Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MBCD

REKORDY W ODCHUDZANIU

Polecane posty

Gość mati2
dziwne...pierwszy raz słyszę żeby facet miał celulit...

Gość tonivj
Ważyłem 147 kg . Proszę spojrzeć w galerię na mojej stronce www.pomocwchorobie.eu jak wyglądałem - stoję obok zakonnika . W tej chwili ważę dokładnie 102,5 kg. i dopiero od niedawna nie mam już pofałdowanego ciała na udach .

Gość tonivj
Ważyłem 147 kg . Proszę spojrzeć w galerię na mojej stronce www.pomocwchorobie.eu ,jak wyglądałem na jednym ze zdjęć - stoję obok zakonnika . W tej chwili ważę dokładnie 102,5 kg. i dopiero od niedawna nie mam już pofałdowanego ciała na udach .

Gość Krencona
Dieta dr. Dukana!! :DD Naprawde warto, poszukaj na necie. Ja w ciagu 3/4 tyg zrzuciłam już 7 kg ;]]

Gość Krencona
Nie głodzisz się ani nic;D. Potem też nie ma takiego dużego jojo ;] Polecam naprawde

Gość pocieszna/;p
5 dni 4 kg dieta dr dukana polecam goraco teraz jestem w 2 fazie tej diety w której chudnie sie ok kilograma na tydzień. sprawdzona i rzetelna. goraco polecam

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Gość shamanka
ja jestem na diecie dukana od 3 tygodni - schudłam juz ponad 7 kilo - polecam - fajna dieta! teraz waże 71,5 a mój cel to 55 kilo wzrost: 161cm. dukan górą! :):):):)

Gość bacha_50+
dietę proteinową stosuję od 8 lipca. Do dzisiaj (15) schudłam 4 kg! Jem tylko to ,co na liscie "ataku". Nie chodzę głodna, nie mam wieczorami "wilczego apetytu" i w ogóle jest super:) lat: 55 wzrost 165 waga startowa" 71,5 waga dzisiaj rano na cczo:) 66,2 waga docelowa: 64 ... no i utrzymanie tej wagi:) Oprócz diety, ćwiczę codziennie jakieś 15; 20 minut na steppperze. Jedyny na razie problem, to niestety celulit:( Niestety nie wierzę w żadne "cudowne środki" na zlikwidowanie tego paskudztwa. Może ma ktoś naprawdę jakąś sprawdzoną metodę? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich odchudzających się i życzę wytrwałości i konsekwencji w walce ze zbędnym tłuszczykiem:)

Gość renia123456
Hej ja też miałam problemy z odchudzaniem zawsze ważyłam więcej i czułam sie gorsza ale koleżanka namówiła mnie na body space ćwiczeniach w urządzeniech na podciśnieniem i na podczerwień i po miesiącu spadłam 3 rozmiary i 10 kilogramów.

Gość Weezy
najlepiej jest po prostu obciąć dzienne zapotrzebowanie o jakieś 500-600 kcal i więcej ćwiczyć...fakt, będzie się chudło w średnim tempie (ok. 0.5-1 kg tygodniowo) ale prawdopodobieństwo że po zakończeniu diety będzie jojo jest niskie..w każdym razie nie polecam diety 500 kcal- schudłam-15kg w miesiąc przytyłam-10 kg w 2 miesiące po zakończeniu "diety"

Gość Weezy
aa i jeżeli ktoś chce wyrobić sobie ładną talię i pozbyć się boczków polecam zwyczajne krążenia bioder (ok. 5 min w prawo i 5 min w lewo dziennie) oraz skłony (10 do przodu, 10 w prawo, 10 w lewo). Poza tym mam parę wskazówek co do diety ok.1400-1500 kcal: 1# "śniadanie jedz jak król, obiady jak szlachta a kolację jak żebrak" 2# produkty o niskim (

Gość pozomka gratulacje
Możesz podac jadłospis? Cwiczysz coś? Ile ćwiczysz? Z góry wielkie dzięki i wielkie gratulacje🌼

Jem 5 razy dziennie- 7- ma, 10- ta, 13-ta, 16- ta 18-ta. O 16- tej przekąska- owoc, jogurt. W małych ilościach chleb ciemny, do tego coś białkowego i dużo warzyw. Śniadanie kanapka z wędliną drobiową plus warzywa, drugie to samo. kolacja podobnie. Obiad gotuje jedno danie, więc półtora chochelki nie tłustej zupy, albo łyżka ziemniaków mięso smażone w folii aluminiowej w piekarniku, warzywa. Dużo wody.Prawie w ogóle nie jem słodyczy, smażonego, fas fodów. Jeżdzę na rowerze stacjonarnym, dużo chodzę. Tyle- na mnie działa.

Gość pozomka gratulacje
Dziękuję Ci za rozpiską, kochana jesteś🌼 A na tym rowerze, to długo jeździsz dziennie, bo ja zamierzam kupić rower, ale moja kondycja jest zerowa.Czy15-20 minut na początek coś da?

Zaczynałam od 20 minut dziennie, potem było 30 teraz jeżdżę 2lub trzy razy dziennie po 30 min. Jeden raz wychodzi mi 10 km, więc różnie 20-30 km dziennie. Ćwiczę brzuszki i inne ćwiczenia które zapamiętałam z lekcji wf, hi, hi. Kondycje mam lepszą, ale przede mną jeszcze dużo kilogramów do zrzucenia. http://uwaga.onet.pl/37619,tresc,,jak_zrzucic_zbedne_kilogramy,czat.html

Gość pozomka gratulacje
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Oglądałam reportaże o Panu Adrianie, super metamorfoza. Życzę Ci poziomko jak najszybszego dojścia, do obranego przez Ciebie celu. Jesteś bardzo miłą osobą.

Gość ddddddddddddddd
ja zrzuciłam 23 kg od 1 czerwca:)

Gość pozomka gratulacje
ddddddd a jak to zrobiłaś?

Gość ddddddddddddddd
dieta herbalife, czyli dwa razy dziennie koktajl. ale zaraz i tak wszystkie mnie zjadą ze to nieprawda, ze wyciaganie kasy. na mnie działa i tyle

Gość kmndvk
SLONECZKO jak udalo ci sie schudnac 15 kg w miesiac???!!! tez bym tak chciala

Gość Dieta proteinowa
Dieta Dukana pozwoliła mi schudnąć 22kg w pół roku. Teraz jestem na etapie utrwalania wagi i na razie nie tyję.

Ja uważam, że jednak najskuteczniejszą metodą jest odchudzanie pod okiem specjalisty. Dietetyk robi szczegółowy wywiad i pyta jaki ma się tryb życia. Sprawdza przemianę materii i zawartość % tłuszczu w org. Później co miesiąc ważenie - to jest największa motywacja. Polecam bardzo.