Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ma byc mezczyzna

Oto jakiego faceta zadna kobieta by nie chciala poniewaz kobiety sie cenia

Polecane posty

Gość Facet ma byc mezczyzna

Takiego faceta nie zechce zadna prawdziwa kobieta, chyba ze kaszaloty i inne pusie ale takie to kretynki nie tylko fizyczne ale i psychiczne:classic_cool: 1. Wzrost poniżej 180cm - każda kobieta chce wysokiego, przystojnego faceta a nie śmiesznego knypka. Życie dowodzi, że wysocy więcej osiągają w życiu i wyrywają najlepsze towary pozostawiając knypkom przebrane odpady. 2. Penis poniżej 18cm. Mały fiutek nie zadowoli kobiety a jedynie ją rozśmieszy. Wielkość ma znaczenie. Wiedzą to kobiety i często się chwalą we własnym gronie długością penisa partnera. A naiwni wierzą w minety 3. Zarobki poniżej 2000 (nie dotyczy studiujących i absolwentów do roku). Biednyś boś głupi, głupiś boś biedny. Nieudacznicy życiowi zawsze byli pogardzani. 4. Studenci i absolwenci przegranych kierunków: socjologia, politologia, historia, filologia itp. - zasilą kadry Biedronek i Lidlów. Podobno sprawdzają się w hurtowniach budowlanych na wózkach widłowych oraz w UK w kebab-barach. O pariasach po zawodówkach, kiepskich technikach i liceach profilowanych nie trzeba pisać. Oczywiste dla każdego że to przegrani debile. 5. Prawiczki powyżej 18 (max 20) roku życia. Najlepsze lata życia tracą na walenie konia zamiast na posuwanie ostrych lasseczek jak ich wygrani kumple. No i wyobraźcie sobie dorosłego faceta walącego konia - cóż za żałosny obrazek. 6. Pokraki fizyczne - grubasy i chudzielce, wątłe leszczyki z bicepsami 32cm, szczurze 95cm klaty, odstające łopatki, chude nóżki, zalane tłuszczem grubasy, 120kg bearsy itd. 7. Mężowie żon, które dymał kiedyś inny facet. Wygrańcy śmieją się prosto w twarz frajerom, którzy koffają laski, które lizały penisy innym facetom. 8. Posiadacze obciachowych aut - Golfy I-III, BMW z lat 90, Calibry - obnoszenie się wieśniactwem zawsze było przegrane. 9. Słuchacze HH - jakim trzeba być idiotą by podniecać się tępawymi czarnuchami wykonującymi małpie gesty w rytm czegoś, co niektórzy (bardzo nieliczni) nazywają muzyką? 10. Kredyciarze hipoteczni z lat 2006-2008 - za frajerstwo i dobrowolne podpisanie na siebie aktu oddania się w niewolę bankowi i przepłacanie. 11. Emigranci zarobkowi. Gardzimy ludźmi którzy wykonują najbardziej poniżające prace na Zachodze za najgorsze zarobki. Po paru latach wracają do kraju z podkulonym ogonem i CV z pozycją 'specjalista ds. montażu kebabów' Teraz wiecie panowie jacy nie maja szans i jak takim jestes to nawet nie zagaduj do dziewczyn bo sie osmieszysz

Gość wszechwiedzacy_czesio_wp.pl
ale tymi punktami probujesz sie pocieszyc czy co? wogole to jako kobieta czy zdesperowany facet pisales/as?

jestem co najmniej poczwórnym kaszalotem, kretynka i idiotką...ale kurwa jestem zajebiście szcześliwa :D

"Życie dowodzi, że wysocy więcej osiągają w życiu i wyrywają najlepsze towary pozostawiając knypkom przebrane odpady." chyba sobie kpisz :D popatrz na prezydentów panstw np :D własnie kurduple lecza swoje kompleksy osiągnieciami.. a co do zarobkow - 2000 to jest dobra pensja? :D:D

Gość wszechwiedzacy_czesio_wp.pl
kobieta szuka prawdziwego faceta, a nie spelniajace warunki ustanowione przez jakiegos debila

Gość lamisko
a czy to takie wielkie wymagania??? jak dla mnie są ok

Gość betkaaa
o tak my kochamy typy macha ktore bzykaja co popadnie i wszystkie laski sie chichraja po katach ze go zaliczyly ale kiepski byl. O jejejeje uwielbiam tych korzystajacych z z zycia bo zawsze moze ci torby poniesc bo do niczego innego sie nie nadaje. Przeciez to obciach pokazac sie z takim zjechanym towarem. Nikt nie lubi uzywanych rzeczy.....a do tego rozkminki znajomych czy juz syfa zlapal i czy sprzedal tobie. o fuuuj. I te wysmiewanie innych kobiet ze kiepski jest ale wszystkie smieciary i tak go mialy. No coz, takich kochamy bo nie trzeba go szanowac i bez wyzotow sumienia wydoic z kasy:P

Gość malowana lal
betka-super kontra :) ale wymagania tez mi sie podobaja-genialna prowokacja:classic_cool:

Gość lamisko
to było dobre betkaaa, a jakie prawdziwe. Ale nie mam co sie martwić, używani faceci lubia uzywane dziewczyny bo z nimi idzie im najłatwiej, a o to im przecież chodzi. A niech sobie używają, w końcu puszczanie sie jest trendy patrząc na styl bycia "dzisiejszej młodzieży" :D :D

Gość lamisko
chciałam napisac nie mamy

Gość lamisko
prawiczek, chyba szukasz dziewczyny w złym toarzystwie. Jak zacząłeś od dyskoteki to się nie dziwię :)

Gość ze niby...
emigrantow zarobkowych zadna dziewczyna nie zechce?? No zasady te pisala chyba osoba ktora ma problemy ze stworzeniem szczesliwego zwiazku, a wine na to zrzuca na nienadajacych sie do niczego facetow, ktorzy maja tak "mnostwo" wg. niej wad. Patrzac na te zasady to wlasciwie w kazdym facecie znalazlo by sie jakis powod do tego aby z nim nie byc. Ja jestem w zwiazku z chlopakiem ktory wyemigrowal w celu poprawy warunkow zycia. I co? zwiazek jak najbardziej szczesliwy, chlopak z dobra praca, mieszkaniem, ale przede wszystkim charakterem. I potrafi zapewnic mi tyle ile moze nieliczni nie-emigranci by mi nie zapewnili. Dla mnie nie ma znaczenia emigrant, nieemigrant, wysoki, niewysoki, chudy, gruby, z autem, bez auta. Bo nie w tym tkwi wartosc czlowieka. "Powodzenia" z takim podejsciem autorze postu!

Gość no to mam farta
\"hahahahahahahahaha ale się uśmiałam gdzie takiego faceta znaleźć ??? to chyba 1% facetów spełnia takie wymagania! a penisa powyżej 18 cm to ze świecą szukać!\" ja znalazlam :D , tzn . on mnie :P i nie oddam nikomu .... aaacha -nie spelnia tylko punktu 7 , bo bylismy zbyt \"starzy\" kiedy sie poznalismy i mielismy juz partnerow przed soba :P

Gość ze niby...
No chyba ze autorem tego tematu jest facet zrazony takimi wymaganiami kobiet. To w tym przypadku rozumiem jego frustracje. Sama jestem kobieta, ale dziewczyny keirujace sie w wyborze chlopaka tymi kryteriami to puste i bezwartosciowe laski.

hahahhahaha :D Chyba cie do reszty pogielo. Moj maz nie spelnia niektorych z tych punktow. I jest moj najmojejszy i najmojszy. Moj i nikomu nie oddam :)Puknij sie w lepetyne bo co napisales to totalne dno i swiadczy tylko o twojej glupocie

Gość ze niby...
ale jest tez sporo dziewczyn bez wymagan typu powyzej x cm, ponizej x kg, powyzej x zl zarobkow itd.:)

prawojazdy to pikuś... znajdzie sięchętna żadna to nie zechce brzydkiego, niskiego, nudnego, nieśmiałego, bez szans na choćby mała karierę, bez ambicji, bez zainteresowań, małomównego, bez życia towarzyskiego, to są wady a nie jakieś prawo jazdy pfffffffffff

Gość olejzpierwszego
o jezu wapdla jakas zdolowana gruba cipka na forum i sie zali... pomozcie kobiecie daje wam przeciez swoim postem ukryte sygnaly ze w jej zyciu jest zle

Gość fwef
mnie to smieszy jak facet chce sie dowartosciowac i kupuje luxusowa bryke a jest niski,taki sobie z urody i mysli ze laski poleca na auto heheh