Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrencia23

czy zle postapie jesli...?

Polecane posty

Gość nie mogeeeeeeeeeeeee
totalna wiocha!! ludzie z klasa tak sie nie zachowuja!!! a uczyc pewnie ci sie nie chcaialo co? zamiast sie szlajac, trzeba bylo skonczyc dobre studia i siedziec w biurze!!

Gość Mnatatataa
od poczatku jej mowilam a ona do mnie ze psychiczna jestem!! no moze nie rozumiem tego bo ona tylko rozumie i jej potrzeby wazne jakby nie wiedziala !!:/ dziewczyno jedziesz tam pracowac a nie dupczyc sie!!! znajdz inna prace jak chcesz sie ruchać..!!!! A nie pod obcym dachem bedziesz igraszki robic

Gość barabaraa
w takim wieku to juz powinniscie sie jako tako ustatkowac, a nie barabara w glowie. nacieszcie sie soba przed wyjazdem, to moze tak wytrzymacie. czas proby?? moze. zmierz sie

zaraz czegos nie rozumiem czy moze nienormalna jestem czy wy macie kogos czy moze same jestescie bo czasami tak sie zdarza ze ludzie jak sa ze soba to czasami sie widuja wiecie tak sam na sam zazwyczaj maja ochote sie potulic czasami troche wiecej taka starsza jestem i mi to nie przeszkadza wiec nie wiem co wy w tym widzicie zlego

Gość Lukrencia23
Już postanowilam, ze nie jade.

Gość Mnatatataa
a czy my widziemy w tym cos zlego ?? do choelry co za psychiczne tu laski siedza!! dla mnie psychiczne jest ze wie gdzie jedzie ze jej chlop tez bedzie pracowal a ona chce sprowadzic go do domu obcej starszej baby !! ja pierdziuuuu !!!!:/ TO JEST CHORE.... a ze sa razem to moze inna prace znalesc a nie 24 na 24 byc w domu u baby kurww...aaa:/

Gość barabaraa
czyli co wolisz siedzeic w domu i sie lajdaczyc, moze szukac pracy? moze jeszcze cos z ciebie bedzie

Gość barabaraa
gdzie ty sie w ogole wychowalas co?

Gość Lukrencia23
Szkoda tylko, ze robicie se mnie jakas szmate, tak jakbym miala zamiar robic to na jej oczach.Jak widac mialam pewne watpliwosci czy tak wypada, skoro zalozylam ten temat.Pracowalam juz w tej rodzinie i oni sami zadzwonili do mnie, zebym jeszcze raz przyjechala, wiec chyba babcia tak zle ze mna nie miala.Nie mialam zamiaru jechac tam, zeby sie dupczyc ale podejrzewam, ze jak jest sie w stalym zwiazku i planuje sie wspolna przyszlosc to ludzie ze soba rowniez sypiaja!Koniec tematu, nigdzie nie jade, bo juz i tak sprawiliscie, ze czuje sie jak ostatnie scierwo, ze mialam w zamiarach spotykanie sie od czasu do czasu z moim narzeczonym.

poza tym jesli planuja slub bo na niego maja zamiar zarobic to chyba sa razem boze to taki ludzkie zawisc i jeszcze raz zawisc bo a nuz bedzie miala lepiej babcia napewno nie bedzie miala nic przeciwko a byc moze wspomnienia powroca zwlaszcza ze chlopak moze tylko byc moze okaze sie zlota raczka ktory naprawi pomoze . dla was ot tylko zgorszenie prawda. a byc moze beda szczesliwi byc moze ona go kocha a on ja na rekach nosi WSTYD I HANBA DROGIE PANIE

Gość barabaraa
skoro po ciebie zadzwonili to moze z babcia jest gorzej, a tobie chodzilo cos podobnego po glowie. a jak bylas pierwszy raz to jak wytrzymywaliscie?

Gość Mnatatataa
no spotykac sie mozesz kto ci zabrania!!!!!! my mowimy o nocach o bzykaniu tak jak mowilas!! ehh niekumata lasko

jesli moge cos powiedziec prosze nie czytaj tego scieku glupoty i zasciankowosci polskiej bo mi slabo bylo jak tego czytalam naprawde to nic innego jak zwykla podla zawisc

Gość Lukrencia23
barabara nie pozwalaj sobie, nie znasz mnie wiec nie oceniaj!Kto ci powiedzial, ze nie mam zadnej szkoly i nic nie robie tylko sie lajdacze!Obydwoje jestesmy po studiach i obydwoje mamy w Polsce normalne prace, ja pracuje jako ksiegowa.Ale za nasze pensje nie stac nas odlozyc na slub, dlatego chcielismy wyjechac!

Gość Mnatatataa
a kto wam zabrania??!!! wyjedzcie!! kto wam zabrania?? JA MÓWIE OO BZYKANIU SIE Z FACETEM U TEJ BABY W DOMU ;/

zreszta jestem ciekawa ktora z tych swietosci poczekala do slubu a jeszcze lepiej ktora na ten slub zarobila sama MIERZI MNIE CZYTANIE TAKICH ZAKLAMANYCH NIELUDZKICH KOBIET w takich momentach juz wiem czemu wyjechalam

Gość Lukrencia23
Mnatata po raz setny tlumacze ci pusta kobieto, ze nie bedziemy mieli sie kiedy widywac, bo on w tym czasie, kiedy ja mam wychodne, pracuje!!!!!

Gość pu-u9
skoro masz swój pokój masz swoją prywatnośc , idź na uczicwość i zapytaj [pracodawcy czy może cie od czasu do czasu odwiedzac facet i cześć nie słuchaj bandy moherów masz 25 lat..............

Gość barabaraa
no ok, wyjechac, odlozyc na slub ale powod dla ktorego tu jestes na forum jest przykry po prostu. ja bym tak nie mogla i tyle chcialam ci dac do zrozumienia. to wszystko!

Gość Mnatatataa
kurwa zaraz sie wsciekne!! AUTORKO ZASRANA nie nazywaj mnie pusta osoba!!!!! bo nia nie jestem mnie kurwa nie interesuje ze ty nie bedziesz miala kiedy sie z nim spotykac mam to gdzies CHODZI MI O TO ZE NIE WYPADA BYZKAC SIE POD DACHEM TEJ BABCI!! JA PIERDZIELE...!!

Gość a twoj narzeczony co na to

Gość a twoj narzeczony co na to
lepiej zebyscie znalezli prace inne i mieszkali razem.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffff
gdybys pracowala jako ksiegowa to nie potrzebowalabys jechac za granice!!!!

Gość Mnatatataa
UUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFF -> no dokladnie jakies sciemy wali!!! i ma czelnosc nazywac mnie pustakiem glupia ciota!!!!!!!!!

Gość Lukrencia23
Tylko, ze tam jest trudno o normalna prace dla kobiet, potrzebuja glownie do opieki.Nie oplaca nam sie wynajmowac mieszkania, bo nie chcielismy jechac tam na wieki, tylko na pol roku.

to moze na warzywach jakis? albo opieka nad dzieckiem??

Gość Mnatatataa
albo na dupczeniu sie:D:P

Mnatatata- dokladnie! jaka ksiegowa siedzi na forum w ogole!

Gość dokladnie....
" skoro masz swój pokój masz swoją prywatnośc , idź na uczicwość i zapytaj [pracodawcy czy może cie od czasu do czasu odwiedzac facet i cześć" ja mam kolezanke zajmujaca sie calodobowo osoba chora na stwardnienie rozsiane...i na przyklad nie ma problemu, ze czasem przed domem na przyklad zrobi wieczorem impreze dla znajomych ... i czesc osob potem tam nawet nocuje w pokoju goscinnym :) jak to nie jest jakies male mieszkanko ze sciankami z dykty to przeciez ta babcia nie bedzie slyszec co robicie :)

Gość dokladnie....
" gdybys pracowala jako ksiegowa to nie potrzebowalabys jechac za granice!!!!" specjalisci sie znalezli... moja mama ksiegowa od roku nie moze na slasku pracy na pol etatu znalezc... a jak znajduje to za 1000-1500zl miesiacznie caly etat :o co wy w ogole porownujecie... za granica w miesiac mozna zarobic tyle ile tutaj w 3 miesiace...