Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuję wieku

39 lat minęło

Polecane posty

Gość stara raszpa
mnie tam nikt przekonywac nie musi ;) i jeszcze....jednak dziecko w mlodym wieku to dobry pomysl :)

Gość drobny komentarz
szczałka - bo zwróć uwagę że panuje kult młodości:) ludzie w dojrzałym wieku są już często odsyłani z tego powodu do lamusa:) w cenie są Mroczki i Cichopki a nie np. taki Janusz GAjos jak ostatnio zawuważył Jan Nowicki:)

Masz rację komentarz... Nowicki miał rację. Ten człowiek już w swoistym wieku pieknie opowiadał w któryms wywiadzie, jak docenia życie, jak z niego korzysta i ie mu to daje. Paląc , pijąc, kochając...cenię sobie jego wiedzę :)

Gość piękni dwudziestoletni
lat ma się tyl, na ile się czuje, grunt w tym żby nie być w tym śmiesznym. pod ziemię bym się zapadła, gdyby moja 40 letnia matka chodziła w glanach i kolczykach-obciach na maksa. nie wiem czemu sie tak podniecacie spaniem w namiocie i tym, ze babka nie umie sie ladnie ubrac tylko chodzi w polarze do roboty :D ale jak ma wam to pomóc w podtrzymaniu na duchu...

w cenie są Mroczki i Cichopki a nie np. taki Janusz GAjos jak ostatnio zawuważył Jan Nowicki zalezy dla kogo , dla mnie zawsze bedzie Gajos w cenie i Opania i paru innych, z z młodszego pokolenia- młody Stuhr, Szyc. A Nowicki- hmm. nigdy nie podzielałam poglądów tego pana ;)

Gość drobny komentarz
bo dopiero z wiekiem, po iluś porażkach i sukcesach zaczyna się dopiero doceniać co życie nam daje

Gość drobny komentarz
większość ludzi niestety jednak tak tego nie widzi...

Gość stara raszpa
dziekuje za wystepy Cichopkow i innych :o pewnie dlatego praktycznie w ogole nie ogladam TV ...wszedzie ich pelno

Cóż, każdy dorasta do swojego wieku. P Dostrzega i postrzega drobiazgi, z których składa się świat....Liczy się jakość Raszpa, szkoda mi czasu na Tv, tyle w świecie ciekawostek.

My sie nie podniecamy polarem i glanami, my tylko mamy w nosie opinię osób trzecich na ten temat :) A w tym roku byłam też w skałkach, chociaz ja sie nie wspinam, tylklo mój M. Spaliśmy i w namiotkach i było superowo, jak zawsze w górkach. Strasznie tęskni mi się za Tatrami, ale w najbliższym czasie to raczej nici z wyjazdu.

Gość drobny komentarz
ważne aby być w zgodzie z samym sobą, nie robić nic pod publikę, ani wbrew sobie...

Gość stara raszpa
nie zwracamy uwagi na to co mowia o nas inni gdyz nie mamy czasu na piedoly ;) to samo z TV - jak mozna tak marnotrawic... czy nawet net - siedze tutaj bo praca mi na to pozwala w domu sporadycznie...szkoda czasu !

Gość cysie
namiotki, górki... no no :D odmładzacie się na siłę :D

Gość dziewczynka rocznik 1971
a ja sie juz czuje troche staro, szczególnie jak mam kontakt z dziewczynami 20-25 lat, nie wygladam na swoje lata, ludzie dają mi 27-28 ale ja wiem ile mam i wiem ze to juz nie jest mlodosc, ostatnio mam takie mysli ze starosc sie zbliza i juz nic nie bedzie takie jak kiedys, jeszcze troche i zaczną mi miejsca w autobusie ustepować :O

czasem mysle o tym że dobiegam 40 i dziwi mnie że nadal dobrze wyglądam . Mając 18 lat sądziłam że taka 40 to niemalże nad grobem stoi heheheheh

Gość drobny komentarz
starość to ponoć stan umysłu... mamy tyle lat na ile się czujemy, a nie ile wyglądamy:)

a ja mam w pokoju dwóch młodych chłopaków i wcale nie czuję, żebym odbiegała od nich wiekiem... mentalnym :) anawet odwrotnie... jeden to juz by pod namiot nie jechał, bo kości go bolą, drugiemu niewygodnie by było plecak nosić, bo ma problemy z kręgosłupem... , a chłopaki grubo przed trzydziestką i nie odmładzamy się, ani na siłe, ani nie na siłe, my poprostu jesteśmy młodzi :) zestarzejemy się tak pod siedemdziesiątkę może.... ;)

i podobnie jak wy kobietki - jeżdze na rowerze , spie w namiocie .... i robie wszystko to co 10 .. 20 lat wstecz , oprócz nianczenia syna bo dorosły już życiejest super

Gość stara raszpa
e...nie przesadzajcie z tym wygladam :P mnie tam sie lepiej na duszy czasem robi, ze takiej 23-latce (przykladowo) sporo do mnie brakuje :D

Gość dziewczynka rocznik 1971
no wiec ja wygladam lepiej niz sie czuje, mój wiek nie jest jeszcze taki sędziwy :D ale mam swiadomosc ze zaraz 40 a potem to juz z górki, jak patrze na kobiety 50 letnie, jak wygladają, jak juz nie wzbudzają zainteresowania mezczyzn to mi niedobrze

Gość drobny komentarz
znam jedną 50 -latkę, wygląda na jakieś 35:) i ma więcej pary i chęci zycia niż niejedna 20 - tka:) Ciągle gdzieś jeździ, prowadzi swój biznes, męża rzuciła bo siedział tylko przed telewizorem:) aż miło popatrzeć:)

ludzie, przecie nie ot o chodzi by z Cichopkami konkurować na młodość, w tej konkurencji Cichopki zawsze będa górą ;) liczy się mądrość, osobowość, styl i klasa ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
Cichopek?przecież ona ma urodę dziewuchy ze wsi.Mała,krepa niewywrotna.Daj spokój.Znajdź inne porównanie.

no nie wiem, czy pięćdziesiątki nie wzbudzają zainteresowania... a taka Perepeczko, ostatnio gdzieś ją widziałam w gazecie, no cud-miód babka sporo jest kobiet dojrzałych, które wyglądają bardzo dobrze... tylko to trzeba dbać o siebie a nie zapuścić sie i narzekac a co do zainteresowania facetów... codziennie kilku mnie zaczepia na necie, piszą, ze "lubią starsze" - wiek mam w danych wszędzie wpisany, czyli jakby się chciało, to jeszcze znajdą się chętni ;)

Gość drobny komentarz
Luśka - a dlaczego?:)