Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o test

CZY WYNIK BEDZIE JUZ WIARYGODNY

Polecane posty

Gość pytanie o test

ostatnią @ miałam 7 wrzesnia :) staramy sie z mezem o dziecko i jak narazie chyba mi sie spoznia, mowie chyba bo mam cykle dlugie ponad 30 dniowe czy jak zrobie test to wynik bedzie juz wiarygodny ,, juz go mam :) kupilam , ale boje sie czy wyjdzie wiarygodny :) czy teraz moge srobic popoludniu

poczekaj do rana :) zawsze będzie bardziej wiarygodny niż teraz. jak wyjdzie pozytywny to gratuluję serdecznie, jak negatywny i okresu nadal nie będzie to powtórz test za kilka dni, bo może jeszcze poziom hormonu za niski być. ale myślę że jutro rano możesz spróbować zrobić :) powodzenia!

Gość pytanie o test
wiecie , ale na ciąże sie nie czuje bo zero objawów, pije kawe i podpalam czasami i mnie nie rzuca na zapachy wogóle to nawet piersi mnie nie bolą

czasem jedynym objawem ciąży jest brak okresu :) nie musisz mieć całego zespołu różnych najróżniejszych objawów, ten jeden całkowicie wystarczy :P jeszcze taka rada - jak staracie sie o dziecko to przestań palić, zacznij brać kwas foliowy i prowadzić zdrowy tryb życia. traktuj się tak jakbyś właśnie w tej chwili mogła zajść w ciażę, tak jakbyś chciała żeby ktoś traktował to maleństwo które zaczyna się w tobie rozwijać. dla niego bardzo ważny jest ten 1 miesiac kiedy mama nie wie że właśnie zostala mamą :)

Gość pytanie o test
najchetniej juz bym zrobiła

możesz zrobić,ale pamiętaj że jak wyjdzie wynik negatywny to i tak będziesz się zastanawiała czy nie za wcześnie zrobiłaś, czy może jutro byłby inny wynk. ja bym poczekała :)

Gość przyszłamama1
JA zrobiłam w tym samym dniu cyklu w którym ty jestes dzis.Wyszedł pozytywny.Zrobiłam po 20.00 godzinie.

Gość pytanie o test
a masz jakies objawy :)

Gość dobry szpital warszwa
pytanie o test -ja ostatni okres też miałam 7 września i test robiłam w ten wtorek i 2 kreski jak nic:D I NIE ROBIŁAM RANIO tylko w dzień bo już nie mogłam wytrzymać do następnego dnia rano:D

Gość MAMAMAMAMMA
IDZ ZRÓB TEN TEST TO ZARAZ SIĘ POCHWALISZ :D

Gość przyszłamama1
Już nie.Bo jestem w 21 tygodniu:) Ale miałam objawy jak na okres, czyli bolal mnie brzuch i piersi.Tylko piersi mocniej niz zwykle.Oblewałam je goracym prysznicem.To wszystko.