Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na śmierć

niedługo dostane okres i znowu bedę wyć z bólu

Polecane posty

Gość czekam na śmierć

wolałabym skoczyć z 10 piętra niż znowu oszaleć

Gość czekam na śmierć
dlaczego do chuja wała kobiety mają okres i takie silne bóle które żyć uniemożliwiają???

Gość a co na to lekarz

Gość czekam na śmierć
bóg z nas zażartował - wszędzie mamy źle, dosłownie w każdej sferze życia

Gość czekam na śmierć
gin powiedział że to normalne:D:O

Gość czekam na śmierć
ibuprom jes do dupy:D w ogóle na mnie nie działa, wolałabym spróbować marichuanę:O

ile masz lat ???? ze tak zapytam .......... ja tez umieralam z bolu ......nic mi nie pomagalo zadne ibuprofene , nospa tez nie ..........pomogly tabletki anty.

Gość rzeczywiście sierota
Zmień gina, coś słaby ten twoj.

Gość przerabialam to
Dla nich wszystko jest normalne: bolesne kłucia w dole brzucha, brązowa wydzielina, żółty ciągnący się śluz, a potem po latach wychodzą zapalenia, nadżerki i Bóg jeden wie co jeszcze.

Gość czekam na śmierć
mam 26 lat , tabletki anty powodowały u mnie wysyp syfów! :O

Gość czekam na śmierć
jeszcze przez kilka lat dzialała skutecznie na mnie pyralgina ale ostatnio zauważyłam że nie pomaga! zaczynam się bać-to był jedyny skuteczny lek na bóle menstruacyjne

mi jedynie ketonal pomaga bardzo silny lek ale co zrobic przepisala mi go jedna lekarka, inna mnie zwyzywala ze go biore:o nospa w ogole nie dziala, wzielam 5 tabletek jednego dnia to bol byl jeszcze wiekszy, zadne ibupromy, nic nie dziala, jedynie ketonal ja mam tez tak ze jak ma okres to i od razu 2 dniowa biegunke mam ;(

Gość czekam na śmierć
ja gdzieś czytałam że jakaś babka na bolesny okres paliła maryśkę i piła piwo a potem poszła spać... podobno marycha ma właściwości rozluźniające ..

TAK ALE TE PALENIE TO TEZ PORAZKA ............moglas zmienic anty a noz bys znalazla te odpowiednie dla ciebie i tak bys nie cierpiala

Gość pomoge ci...
Kup CATAFLAN to najlepszy lek przeciwbólowy, łyknij do niego ze dwie nospy forte i przezyjesz:) jezdzilam regularnie na pogotownie z miesiaczka, na zastrzyki przeciwbolowe, raz mnie nawet przytrzymali caly dzien na kroplowce, przypadkiem traflam do jakiejs babeczki, ktora przepisala mi ten cataflam i ponad dwoch lat mam spokoj:) tez mam 26 lat:) tabletek lykac nie moge, bo mam po nich depresje:(

Gość czekam na śmierć
jezu mieć okres i na pogotowie pod kropłowkę!!?? ale szok!

Gość odginekologaaaaaaa
jejku wystarczy isc do dobrego ginekologa najlepiej prywatnie bo NFZ maja olewke na nas!!!! i powiedziec co i jak !!! mi ginos ost mowil ze sa tabletki na recepte ktore hamuja bol przy miesiaczce!!!! idzcie a na pewno zapisze!!!!

Gość kompletne bzdury
jak sie ma takie bóle to trzeba to zdiagnozowac mnie też lekarze wmawiali przez 4 lata że ten ból to norma a potem się okazało że mam polip w macicy....więc nie dajcie się zbywac za kilka dni mam zabieg w szpitalu by usnunąc tego polipa silne bóle mogą byc objawem mięśniaków lub endometrium lub przewlekłego stanu zapalnego jajników

Gość odginekologaaaaaaa
no dokladnie!!! i polecam prywatnie wtedy i usg bez problemu zrobia i lepiej potraktuja no i wogile same wiecie

Gość ana_ katia
cześć, mogę przypuszczać, że skoro brałaś tabletki anty, to lekarz cię już przebadał i wykluczył mięśniaki itp... może warto jeszcze się przebadać pod kątem endometriozy - rzadko,który lekarz się tego domyśli jak ma się bolesne okresy. Ja też tak miewam, ale nie co miesiąc, że okres równał się pogotowie, zastrzyki w tyłek albo kroplówka, więc Cię doskonale rozumiem.. Nawet prywatne wizyty u lekarzy nie dały mi nic ciekawego.. Kazali brać czopki a najlepiej anty, tylko jak brać czopki, skoro jak się zaczynają bóle to do tego często dochodziła biegunka, wymioty... Po latach zmagań znalazłam swoje sposoby... Oto kilka z nich, które często trzeba stosować jednocześnie... - przykładanie do brzucha rozgrzanych ściereczek ,a jak ktoś ma to poduszki elektrycznej - rewelacyjne są pastylki do ssania homeopatyczne z firmy heel - spascupreel - niby napisane na nich że ssać co 15min przy silnych bólach ale mi się zdarza i co 5 min - powaga, działają, o ile to nie jest już atak.. - zawsze w torebce noszę pyralginę w zastrzykach 2ml - jak już nic nie pomaga to wypijam, chyba że w pobliżu jest ktoś kto mi może zrobić zastrzyk - nospa u mnie pogarsza jeszcze sytuacje i mam po niej krwotoki - no i pomaga mi nurofen ultra forte w czerwonych kapsułkach - tylko trzeba uważać, bo rozrzedza krew i jest większe krwawienie przez 2 dni po tym jak się go bierze - mi się zdarzało wziąć i 3 w ciagu godziny!! No i niezawodny sposób to SEX, jak tylko zaczynają się bóle.. Rewelka..