Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smart231

Przeczulenie na zapachy, czy to w gole minie?

Polecane posty

Gość smart231

Wszystkie fast foody , perfumy, zele do kapieli. Nie moge zniesc zadnego zapachu nawet pasta dpo zebow. Czy to bedzie trwac cala ciaze?

Gość smart231
Jezu ale jest mi ciezko z tymi wsyztskimi dolegliwosciami, ja tez otwieram ,ale zamrazalke na bezdechu. jestem w 14 tyg i 3dni. Licze ze niedlugo przejdzie choc wiem,ze nie wsyztskim w rownym czasie.

mi przeszlo dopiero po porodzie niestety... czasem mialam tak ze na zapach pewnych srodkow czystosci np. potrafilam zwymiotowac... i to wcale nie byly srodki czystosci na bazie chloru tylko np. aktywnego tlenu...

mi mineło po trzecim miesiacu a miałm wstret do miesa nic nie mogłam kupic w miesnym , ani ugotwać bo strasznie mnie mdliło , no i mocna zapach kosmetyków meśkich :D to była tragedia dla meżą :D

mi niestety jeszcze nie minęło :( nie jest już tak mocne jak na początku, ale jest. lodówkę nadal na wdechu otwieram, mięsa nie mogę kupować, smarzyć ani gotować, pieczywo i ulubione perfumy śmierdzą strasznie... ale naprawdę jest lepiej. cierpliwości jak nie minie to przynajmniej powinno się złagodzić :)

Jestem w 9 miesiącu i minąć to całkiem jeszcze nie minęło, ale na początku III trymestru mocno złagodniało. Liczę na to, że po ciąży przejdzie do końca ;)