Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaatherina

Prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kaatherina

Mojego lubego rodzice obchodza 25-lecie slubu. Nie obchodza tego jakos szczegolnie ale pomyslalam ze milo by bylo zrobic im jakas niespodzianke czy cos. Moj chlopak jest jedynakiem wiec tymbardziej bylo by milo. Tylko nie mam pomyslu..moze Wy cos podpowiecie?

wszystko zależy od finansów i pomysłowości jeżeli masz mało kasy to można zrobić coś samemu ja bym zrobiła np album gdzie byłyby zdjęcia i inne takie z ich 25 lat małżeństwa, twój Luby może je zabrać od rodziców bez ich wiedzy i jakoś ładnie można to zestawić można np wysłać ich gdzieś na weekend, albo jeżeli wiecie gdzie się poznali tam ich zaprosić może być tort, może być jakieś ich fajne zdjęcie albo kilka zdjęć w ładnych ramkach

Gość Kaatherina
no wlasnie nie mamy zbytnio kasy...myslalam o tym albumie ale okazalo sie ze teraz w weekend maja ta rocznice wiec nie zdazylabym tego wszystkiego zrobic..dzieli nas spora odleglosc takze problem juz by byl z samimi zdjeciami. Wycieczka itp odpada bo nie mamy tyle kasy. Myslalam by kupic kwiaty...szampana..a potem wieczorem zaprosic ich na kolacje. Tylko ile by nas to wynioslo? Albo te kwiaty szampan i tort..i w 4 bysmy sobie posiedzieli..no nie wiem co myslicie?

tak naprawdę liczy się pamięć a nie sam prezent jeżeli nie macie kasy to tort i szampan w zupełności wystarczą

Gość blackcat
kupcie im bilet do teatru/kina a gdy oni bedą na spektaklu/seansie przygotujcie kolacje :)

rodzice mojego faceta maja w przyszlym roku 25 lat i myslimy o tym zeby zamowic im msze z odnowieniem przysiegi co otym sadzicie ??

...jeżeli rodzina jest w dobrej komitywie,oczywiście większa o tej nowoczesnej,to składeczka...i mini powtórka z wesela,bez kapeli i nadmiaru tych pyszności.Lepsze to,niż najdroższy prezent:):)