Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieszkankalondynu

Ogromna milosc i brak kontaktow seksualnych

Polecane posty

Gość vnnnnnnnakkkk
Bla bla bla bla bla bla..... A ty kupujesz ten kicior. Słuchaj może tego że go OBRZYDZASZ.

Gość gkgkkg
Facet czuje do niej wstręt a ta się jeszcze zastanawia, co się dzieje.

Gość Czu ktoś mi pomoze
to przez ten londyn. Tam polacy pierdolca dostają

Gość gkgkkg
I nie ma "kocha nad życie" bez miłości fizycznej. Nie i koniec. A ty tylko sama się oszukujesz.

wielu jest zmeczonych ale conajmniej raz na tydzien numerek musi byc. Cos jest nie tak. I samo to slowo co uzyl ze go obrzydza...zanim powiesz mu TAK wyjasnijcie sobie kilka spraw

Gość gkgkkg
Ewentualnie znalazł sobie chłopaka, a ciebie kocha dalej nad życie, tyle że bez seksu. Udanego małżeństwa!

Nie czuje do mnie wstretu. Nie powiedzial, ze go obrzydzam, nie powiedzial ze sex go obrzydza. Po prostu bylo bardzo pozno, juz prawie usypial, a ja spac nie moglam i zazartowalam, czy czasem by sie mna nie zajal, a on zrobil grymasna mine i bylo po temacie, bo sie obrazilam. Dlaczego widzice tylko jedno, czy jakbym go obrzydzala, to calowalby mnie przy byle okazji. My naprawe sie kochamy.

Gość Czu ktoś mi pomoze
gkg - teraz trochę przeginasz:)

Gość Czu ktoś mi pomoze
naiwna jesteś

Jesli sex go nagle obrzydza cos sie z nim stalo. Moze woli chlopcow? To nie zart. Poza tym fakt ze jest ciagle zmeczony...czyzby znudzenie??? Pogadaj z nim koniecznie.

Gość gkgkkg
Niby dlaczego? całkiem możliwe, że facet w mieście, gdzie barów gejowskich jest tyle co w Polsce kościołów odkrył nową tożsamość.

Gość gkgkkg
Czyli wykrzywił się na samą myśl o seksie Z TOBĄ, bo innej osoby nie było z nim w łóżku.

Gość gkgkkg
Tak czy innaczej, zastanów się czy piszesz się na małżeństwo bez seksu a co za tym idzie, bez dzieci.

Gość gkgkkg
I generalnie dziewczyno przestań się oszukiwać i zdaj sobie sprawę z rozmiaru problemu.

Gość Czu ktoś mi pomoze
małżeństwo? spotykać się nie da a co dopiero razem zyc

Jestescie niesprawiedliwi. Jak dlugo musi trac rozlaka seksualne w zwiazku aby sie zaczac martwic? Jezeli mnie nie kocha to juz dawno bym sie o tym dowiedziala. Niby po co mialby mnie i siebie oszukiwac? Tyle par sie rozstaje. Nie bylibysmy pierwsza. Nie jest obludnikiem a ja kretynka. Widze jak jest i nawet bez seksu wyjde za niego i bede go zawsze kochac!

Gość Czy ktoś mi pomoze
ciekawe ile

mieszkankalondynu Jestescie niesprawiedliwi. Jak dlugo musi trac rozlaka seksualne w zwiazku aby sie zaczac martwic? Jezeli mnie nie kocha to juz dawno bym sie o tym dowiedziala. Niby po co mialby mnie i siebie oszukiwac? Tyle par sie rozstaje. Nie bylibysmy pierwsza. Nie jest obludnikiem a ja kretynka. Widze jak jest i nawet bez seksu wyjde za niego i bede go zawsze kochac! zapewne dasz rade bez sexu ze swoim facetem.....w koncu Londyn jest duzy:P:P:P

Wierze ze wszystko wroci do normy. Ze to tylko chwilowe, a wy nie macie pojecia o prawdziwej milosci. Musze z nim porozmawiac to jest fakt. Ponadto nie mieszkamy w Londynie. Moj nick jest przypadkowy. Nie twierdze, ze wszystko jest cool bo tak nie jest. W przeciwnym wypadku nie pisalabym do was o rade i zdanie. Moje pytanie kieruje przede wszystkim do mezczyzn w powaznych kochajacych sie zwiazkach. Czy im rowniez zdarza sie taka przerwa seksualna?

dobra, dziekuje za wasze opinie, w pewnym sensie macie racje, choc do konca nikt nie moze mnie zrozumiec, to oczywiste. W sumie zmartwiliscie mnie jeszcze bardziej. Ale poczekamy zobaczymy.

Gość Sway
Dobra wychodź sobie za niego, nikt Ci nie broni:) tylko nie miałcz potem na forum że Twoj mąż ma kochankę/kochanka/drugie życie/brzydzi się Ciebie czy jeszcze coś innego... coś bardzo między wami nie gra, nie ma co tu ukrywac

Gość gkgkkg
"tylko nie miałcz potem na forum że Twoj mąż ma kochankę/kochanka/drugie życie/brzydzi się Ciebie czy jeszcze coś innego... " Tak jest, prosimy, nie zakładaj potem płaczliwych wątków w stylu, że czujesz się nieatrakcyjna, że nie jesteś już kobietą, co z tobą nie tak... itd. Albo że ci zegar tyka i chciałabyś dzidzię a tu... zonk. Za to POCZYTAJ te wszystkie wątki kobiet, których partnerzy może też "kochają nad życie" tylko jakoś im nie staje albo po prostu mają zerowe libido, co się zdarza. No więc, skoro wiesz, w co wchodzisz - nie miałcz potem.