Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saabina2

Pomocy!!! Nie wiem, co mi jest!!!

Polecane posty

Pomocy!!! Nie wiem co mi dolega. Na razie nie pomógł mi żaden lekarz. Wiem, że są ludzie, którzy mają podobne problemy więc proszę: jeśli macie jakieś doświadczenie z podobną sytuacją-piszcie. Od 1,5 miesiąca mam temperaturę średnio 37,3. Temperatura jest normalna w nocy, a podwyższona w dzień. Jestem bardzo osłabiona, męczą mnie normalne czynności. Nagle bardzo się pocę. Do tego często czuję się jakbym miała mieć grypę (ból mięśni i głowy), boli mnie w klatce piersiowej kiedy zakaszlę lub wezmę głęboki oddech.Obecnie jestem zaziębiona. Robiłam badania, które są w normie: rtg płuc, usg jamy brzusznej i nerek, mocz ogólny, mocz posiew, morfologia ogólna, aso,glukoza, bilirubina,alat, aspat, tsh. A poza normą jest CRP=14 (norma jest do 5), Rozmaz krwi obwodowej RBC erytrocyty 5,3 (nor5ma do 5), Neurocyty pałeczkowate 7 (1-5 norma), Neurocyty podzielone 39 (45-70 norma), granulocyty kwasochłonne 6 (1-5 norma). RobiŁam test na hiv, Chlamydia pneumonia i borelioze. Jeszcze czekam na te wyniki.

Gość drewniane oko Myrevina
zbadaj tarczycę

tsh w normie. Stres mnie zżera, ale skąd crp podwyższone? crp świadczy o zakażeniu w organiźmie, tylko lekarze nie wiedzą co to za zakażenie. Brałam 2 op. Antybootyków,nawet nie zbiły temperwtury.