Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mingi18

nie mam z kim isc na studniowke i mam problem

Polecane posty

Gość mingi18

nie mam brata,kuzyna,kolegi z ktorym moglabym isc na studniowke..poprostu nie mam kogo poprosic..ehe ale glupia sytuacja..studniowka sie zbliza a ja zastanawiam sie czy w ogole na nia isc..

Gość kasiakatarzynaaa
idź sama, ja bylam sama na swojej studniówce i było super! ale to zalezy czy wiekszosc osob z twojej klasy idzie w pojedynke czy w parze. u mnie bylo tak, ze wiekszosc byla singli :) i nawet sie nie zastanawiaj, czy isc! wiele cie ominie i bedziesz zalowac! :)

Gość jaa...
mialam ten sam problem rok temu,wiec wybralam mojego bylego chloapaka,ale nie byl to dobry pomysl,bo sie nie bawilam za fajnie.Jaknbym miala powtorke studniowke to wolalabym isc sama niz siedziecc i sie nudzic z niewlasciwa osoba

Gość mingi18
no własnie wszyscy ida z kims a pozatym nie chce isc sama,ale jakos tak sie złozyło ze nie mam kogo poprosic:(buu

Gość Jupijej
a bracia koleżanek?

Gość mingi18
no wlasnie nie mam kogo..nie mam ani kuzyna ani kolezanek braci,bo jak pech chcial mam kolezanki ktore maja same siostry albo braci malych:)

Gość nieswiadoma
a moze jakis kumpel z klasy nie ma z kimisc? na mojej 100dn laski poszły z chłopakami z klasy:) Taniej wyszlo i nie miały problemu ze sa same. Kazdy siwetnie sie bawił

Gość mingi18
bardzo smieszne haha:P w klasie mam tylko 10 chlopakow;)i zajeci..kurcze..tak to jest jak sie nie chodzi na imprezy:P

Gość przeciwieństwo tego wyżej
Ja też mogę z tobą iść na twoją studniówkę i nawet bez sexu po imprezie... bo studniówki to zajebiste imprezy :)

Gość qpqpqp
hmmm,ciężka sytuacja,może rzeczywiście ktoś z klasy nie ma z kim iść...albo ktoś ze szkoły,z innej klasy,na pewno chłopaków pod dostatkiem :)

Gość mingi18
hmm studiowke mam 10 stycznia..moze zdarzy sie cud i kogos poznam,bo sama nie chce isc..

Gość przeciwieństwo tego co wyżej
to jak mingi, lecimy razem? gdzie masz tę impreze?

Gość Tomaszekk
Ja tam mogę z Tobą iść ale pod warunkiem że się odwdzięczysz i przyjdziesz do mnie tańczyć :-) www.szukamtancerek.wizytowka.pl

moja kumpelsa poszla z kolega i zalowala,musiala go pilnowac,on ciagle gdzies lazil,zostawial ja sama,a jakby poszla sama,to by sie bardziej skoncentrowala na zabawie.jesli nie masz osoby bliskiej serxcu,to naprawde lepiej isc samej

Gość głupia koza
mam większe problemy

Gość mingi18
Koleżanka z podwurka zaproponował mi że ze mna pójdzie. Zgodzic się ?

ja tez mailem 2 lata temu taki problem :( cóż jak sie ma 0 jakichkolwiek znajomych to :o nieposzedłem. . . . . i w sumie nie żałuje bo wiem że i tak nie umiałbym się tam bawić a stać i podpierać ścian nie chciałem i robić z siebie jeszcze wiekszej sieroty i nieudacznika :o więc :o :o :o _________________________________________________ I hate my uselles life :(