musze patrzec tylko dla samego patrzenia,a ni pokazywac dla samego pokazywania :-)

Gość tez lubię patrzec
kobicinnna no to moze Ci rozjąśnię w główce....dla mnie akt seksualny i jego "spełnienie" nie jest mierzone wyłącznie moim orgazmem.... więc jeśli np uprawiam seks i tego orgazmu nie mam to też jest dobrze, nie wpływa to na moją satysfakcję, podniecenie czy ich brak.... dlatego równie dobrze odnajsuję się w sytuacjach gdy jestem jedynie dawcą rozkoszy (seks oralny, masturbacja) jak i tych jako biorca