Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meery

JAKIM SAMOCHODEM POJEDZIECIE DO SLUBU

Polecane posty

Pojechaliśmy naszym własnym, 9-cio letnim, i jakoś nic się nie rozpadło, i nikt nie szydził :-P Alfa Romeo 146.

na pewno nie limuzyną i nie jakims zabytkowym bo wole ta kase dac na cos innego.....i jedziemy chyba srebrnym nowym bmw seria 7 :)

Gość guziaczekkkkkkkkkkkbuha
Ja pojadę Cadilakiem. Pięknie zachowany, odrestaurowany, cudo! A co lepsze wogóle nie płacę, bo jest mojego taty :)

Gość pinki54
Ja nie sądzę, żebyśmy jeszcze w auto kasę pakowali. Może pożyczy ktoś z rodziny albo znajomych. A jak nie to naszą brykę się wypucuje i też będzie.

my jechalismy samochodem od kuzynki tym nowym modelem seata toledo...nie chcielismy wydawac nie wiadomo ile kasy na to bysmy mogli jechac nie wiadoo cyzm do kosciola i na sale....a seacik calkiem fajny nawet gdyby go nie bylo pojechalibysmy swoim wystarczyloby wypastowac i byloby ok:)

my jechalismy samochodem od kuzynki tym nowym modelem seata toledo...nie chcielismy wydawac nie wiadomo ile kasy na to bysmy mogli jechac nie wiadoo cyzm do kosciola i na sale....a seacik calkiem fajny nawet gdyby go nie bylo pojechalibysmy swoim wystarczyloby wypastowac i byloby ok:)

Gość Samochodem meza
Chrysler 300m

Gość Anabelka 244
ja jechałam limuzyną :)

Gość casper
taxówka rulezzzzzzzz