Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

logika

czy wszystkie dziewczyny sa glupie i fałszywe??????

Polecane posty

Gość czy
wszyscy faceci są idiotami.?

Gość musztarda
Wypraszam sobie, nie powstałam z żebra Adama, w prostej linii wywodzę się od małpy.

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
glupie nie sa,falszywe-czasem i oszem-ale do podgatunku zwanym mezczyznami:classic_cool:

Odpowiadam na pytanie: Nie nie wszystkie. Sa tez madre i szczere niestety w tej grupie 90% to transseksualisci.

Gość spaghetti
nie, nie wszystkie na moje szacunki jakies 50%, zalezy duzo zalezy w jakim srodowisku sie obracasz

Gość Nie wszystkie
ale wraz z tym żebrem odebrałyśmy facetom cały ich potencjał - o tak! wyparował z ich mózgów, dlatego teraz myślą tylko fiutkami...

Nie wszystkie ale wraz z tym żebrem odebrałyśmy facetom cały ich potencjał - o tak! wyparował z ich mózgów, dlatego teraz myślą tylko fiutkami... Gdyby tak było to dziś rządziłybyście światem, odkrywałybyście nowe technologie, tworzyłybyście nowe teorie i zdobywałybyście największe wyróżnienia w świecie nauki..Niestety to My w tym przodujemy...Więc może odebrałyscie coś ale z pewnopścią to co najwartościowsze zostało;))

Re up: Sila fizyczna dala nam na starcie przewage (smutne ale prawdziwe) z czasem zostaniemy w tyle :| ale tera krolujemy ;P

Gość tym razem anonimowa
nie, jeszcze są głupie, ale nie falszywe i fałszywe, ale nie głupie :P

Re up: Niby jak sobie dobrego klamce / falszywego czlowieka wyobrazasz jako idiote ? z tym raczej w parze idzie inteligencja.

SZUbrawiec Re up: Niby jak sobie dobrego klamce / falszywego czlowieka wyobrazasz jako idiote ? z tym raczej w parze idzie inteligencja. Ale emocjonalna głupota!!

Raczej nie ... bo takie osoby potrafia pieknie i na emocjach grac... Ja bym to nazwal bycie zlym ;) a nie glupim.

Gość ofe rma
"Sila fizyczna dala nam na starcie przewage (smutne ale prawdziwe) z czasem zostaniemy w tyle :| ale tera krolujemy ;P" jaką niby przewagę? siła fizyczna dała mężczyznom przewagę w dokonywaniu wynalazków? możesz mi ten mechanizm wyjaśnić? bo o ile wiem do myślenia to siła fizyczna nie jest w ogóle potrzebna. nie wydaje mi się aby einstein był kulturystą.

jaką niby przewagę? siła fizyczna dała mężczyznom przewagę w dokonywaniu wynalazków? możesz mi ten mechanizm wyjaśnić? bo o ile wiem do myślenia to siła fizyczna nie jest w ogóle potrzebna. nie wydaje mi się aby einstein był kulturystą." ja Ci to wytłumacze... siła fizyczna pozwoliła do zdominowania kobiet, sprowadzenia ich do roli sprzątaczek, kucharek, worów na sperme i innych posługaczek... oraz umozliwila nam odizolowanie ich od szeroko pojetej nauki.. a skoro tylko my mielismy do niej dostep, to logiczne ze wiekszosc wynalazkow jest meskich

Gość musztarda
ja Ci to wytłumacze... siła fizyczna pozwoliła do zdominowania kobiet, sprowadzenia ich do roli sprzątaczek, kucharek, worów na sperme i innych posługaczek... oraz umozliwila nam odizolowanie ich od szeroko pojetej nauki.. a skoro tylko my mielismy do niej dostep, to logiczne ze wiekszosc wynalazkow jest meskich Jakże to smutne, kiedy wydawałoby inteligentny facet używa takich argumentów na uzasadnienie postawionej tezy.

Gość Świetnie
tylko Ty na takie trafiasz, hmmmmm, ciekawe dlaczego... swój do swojego ciągnie?

Gość Świetnie
oderdobe - Ty myślisz, że mężczyźni rządzą światem??? Fajnie, że uwierzyliście w taki przekręt :)

Gość ooIga
komiczne w roli obrońcy kobiet :D Koniec świata nastąpił? ;)

Ponoc nie wszytskie, ale osobiscie nie spotkalam madrej i szczerej... no moze moja siora jest taka, ale to sie nie liczy :P

"Jakże to smutne, kiedy wydawałoby inteligentny facet używa takich argumentów na uzasadnienie postawionej tezy." czyli uwazasz musztardo, że wiekszosc wynalazków pochodzi od kobiet? :D oolu - przeciez to sa fakty, niezaprzeczalne na dodatek mezczyzni zazwyczaj sa utożsamiani z dziedzinami technicznymi... a wiekszosc wynalazkow jest wlasnie w takich dziedzinach

"oderdobe - Ty myślisz, że mężczyźni rządzą światem??? Fajnie, że uwierzyliście w taki przekręt" wy uwierzyłyscie w wiekszy - a mianowicie taki, ze to wy nami rządzicie :)

Gość ooIga
ależ ja nie neguję tych faktów komiczne. Ale zaskoczyło mnie, że właśnie TY je podałeś jako pierwsze argumenty w dyskusji o głupocie i fałszu kobiet, bo większośc dyskusji z twoim udziałem przeradza się prędzej czy później w udowadnianie kobiecie wrodzonego matolstwa :D

Gość eskimos_____
musztarda glupia jestes jak flaki z olejem, jesli juz czlowiek mial wspolnego przodka z malpami a nie wywodzi sie od malpy!! Wroc do szkoly baranilbie