Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz mama

ile wyprawka dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość iwona-----
Moja wyprawka dziecka spodziewam się w czerwcu: wózek mutsy z 3w1 3300 zł łóżeczko komoda przewijak 900zł pościel150 zł kosmetyki mustela: szampon, płyn do kąpania, mleczko nawilżające, chusteczki, krem z filtrem ,płyn oczyszczający, krem na odparzenia 300zł 3 kocyki 100zł ciuszki 700zł huśtawko bujaczek graco sweetpeace 500zł laktator 100zł podkłady poporodowe majtki jednorazowe , grzebyk, szczotka, płatki kosmetyczne, sól fizjologiczna, gaziki, termometr, aspirator 100zł ręczniki kąpielowe 3 80zł pieluchy tetrowe 10x1,50=15 zł pieluchy flanelowe 5x4,50=22,50 wanienka ze stelażem 100 zł Razem 3067,50zł doliczając koszt porodu w prywatnym szpitalu 6000zł razem 9067,50zł

Gość jkjkhk
heh za 100 zł to mozna reklamówke super ciuszków kupic w lupie na pierwsz tygodnie,miesiące.to zalezy tez gdzie bo u nas w miescie sa takie lumpy co wyceniaja za 8 zł koszulke na dziecko ale są takie co na wagę wyjdzie taka koszylka za 2 zł.trzeba szukac wtedy mozna mało wydac.

Gość abc123def456ghi789
Myślę, że 1200 to spokojnie.

Gość malamoda
skompletuj całą wyprawkę ubraniową dla maluszka nawww.mamitati.pl i odbierz rabat 10% na zakupy. Albo kup już gotowy zestaw dla chłopca lub dziewczynki. To największy wybór odzieży niemowlęcej w sieci polskich producentów. Cotygodniowe dostawy, wyprzedaże i promocje. Zapraszam

Gość linia życia
Pamiętajcie o jednej rzeczy ! Można sobie kupować rzeczy stopniowo ! Wózek i nosidełko można kupić na samym końcu. Łóżeczko, ubranka, butelki i dodatki to jest najważniejsze i warto sobie stopniowo kompletować.

Gość mamamamamamam1
za miesiac rodze juz mam prawie wszystko orpocz niani ktora chce dokupic bo mi sie przyda wiec na wozek wydalismy 1600zl a na reszte tez tyle samo, ale kupowalam wszystko stopniowo i nie odczulam tej kwoty w tym sa rzeczy dla mnie do szpitala kapcie, szlafrok, koszula klapki kosmetyki itp podklady poporodowe podpaski ..... tak sie tylko wydaje ale wszystko drogie jest, w tych cenach kupilam tez nowy lezaczek bujaczek i hustawke uzywana fisher price wiec mysle zle nie jest, ale po moich corkach mam lozeczko do tego przescieradla, posciel, reczniki, kocyki, rozki wiec jakbym miala to jeszcze dokupic to pewnie by ze 4000 zl wyszlo:O

Gość gość
Cześć dziewczyny, pewnie podobnie jak ja wiele z Was ma dylemat co dla naszego maleństwa wybrać i kupić na wyprawkę. Chciałam się z Wami podzielić fajnym sklepem w bardzo fajnych cenach. Polecam Wam www.kinderswiat.pl Może komuś się przyda - sprawdzone:) Joasia:)

Gość mamapodprad
Mam nadzieję, że jeśli chodzi o wyprawkę, to trochę Wam pomoże mój najnowszy post na moim blogu na temat, co jest naprawdę konieczne, kiedy jest się w ciąży i po narodzinach dziecka: mamapodprad(kropka)blogspot(kropka)com/2017/08/oszczednosci-ksiazka-ktora-uratowaa-mi(kropka)html