Malowany 418 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: W niemal niczyjej ocenie na kafe nie byłam i nie będę nigdy w porządku. Musiałabym wchodzić w doope i siedzieć cicho w tematach poważnych, ale to nie ja, wolę pozostać sobą za cenę bycia odrzuconą To jesteś odrzuca przeze mnie. Brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Moja wada że jestem brutalnie szczera, jak i Ty;) A lex widział cípke na pocieszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: A ty czasem o mnie nie masz bólu dupy? O Ciebie nie, problem to Malowany, trudno tolerować niektóre rzeczy u ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Miłości ci brakuje więcej wiary w ludzi mniej przemyslawa o tak, za mało Leżaka. Na nią moze bys mial pozytywny wpływ bo niezbadane sa wyroki "boze". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Miłości ci brakuje więcej wiary w ludzi mniej przemyslawa Wiedziałam że się dokopiesz do tego postu. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: To jesteś odrzuca przeze mnie. Brawo Zauważyłam to już jakiś czas temu, nie musisz ostentacyjnie strzelać focha w tej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 29 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zginęły 2 strony. po prostu wysrywy ćpuna krasnala wykasowali choć raz moderacja działa jak powinna Edytowano 7 godzin temu przez choroszcz wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Malowany napisał: A ja cię kur tak lubiłem, a teraz się możesz ustawić za salowa. " Tamten" Tak lubiłeś że olewałeś tłumacząc się a to pracą, a to tym że ze mną się trudnej intelektualnie gada.. A wystarczyło szczerze: nudzisz mnie babo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: W końcu to była koszula, czy koszulka? Bo w portretach ładnie kobiety wychodzą w koszuli z nagimi piersiami Zobacz ai GOOK mi dał potem zaraz. mi go zmoderowali https://ibb.co/997fvWZf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaTak napisał: To nie szczerość a fałsz. Zwyczajnie masz problem ze sobą i przez to jesteś ślepa, a przy tym o ironio jedną z najmądrzejszych tutaj, z potencjałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 17 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Srelcia napisał: Wejść w zwiazek to trochę co innego bo jak cos nie gra to zaraz można z niego wyjść, a ślub jednak wolałabym mieć pewność. ze ślubu też można wyjść tylko nie zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tamto zdanie nie było ode mnie, tylko jak Cię tu widzą. Zresztą wiesz o tym co myślę. No ja myślę. I tak że dajesz radę się z nimi tutaj dyskusji ja musiałem 2x drzeme tak męczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: No ja myślę. I tak że dajesz radę się z nimi tutaj dyskusji ja musiałem 2x drzeme tak męczą. wasze mechanizmy obronne i aktorstwo sa na najwyzszym poziomie, wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: No ja myślę. I tak że dajesz radę się z nimi tutaj dyskusji ja musiałem 2x drzeme tak męczą. Źle się czuję, też czysto fizycznie, od godziny albo dalej czuję ból, przez tę dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: No ja myślę. I tak że dajesz radę się z nimi tutaj dyskusji ja musiałem 2x drzeme tak męczą. Powinniscie dostać medale złote za aktorstwo, obydwoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Zwyczajnie masz problem ze sobą i przez to jesteś ślepa, a przy tym o ironio jedną z najmądrzejszych tutaj, z potencjałem. Wstawiam moja twarz gdy ciebie czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Źle się czuję, też czysto fizycznie, od godziny albo dalej czuję ból, przez tę dyskusję. Mogę stanąć przed Tobą łap za miecz zdzielimy elke fiootem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Pył na wietrze napisał: Tak lubiłeś że olewałeś tłumacząc się a to pracą, a to tym że ze mną się trudnej intelektualnie gada.. A wystarczyło szczerze: nudzisz mnie babo. Ogólnie mam problem z zawieraniem i podtrzymywaniem znajomości. Dobrze o tym wiesz. Jesteśmy różni, ja nie będę cię cały czas zabawiał pitu pitu. Nie chciałaś, to się nie odzywałaś. Ja bym w życiu cię nie nazwał " tamta" cały dzień jakieś szpilki w moją stronę. Jak miałaś cos do mnie, to trzeba było wbijać na priv, ale ty wolisz tutaj. Czego ty się spodziewalas? Efekt jest taki, że robisz out. Zadowolona? Edytowano 7 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, BabkaBożaTak napisał: I musiałabym upasc na czoło żeby się płaszczyć przed takim odpadem jak kleks. To poniżej godności nawet elzbiety. Ona niczego się kompletnie nie uczy, niczego. Wciąż drepcze w tym chocholim tańcu. Nawet jeśli kleks zmyślał o szynszyli (jasne, że fantazje starego Janusza), to kto wysyła swoje brudne mokre sny o innej kobiecie niby koleżance? To jest normalne i w porządku, takie zwierzenia? Trzeba być capem, a ona jeszcze się kajała przed nim. Edytowano 7 godzin temu przez selkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Mogę stanąć przed Tobą łap za miecz zdzielimy elke fiootem Zabawny jesteś ale w tej chwili to zdanie dało odwrotny skutek niż byś chciał. Edytowano 7 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Mogę stanąć przed Tobą łap za miecz zdzielimy elke fiootem Ty, to potrafisz pocieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Powinniscie dostać medale złote za aktorstwo, obydwoje. Ja mam taki charakter że mnie wystarczy przeprosić i nie ma tematu ty masz o wiele gorszy nawet gdy człowiek wielokrotnie pyta czy wszystko ok ty ok a zbierasz w sobie żal aż wybuchasz ostatecznie kończąc wszystko stworzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Mogę stanąć przed Tobą łap za miecz zdzielimy elke fiootem A dlaczego niby mnie? To ja tu rozkręcam.drame od kilku godzin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Ona niczego się kompletnie nie uczy, niczego. Wciąż drepcze w tym chocholim tańcu. Nawet jeśli kleks zmyślał o szynszyli (jasne, że fantazje starego Janusza), to kto wysyła swoje brudne mokre sny o innej kobiecie niby koleżance? To jest normalne i w porządku, takie zwierzenia? Trzeba być capem, a ona jeszcze się kajała przed nim. Nie chce mi się tego komentować. Komentuje to twarzo jak u mego awatar. Kocham te memy xdlD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Zabawny jesteś ale w tej chwili to zdanie dało odwrotny skutek niż byś chciał. No cóż kto nie ryzykuje ten nie jest trzymany za fioota 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: A dlaczego niby mnie? To ja tu rozkręcam.drame od kilku godzin? No nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, afekafe napisał: Ty śmierdzielu! ... Też palę slimy i jednorazowe e-papierosy o smaku pomarańczy, limonki, truskawki itd. Slimy człowiek pociągnie 3 razy i zanim zacznie "śmierdzieć" już wypalony Jednorazowe/zapachowe to już w ogóle inna bajka. Nie każdy kto pije alkohol jest alkoholikiem. Nie każdy palacz jest śmierdzielem. To głupie tłumaczenie jednak prawdy w tym sporo. Co innego wypalić paczkę tygodniowo, co innego 10 papierosów do jednej kawy... No i zawsze można zneutralizować "smród" slima używając trwałych/delikatnych perfum. Choćby T.M. Angel. Podkradasz je córce więc wiesz, że pachną cały dzień Jako dobra podręczna zasłużyłam na własny flakon A tak serio, rzeczywiście zapach poznałam dzięki córce męża, bo chciała "gwiazdkę" i wpadłam w zapach absolutnie niejednoznaczny, niedziecięcy bynajmniej. Bałabym się papierosów e, ponieważ ich wpływ na układ oddechowy człowieka w dalszej perspektywie jest dotąd niezbadany, za krótko są w obiegu. Nikotyna wiadomo jak działa, -ujowo, ale w sposób dobrze rozpoznany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: No cóż kto nie ryzykuje ten nie jest trzymany za fioota Piękna sentencja Edytowano 7 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: A dlaczego niby mnie? To ja tu rozkręcam.drame od kilku godzin? Może jesteś tak zła że nikogo nie rusza a iskra jeszcze miała wiarę w ludzi że som w nich jakieś wartości wyższe niż zaspokojenie pochwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach