Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja79

Ulewanie płynu z piersi w 5miesiącu ciąży. Tak ma być?

Polecane posty

Witam. Jestem w piątym miesiącu ciąży. Wczoraj poczułam ze coś ulało mi się z lewej piersi ,pomyślałam ze musiało mi sie zdawać bo wcześniej brałam prysznic i moze się wytarłam,ale dziś to samo tylko z lewej piersi? Cy to normalne? To moja pierwsza ciąża ,bardzo się niepokoję.Proszę odpowiedzcie.Dziękuję i pozdrawiam

Czytam wiele książek i czasopism ale nigdzie nie było nic na temat siary z piersi. Także nie wiedziałam kiedy ma się pojawic, myslałam raczej że zaraz przed porodem. Czyli mówisz, ze to całkiem normalne?

Tak, to całkiem normalne. ten płyn pojawia się w piersiach po to, aby kanaliki mleczne były całkowicie gotowe zaraz po porodzie. Nie masz się czym przejmować, to jest całkowicie normalne, a jeśli wypływa dużo to tak jak powiedziała malala, kup wkładki laktacyjne, żeby czuć się bardziej komfortowo:)

Aha, a siara pojawia się krótko przed porodem, tak jak myślałaś. Teraz jest to tylko taki płyn, a siara to pierwsze mleko matki, które ma duuużo składników dobrych dla dzidzi:)

Dzięki dziewczyny jesteście Kochane ,uspokoiłam się :) Mam nadzieje , ze jak mnie jeszcze coś zaniepokoi to mi podpowiecie czy tak ma być czy nie .Buźka ,pozdrawiam :)