Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alnf56666

jak mozna być tak pięknym ???przez te fotki próbowała sie zabić moja córka..

Polecane posty

Gość alnf56666

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3872973 mówie serio.. chłopak jej powiedzial ze nigdy nie bedzie wygladac jak jessica alba ....a ona zażyła tabletki..ledwo ją odratowali w szpitalu.. ma dopiero 14 lat ...masakra,jak takie gwiazdeczki potrafią zniszczyć komuś życie..

Gość alnf56666
to nie prowokacja zaznaczam ostrzegam was przed wplywem takich fot na psyche waszych dzieci .. to do matek kieruje..

to nie jest wina gwiazdeczek, zle wychowalas corke. nie wpoilas jej poczucia wlasnej wartosci!!!!!!!! do kogo pretensja?!!???

Gość rozumiem cie doskonale
Tez kiedyś chciałam sie zabić bo mój facet szalał za britney spears. ale mialam wtedy chyba 16 lat i to bylo chore!!!!!!

Gość alnf56666
nie rozumiecie mnnie..sam tytul watku chyba cos mówi no nie>\napisalam jak mozna byc takim pieknym > wiadomo ze nie można...chodzi o to ze te foty są fałśzywe ...te aktorki tak nie wygladają ..NIE MOZNA BYĆ AŻ TAK PIEKNYM .. a mlode nastolatki wierzą ze te foty są prawdziwe i bez retuszu..

Gość exxxxxxxxxx
Ja widze tu problem nei w zdjęciach a w chłopaku. Jakis beznadziejny koleś który nie rozumie czym jest metamorfoza gwiazd i ze z każdego można zrobic ślicznotke jesli ma sie kupe szmalu. Typowy gówniaż. Radze zabronic sie znim spotykac córce. Zreszta po co jej ktoś taki kto ją dołuje. Jak mu sie podoba Jesicca Alba to niech sie z nią umówi!!!!! HE HE Nawet by na niego nie spojrzała!!! OT CO!!!!

Gość ANGELINA JEST BOSKA

Gość a moja corka
ma photoshopa , i tez jest piekna :) jak sie zrobi...haha..

Gość ekati
twoja córka potrzebuje dobrego psychologa, mądrej matki i gromadki znajomych, takich sprawdzonych...

Gość jakos nie wierze
to ona otacza sie samymi pieknymi osobami>?? wtedy bym zrozumiala..brzydka jest wszystkie dookola ladne..ale jak znam zycie na swiecie 80% ludzi to pasztety.

Gość alealealealeale
może poszukaj jej zdjęć (wstyd się przyznać,bo to moje ulubione w necie ;-))))),takich,na których są gwiazdy przed i po obróbce,moze to trochę otworzy jej oczy,poza tym,faktycznie chyba córka ma niskie poczucie wartości (ja mam do tej pory,chociaz 'stara' juz jestem i to przez moją matkę!!!),a chłopak głupi,ale to taki wiek

Gość ********* Nika****************
wina Jessici Alby bo taka sie urodziła???? Gwiazdy niszcza zycie??? No błagam, widac wpoiłas córce nie te wartosci co trzeba. Piszesz takie bzdury ze az żal. To co zrobiła Twoja córka to tylko i wyłacznie Twoja wina

Gość Alba wcale nie jest ładna
a Twoja córka musiała być wychowywana w bardzo niskim poczuciu własnej wartości, ze posunęła się do czegoś takiego. Powinnas jako rodzic palić sie ze wstydu, że byle jaki chłopiecek doprowadził ją do takiego stanu z powodu jakiejś Alby (gdybyś nie wstawiła fotek to nawet nie skojarzyłabym która to).

Gość szokkkkkk co piszesz

Gość sadadadad
Mozna byc az tak pieknym bez make upu a nawet piekniejszym niz jessica alba. Znam jedna taka dziewczyne : / A jak corce zalezalo tylko na pieknym wygladzie to od czego sa operacje plastyczne?

A ja nie rozumiem, jak ktoś może pisać, że to wina matki, totalna żenada. W dzisiejszych czasach, kiedy lansuje się sztuczne, poprawiane i anorektyczne \"piękności\", stawia się je jako przykład kobiecości i absolutnie niedościgniony wzór, no sorry, ale każda laska może się załamać, a tym bardziej, kiedy dziewczynie takie rzeczy mówi jej chłopak ...ona ma dopiero 14 lat, codziennie w autobusie oglądam takie dziewczyny i widzę jedno- wypindrzone lale, a każda chce być ładniejsza i doskonalsza. Uważam, że komentarz \"nigdy nie będziesz wyglądać jak Jessica Alba\" był ciosem poniżej pasa. Jeśli rzeczywiście tak było, to szczerze Ci współczuję, Twoja córka potrzebuje teraz na pewno wsparcia.

Gość OJKETR5T5
SZOK JAKA TA ANGELINA SLICZNA

Gość minisia
fececi czasem wydają mi sie być bezdennie naiwni, a co dopiero taki młody chłopak. Są wzrokowcami, nie myślą. Moje tłumaczenia że ma kupe tynku, i że to sam photoshop, że ona tak naprawde nie wygląda są odpierane tym że zazdroszczę. Czasem jak mojemu podoba sie jakaś celebrity i sie wkurze szukam jej zdjęć bez makijażu. Od razu mu sie przestaje podobać. Nikt nie jest idealny. Ja nie mam kompleksów, a to normalne że oprócz partnerów podobają nam sie tez inne osoby, każdy ma do tego prawo. Ale wiem też że kobieta chce być dla swojego faceta ta najatrakcyjniejszą i szlak ją trafia jak on sie ślini na inną. To działa w obie strony :)

Gość minisia
trzeba mieć dystans do życia, siebie i partnera... matka tu nie jest niczemu winna, jedyne co mogła zrobić to uświadomić dziecku że to jest wszystko na pokaz i ile może zdziałać makijażem i photoshopem.

Gość eh eh he
1. Na świecie zawsze były piękne, zapierające dech w piersiach kobiety. Jessica Alba, Maria Antonina, Kleopatra... 2. Kobiety zawsze chciały byż atrakcyjne. Nie jest to tylko wymysł czasów współczesnych. 3. Mężczyźni zawsze pragneli pięknych kobiet. 4. Nastolatki zawsze były głupie. 5. Faceci zawsze byli dupkami. 6. Samobójstwa także nie są niczym nowym. Także te z zazdrości. Sorry kobieta, ale swojego dziecka przez rzyczywistością nie uchronisz. Możesz z nią najwyżej iść do psychologa, bo to ona ma problem, a nie cały świat. Świat jest, jaki jest, ona nie jest Jessicą Albą... nie fair? No kurwa, a ja nie mam siana Paris Hilton.

Gość dddkkkkkkkkkkkk
Jezu, kobieto, na świecie zawsze będą kobiet piękniejsze od twojej córki (i to nie przerobione photoshopem), na litość!!!!! I dobrze, żeby umiała się z tym pogodzić. Możesz sobie pogratulować, bo dziecko musi mieć nieźle zjechaną psychiką, skoro odstawia takie cyrki tylko dlatego, że ktoś jej od niej ładniejszy.

Gość Te puste tak maja
A czy jakies zainteresowania inne oprocz stania w lustrze miala? A gdzie ty matko bylas jak ona dorastala?rozmawialas z nia kiedys ?