Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggga

Podstawa życia miłośc/ praca i pieniadze?

Polecane posty

Gość agggga

Otóz, jestem z moim chłopakiem ponad rok. Myślę, że to udany związek. Oczywiście nie obyło sie bez kłótni, ale to chyba w każdym związku. Jestem młodsza od mojego chłopaka o 4 lata.. Ale nie tylko to nas rózni, rózni nas sposób patrzenia na życie. Mój chłopak twierdzi, ze małżeństwo to pewien "układ".. i nie jest najwazniejsze okazywanie uczuć,i zaufania.. Dla niego podstawa jest praca, zarobienie pieniedzy. Ja troche inaczej na to patrze, dla mnie malzenstwo to na prawde cos bardzo wartosciowego, i ja jako kobieta, ale nie tylko.. bo duzo mezczyzn takze potrzebuje okazywania uczuc.. Dla mnie podstawa zycia jest wlasnie milosc, uwazam ze to jest najwieksze szczescie i bogactwo.. Nie pieniadze.. nie fajne auto.. Milosc.. Zycie jest jedno, owszem wiadome jest ze musze pracowac, zarabiac pieniadze.. ale nie chce tylko temu sie poswieca... chce miec czas na bliskosc z druga osoba.. nie wyobrazam sobie.. majac 70 lat.. przeleciec całe zycie i wspominac tylko taki schemat praca-dom-pieniadze.. Moj facet chyba chce wspominac: pracowalem cale zycie, mialem fajne auto... jakie to chore i głupie.. jak ten świat schodzi na psy.. jak ludzie zmieniaja swoje wartosci..

Gość zgon na pogrzebie
bez pracy i pieniędzy jak bez nogi, nie rozumiem w czym widzisz problem skoro jedno i drugie da się pogodzić.

Gość biedroneczkaaaaaaa
Po prostu jestes TEPA i tyle :(

Gość biedroneczkaaaaaaa
Skad sie tacy ludzie biora? Masz pewnie przynajmniej ok 20 lat a zadajesz pytania jakbys mozg zostawila w pralni :(