Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feed

kłuje mnie serce

Polecane posty

Gość feed

odtatnio jestem ciągle zmęczona, mam duzo stresów, wszystko mnie denerwuje, nie radze sobie w szkole, w niczym sobie nie radze, i te serce...

Gość czatakitatata
bierz magnez najlepiej magneB6 2x dziennie

Gość feed
nie lubie tabletek a zresztą watpie czy pomoga

Gość taaakaaa...
przy stresie Magnez jest wydalany z organizmu - a więc należy go uzupełniać, najlepiej z wit.B6. Zdrowia życzę.

Gość feed
dzięki, kupie sobie ten magnez

Gość czatakitatata
Feed wiem co piszę:) Z kołataniem i kłuciem serca, drzeniem rąk i ogólnie nerwica borykam sie od lat. Nie jest ze mna ciągle ale ujawnia się gdy mam bardzo duzo stresu. Magnez bardzo pomaga, wierz mi a MagneB6 to najlepszy jaki brałam bo z witamina B6 jest ich mnóstwo. Poza tym mozesz brać jakieś łagodne leki ziołowe antydepresyjne takie jak calms czy persen:)

Gość czatakitatata
Poczytaj w necie o niedoborze magnezu i ogólnie o działaniu magnezu w organizmie:)

jeśli masz problemy ze sercem od nerwów to rewelacyjne są tabletki lexotan. Znam wiele osób, którym pomogło i mi także. Jest małe ale... Niestety jest to lek na receptę. Magnez owszem. Jednak jeśli jest silna nerwica to sam magnez nie pomoże. Trzeba pomóc sobie lekam wyciszającymi. A najlepszym sposobem jest po prostu... przestać się stresować!!!