Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Badania potwierdzają - BABY NADAJĄ SIĘ TYLKO DO GARÓW

Polecane posty

:classic_cool: http://portalwiedzy.onet.pl/4868,11122,1511230,1,czasopisma.html \"Mężczyźni, brzmi wniosek naukowców, skłaniają się raczej do walki i ryzyka, ale także do agresji i uporu. Natomiast aktywność damskiego mózgu wspiera uczucia i dyscyplinę, hamuje jednak ambicję w konkurencji\" \"To kłopotliwa wypowiedź w czasach, gdy równouprawnienie kobiet i mężczyzn zalicza się do najważniejszych celów społecznych, przynajmniej w zachodnim świecie\" - JAK WIDAĆ CELE CZYSTO UTOPIJNE BUHAHAHHA :D:D:D

Baby może się i nadają do garów.Kobietyu niekoniecznie. A Ty mądralo do czego się nadajesz? :(

Gość daria1755
a chłopy nadają sie tylko do kamieniołomów

>> A w związku z tym nie jestem zakłopotana Normalne kobiety nie powinny byc zakłopotane. Czekam aż łeb wychylą feministki :classic_cool:

>> podobno najlepsi kucharze swiata to mężczyźni Co świadczy tylko o waszej ułomności. Mimo iż spędzacie w kuchni pół życia i jest to wasze środowisko naturalne, to i tak jesteście słabsze niż my :classic_cool:

Gość tamari ma racje
nie nadaje sie do niczego:o biedna

💤 Santo, El- mo, czy jak ci tam, nudne masz te swoje tematy, choc w wypowiedziach swoich uda ci się od czasu do czasu błysnać, to niczego nie zmienia- nuda, nuda i jeszcze raz nuda

Gość hehehe naiwny artykuł
który nijak sie ma do rzeczywistości. :classic_cool:

>> powinno byc faceci nadaja sie tylko do garów Jeśli już, to temat powinien być - faceci są lepsi od kobiet. Ale temat dotyczy czego innego, wiec w walke płci na całym froncie na razie nie wkraczam :classic_cool:

>> nuda, nuda i jeszcze raz nuda 1. Nikt nie każe ci tu wchodzić i sie udzilać. Jak nuda, to idź pisać w innych. 2. Złóż swój, nie nudny, chętnie porozmawiam w temacie arcyciekawym. 3. Sram na malkontentów.

Luśka- jeden, pytałam w nim- co kafeteriusze polecają do czytania bo byłam na etapie kupna jakiejś nowej ksiązki- temat umarł po paru wpisach, no ale czego ja się spodziewałam, tutaj wszyscy czytają głównie kafaterię:D Tematów dotyczących życia uczuciowego nie zakładam bo moje kwitnie i ma sie bardzo dobrze, a tematy Santo uwazam za nudne bo sa strasznie monotematyczne. Wchodzę, czytam i sie wypowiadam bo to w końcu forum:D

Doprawdy, Fakt, że tematy Santo są dość mono, ale ja wychodzę z założenia, że mamy wolność słowa i każdy ma prawo głosu, o ile nie przekracza pewnych granic/norm. Poza tym sporo z tego, co autor głosi wymaga podejścia o nazwie "z przymrużeniem oka" :)