Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoleletaZalkatraz

co pomaga szybciej zmiejszyc obwod brzucha po porodzie?

Polecane posty

Gość RoleletaZalkatraz

co polecacie, jakies gacie obciskajace, czy modne na allegro pasy? i czy po cesarce i po porodzie naturalnym taka sama skutecznosc mialy?prosze o rady!

Gość zajmowanie się dzieckiem
bez pomocy mam i babć :) Schudłam w miesiąc do ciężaru sprzed ciąży

Gość koteczek1984
a czy wy tez macie jeszcze wystający brzuszek i zwisający płat skóry nad wzgórkiem łonowym. jestem 9 tyg po porodzie

Gość zajmowanie się dzieckiem
nic mi nie wystaje ani nie zwisa. Pewnie nie szczypałaś skóry na brzuchu w czasie ciąży.. Nie słyszałaś o tym sposobie?

Gość ale pierdolicie
pasa po cesarce tak szybko nie uzyjesz bo rana musi oddychac a zeby taki pas przyniosl efekt to trzeba go stosowac systematycznie i najlepiej przez caly dzien we wszystkich czynnosciach wtedy bardziej sie pocisz i ogolnie jest ok. Ja taki pas polecam z doswiadczenia ale jesli zdecydujesz sie na zakup to nie jakas podroba za 20 zł a konkretny firmowy najlepiej jak najszerszy taki ok 25 cm badz wiecej , fajne juz sa od ceny 50 zł i sa naprawde wytrzymale, nnic sie nie targa strzepi czy peka.

\"Pewnie nie szczypałaś skóry na brzuchu w czasie ciąży.. Nie słyszałaś o tym sposobie?\" taaaa mnie nawet brzucha dotykać nie wolno (macica się stawia) a co dopiero szczypać ;)

Gość danity
paranoja.....szczypanie brzucha w ciąży... co wy za głupoty opowiadacie wariatki?? to może tylko wywołać przedwczesne skurcze !!!

Gość koteczek1984
nie szczypałam bo ciąża była zagrożona i leżeć musiałam.