Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrencia23

czy zle postapie jesli...?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffff
ksiegowa to jeden z najlepszych platnych zawodow, a ta bedzie sie starsza babcia opiekowac. Wiesz co, zycze ci zebys znalazla prace w swoi zawodzie jesli rzeczywiscie jestes ksiegowa i szacunku dla straszych. A to jak sie traktuje starszych od siebie od tego zalezy jak na sbeda traktowac gdy bedzie my w ich wieuk. tak!! to karma!!

Gość Mnatatataa
a ktos jej zabrania do cholery jechac?? niech sobie jedzie gdzie chce i robi co chce ja tylko wyrazilam swoje zdanie ze nienromalna jest jak chce sie bzykac w obcym domu u starszuki!! UFFF -> nono :D heheh

dokladnie- byc moze twoja mama, ale osoby mlode maja wieksze szanse w znalezieniu lepszej pracy, niestety ale tak to wyglada.

nie lubie tego okreslenia ale fakt TEPOTA nie sluchaj sie tych dzieci zaplanowalas znasz siebie znasz rodzine wiec jedz zarob wez slub i badz szczesliwa a o tym ze chcialas sie poradzic DOJRZALYCH KOBIET zapomnij bo one sa tylko glupio zlosliwe zazdrosne i byc moze nieszczesliwe wiec nie warto bylo mi tylko zal ze nie spotkalas sie tutaj z wyrozumialoscia PRZEPRASZAM ZA KOBIETY one yak naprawde nie zasluguja na to miano powinny zreszta nie wazne jak juz napisalam popros o pozwolenie pracodawcy na odwiedziny i nie wdawaj sie w szczegoly na swiecie jeszcze sa ludzie ktorzy pamietaja mlodosc i jej przywileje

Gość dokladnie....
tak czy inaczej w mniejszych miejscowosciach wcale nie jest tak latwo z praca dla ksiegowej...u mnie sa 1-2 oferty na miesiec...i wcale nie sa to kokosy...

ja to mam opory w domu przy rodzicach, a co dopiero starsza, nieznajoma osoba, schorowana w dodatku i jeszcze kase od niej bedzie brala :o

Gość Mnatatataa
babciasamozlo

Gość Lukrencia23
Jako księgowa w małej firmie zarabiam 1.600zł, więc prosze cię zostaw swoje komentarze dla siebie.I tu nie chodzi tylko o to, że chciałam się z nim spotykać na seks!Ale to jest normalne i zupełnie naturalne, że jak jesteś z kimś tak blisko, to do jasnej cholery potrzebujesz mieć kontakt z ta drugą osobą!Mielibyśmy się przez pół roku nie widywac w ogóle pracując w jednej miejscowości?Ja już i tak postanowiłam, że nie jadę, bo stworzyliście we mnie wizję największej ladacznicy.

ale jak ich w domu nie ma, ale zawsze sie boje ze wroca i mnie przylapia na goracym, ale to slychac. w koncu jestem u siebie w domu.

Gość dokladnie....
ale co innego jak sie gniezdzi w malym mieszkanku w bloku... a co innego jak to duze mieszkanie, w normalnym standardzie, gdzie sa normalne przestrzenie i normalne sciany :) no i rodzic chodzi po mieszkaniu...a ta pani nie ;)

Gość dokladnie....
"a już i tak postanowiłam, że nie jadę, bo stworzyliście we mnie wizję największej ladacznicy." przepraszam ale teraz to sie osmieszasz mocno... nie pojedziesz bo ktos ci na forum napisal to czy tamto? :D

lukrencjo, nie masz zlej pensji, jezeli twoj facet zarabia podobnie, a oboje mieszkacie osobno, to moze warto zamieszkac razem (mniejsze koszta) zaoszczedzicie przy tym, i wystarczy. naprawde nie jest zle. A jak on po studiach to czemu na budowie pracy szuka?

Gość Mnatatataa
heheheh dokladnie... nie pojedzie bo na forum powiedzieli co nieco i odrazu sie obrazila i nie jedzie ojjjjj przykro :)

lukrencja23 nie zmieniaj decyzji na podstawie opini bardzo zakompleksionych i badzo zaklamanaych kobiet ktore o zyciu wiedza tyle co nic

Gość Mnatatataa
babciasamozlo!! ej ty paniulu!!! skad ty mozesz wiedziec jaka ja jestem?? nie jestem ani zaklamana ani zakompleksiona wiec morda w kubeł!! :/

Gość ale temat nie nooo
decyzje podjelas, zostajesz. to jeszcze gorzej, twoj pnarzeczony pojedzie sam i w ogole go nie bedziesz widziala. a jak mu zamierzasz wytlumaczyc ze nie pojedziesz?

Gość Lukrencia23
To nie jest maly domek tylko duza willa.Tak czy inaczej w nocy bym spala bo nie ma potrzeby nad nia czuwac.Rodzina jest bardzo w porzadku i wydaje mi sie, ze gdybym zapytala nie mieliby nic przeciwko.Ale nie zrobie tego, bo sie wstydze, tym bardziej po tym co tu wyczytalam:o dokladnie...- przyznam, ze mialam juz wczesniej pewne watpliwosci, inaczej nie pytalabym sie przeciez o zdanie.wiadomo, ze najlepiej we wlasnym domu, a nie w cudzym po kryjomu.Zle sie czuje po tym co tu przeczytalam i juz nawet nie mialabym go odwagi zaprosic do domu.Powiem tylko, ze ja nigdy nie zrobilabym tego w rodzinnym domu czy tez u chlopaka, gdzie za sciana sa rodzice.Tutaj natomiast wydaje mi sie troszke inna sytuacja ale moze sie myle.

Gość nie przejmuj sie tym co
tu ludzie pisza, tylko sugeruj sie swoim rozumem. Nie przesadzaj, jak chcesz to jedź. Ale musisz byc czujna w nocy, tak czy inaczej, i pamietac ze ejstes w pracy. Żeby sie nic nie stało. Bo pozniej moze byc gorzko. Ale tak poza tym mlodosc ma swoje prawa.:)

Gość dokladnie....
"c.Rodzina jest bardzo w porzadku i wydaje mi sie, ze gdybym zapytala nie mieliby nic przeciwko.Ale nie zrobie tego, bo sie wstydze, tym bardziej po tym co tu wyczytalam " czy ty nie przesadzasz troche? skoro uwazasz, ze by sie zgodzili... przeciez tu chodzi o zapytanie czy moze on pare wieczorow spedzac u ciebie po pracy...a nie zapytac o seks :D

Gość Lukrencia23
Dlaczego na budowie?Myslisz, że poza krajem przyjmą go na prezesa banku?Mieszkamy razem, obydwoje w subie zarabiamy troche ponad 3.000 z czego 1.200 placimy za mieszkanie, do tego dochodza przeciez jeszcze inne wydatki, wiec prosze cie, z czego mamy odlozyc na slub?

nie nie mylisz sie jestes w pracy ale nikt cie nie kupil masz prawo do swojego prywatnego zycia osobiscie nie mialaby nic przeciwko oczywiscie .TO JEST NORMALNE ze chcesz sie widywac ze swoim chlopakiem .

Gość Mnatatataa
lukrencja jedz i juz boshe:/ Ja pwoeidzialam ze nie wypada pod straszej babci dachem to robic.. .i tyle a wy odrazu sie czepiacie

Gość Lukrencia23
dokladnie...-gdybym nie zalozyla tego topiku, pewnie bym tak zrobila.Ale teraz boje sie, ze moga pomyslec, ze przyjechalam sie dupczyc a nie pracowac.

Gość Mnatatataa
a i jeszcze na[isalam tak bo na poczatku swojego [ostu jakbys nie pamietala napisalas cytuje "W takiej sytuacji nie mamy gdzie sie kochac" nastpenie : "Czyli na dobra sprawe chlopak moglby do mnie przychodzic wieczorami" wychodzi na jedno ze chcialas sie tam z nim bzykac dlatego taka byla moje odpowiedz i nie pusz się tak :/:/BO MAM RACJĘ

mysle ze jak raz w tygodniu sie przespicie to nie bedzie hanba. Ale wstrzemiezliwosc tez jest zalecana, potem jest lepiej:) A facet cie bardziej doceni:)

nie wydaje mi sie zeby byli ograniczeni tak jak niektorzy na tym forum jesli sie spisalas za pierwszym razem a chyba tak skoro zadzwonili to maja do ciebie zaufanie przedstaw im sytuacje ze przyjechalas z chlopakiem ze zarabiacie na slub a napewno beda zadowoleni ze bylas szczera i podejrzewam ze nie beda mieli nic przeciwko

i zamiast siedziec na tym chorym forum (sama nie moge sie wylezyc:() to pogadaj z przyjaciolka, albo inna zaufana osoba. Bo tutaj raczej nie spotkasz sie z przyjemnymi uwagami. Najwazniejsze zebys ty sie nie czula z tym zle i juz.

Gość hahahahhahahahahhahahahha
moej kolezanki maz, jak do niej przyjezdzal, wowczas jeszcze kawaler, to robili to u niej w domu, w jej pokoju, mimo ze mieszkala z rodzicami i sa razem. Mysle ze to takie prostackie zachowanie i znamienne dla wiesnakow. hehe Ale co tam . niech zyje milość !!!hehehehe