Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viviannna..

co dla swiezo upieczonej mamy

Polecane posty

Gość Viviannna..

co kupic dla dzidzi oprocz ciuszkow, kocykow bo to ma ?co sie napewno przyda

pieluchy jednorazowe i kosmetyki dla maluszka bo w pierwszych dniach tego idzie multum

Ja bym obstawiała pieluchy i mleko jeśli nie karmi piersią :) Mój mały był uczulony więc do 3 miesiąca jedyny ,,kosmetyk" to była parafina -dlatego ja bym to odradziła :)

Gość Viviannna..
jak z karmieniem to niewiem mały ur sie wczoraj ale ze wzgledu na wage 2400 lekarze go karmia bo lezał na innym odziale a z kosmetyków to np oliwke,jakies mleczko nawilzajace tak?

Gość *a ja polecam
kupić coś przede wszystkim dla mamy :) kiedy uroziłam pierwsze dziecko wszyscy przynosili prezenty dla niego - tylko jedna koleżanka pomuślała o mnie i przyniosła mi super kozie mleko do kąpieli (w proszku) w ślicznej butelce i skórka po nim była super gładziutka :) a dla maluszka jakiś drobiazg - może czapeczkę - zima idzie

Gość *a ja polecam
*urodziłam :O *pomyślała :O

Viviannna.. ------ Oliwka,szampon,mydełko a najlepiej jak kupisz olatium (do tanich nie należy ale tu nawet jak mały będzie uczulony na jakiś składnik z kosmetyków to przy tym raczej nie będzie problemów)

Gość Viviannna..
Princpolo a te olatium to cos do kapieli?

ja mojej bratowej kupiłam album dla maluszka, coś z cyklu \"pierwszy rok z życia dziecka\" - można opisać pierwszą kąpiel, wkleić pierwsze zdjęcie, opisać pierwsze ważne wydarzenia z życia całej rodzinki - była zadowolona :)